{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.265 visninger | Oprettet:

Dyrekølle + sovs {{forumTopicSubject}}

Jeg har en dejlig stor dyrekølle liggende i fryseren, og jeg har overvejet at inviterer gæster, så den kune være en mulighed.
MEN jeg har aldrig lavet den slags før. Er der nogle fif?? OG hvordan får jeg lavet en super sovs. Det behøver ikke være den helt sunde udgave, da det jo er weekend og det skal være ekstra lækkert.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af TV fra vægophæng 650 kr.
  • Opsætning af dampspærre 800 kr.
  • Solid dæk sæt på 400 kr.
  • Rengøring 500 kr.
  • Installation af loftslampe 645 kr.
  • Slibning af egetræs trappe 4.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Dyrekølle + sovs
  • #1   19. okt 2007 Nemt nok når du du steger den så lig nogle af årstidens grænsager ved og noget bacon helst røget fra en slager det gir en super smag. så tilsæt vand ligesom til en flæskesteg også skal den langtids steges. vil du være helt sikkert så snak med en slagter og få noget fon fra ham så er du helt sikker på du kan få den smag i sovsen som du vil ha!

    det hele handler bare om tid så kødet også bliver dejligt mørt!


  • #2   19. okt 2007 altså jeg ville smide den kølle i en masse rødvin med nogen friske krydderurter som timian,rosmarin eller hvad man nu kan lide ..... lad den stå i 1 dag og trække rigtig godt....så smide spæk og bacon rundt om den.. og stege den... og den rødvin som den har stået i lan den koge godt ned ......og så ellers godt med fløde og vil man gerne have den vildt smag i saucen så er det lige lidt mug-ost, ribs-gele og en slat chokolade........

  • #3   19. okt 2007 Pyha det lyder ikke helt nemt, jeg må hvis hellere overveje om jeg tør kaste mig ud i et så stort projekt.

  • #4   19. okt 2007 altså hvis det er det jeg skriver så er det ikke svært -gs-

    bare spørg og jeg skal´gerne hjælpe -ss-



  • #5   25. okt 2007 nå nåede lige at skrive pb til theresia, inden jeg blev medlem, med en super nem og god opskrift, men her får alle så muligheden for at se den:

    Rådyrbov med champignonsauce

    Ingredienser:
    2 stk. Rådyrbov
    Lidt smør (eller olie)
    2 stk. Øl efter eget valg
    5 stk. Mellemstore løg
    1½ kg. Champignon i halve (evt fra glas)
    Salt
    peber (hvidløgspeber m urter)
    2 stk. Okse bouillonterninger
    ½ l. Piskefløde
    Maizena alm.
    2½ kg. Asparskartofler (ell kart.både)
    1 pose sukkerærter

    Skær nogle snit i bovens fedtkant. Brun boven på alle sider. Tilsæt øl, 3 løg, ¼ af champignon, salt og peber lad boven simre under låg i 1 og ¾. Tag kødet op og hold det varmt, si skyen og kom den tilbage i gryden. Kast lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 min. Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. Er 4 dl og tilsæt bouillonen. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. Jævn saucen og put champignons og smag saucen til


Kommentér på:
Dyrekølle + sovs

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce