{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
307 visninger | Oprettet:

NU er det tid til hyldeblomst......... {{forumTopicSubject}}

HYLDEBLOMST- PANDEKAGER :
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=12970
Ps.kan laves i dyb pande smiley

Åhh... det dufter så herligt, når man går tur her efter regnen.
Noget af det, der rammer min næse som sødlig duft, er for tiden hyldeblomsten.

Kilde på ovenstående link...hm...troede det var en studiekammerat og jeg, der i 70´erne opfandt denne herlighed - sensor og lærer kendte den i al fald ikke....tsk...tsk..


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af gardinstang 250 kr.
  • Montere en kattelem i en dør 1.000 kr.
  • El løbehjul - skift af bremseklodser - kugoo g2 600 kr.
  • Flytterengøring 2.500 kr.
  • Samling af 2 garderober fra jysk 2.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  NU er det tid til hyldeblomst.........
  • #1   17. jun 2008 Hyldeblomstsaft:

    30-40 nyudsprungne hyldeblomstskærme
    4 øko. citroner
    1 l. vand
    1 kg sukker
    40 g citronsyre

    skyld hyldeblomstskærmene og læg dem i en stor Skål/balje/gryde (hvad de nu kan være i)
    Kog en lage af sukker vand og citron, skåret i skiver. Tilsæt citronsyre.
    Hæld lagen over hyldeblomsterne og lad det trække i 4-5 dage i køleskabet - rør en gang om dagen.

    Sig blandingen og hæld den på rene(Kogte) flasker.
    Skal fortyndes før den drikkes. 1 dl saft til 2-4 dl vand alt efter hvor kraftig hyldeblomsterne er.
    Man kan tilsætte koncerveringsmiddel.


    Serveringsforslag:
    2-3 kugler vaniljeis i et højt glas. Hæld hyldeblomstsaftevand over og server med ske og sugerør smiley


  • #2   17. jun 2008 Elsker hyldeblomstdrik - men synes den bliver endnu bedre, hvis man bruger 500 gram brunt farin og 500 gram sukker

  • #3   17. jun 2008 Rie J : Det er da noteret ned. Det skal prøves smiley

  • #4   17. jun 2008 Det er også næsten den opskrift jeg bruger til hyldeblomstdrik. Jeg erstatter dog en stor del af sukkeret med honning - lækkert!
    Tror jeg går ud og plukker imorgen mens de stadig ser friske ud smiley


Kommentér på:
NU er det tid til hyldeblomst.........

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce