3.265 visninger
|
Oprettet:
Dyrekølle + sovs {{forumTopicSubject}}
Jeg har en dejlig stor dyrekølle liggende i fryseren, og jeg har overvejet at inviterer gæster, så den kune være en mulighed.
MEN jeg har aldrig lavet den slags før. Er der nogle fif?? OG hvordan får jeg lavet en super sovs. Det behøver ikke være den helt sunde udgave, da det jo er weekend og det skal være ekstra lækkert.
feb 2006
Følger: 37 Følgere: 38 Hunde: 2 Emner: 103 Svar: 670
det hele handler bare om tid så kødet også bliver dejligt mørt!
aug 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 32 Svar: 781
jul 2005
Følger: 12 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 109 Svar: 761
aug 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 32 Svar: 781
bare spørg og jeg skal´gerne hjælpe -ss-
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
Rådyrbov med champignonsauce
Ingredienser:
2 stk. Rådyrbov
Lidt smør (eller olie)
2 stk. Øl efter eget valg
5 stk. Mellemstore løg
1½ kg. Champignon i halve (evt fra glas)
Salt
peber (hvidløgspeber m urter)
2 stk. Okse bouillonterninger
½ l. Piskefløde
Maizena alm.
2½ kg. Asparskartofler (ell kart.både)
1 pose sukkerærter
Skær nogle snit i bovens fedtkant. Brun boven på alle sider. Tilsæt øl, 3 løg, ¼ af champignon, salt og peber lad boven simre under låg i 1 og ¾. Tag kødet op og hold det varmt, si skyen og kom den tilbage i gryden. Kast lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 min. Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. Er 4 dl og tilsæt bouillonen. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. Jævn saucen og put champignons og smag saucen til
Dyrekølle + sovs
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside