{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Rengøring 750 kr.
  • Ophængning af 3 lamper 600 kr.
  • Rengøring 450 kr.
  • Elektriker 1.500 kr.
  • Fastgørelse håndvask m.v 2.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  hjemmelavede chips - hvordan?
  • #1   4. mar 2009 Smagen er jo superkunstig, så du vil nok ikke kunne fremtrylle den samme smag hjemme i dit eget køkken:-)

    Men hvis du vil lave nogle med dildsmag, kan du blande groft salt og dild sammen i en morter og støde det. Saltet tager smag af det det bliver stødt sammen med...

    Hvis du vil have sour cream and onion er det nok sværere... men kan man ikke få sådan nogle poser med dip, som man bare skal røre op med creme fraiche, som har smagen af "sour cream and oinion"??? - Hvis det findes, kunne du jo prøve at hælde noget af posens indhold over dine chips (altså det tørre - ikke blandet op)


  • #2   4. mar 2009 Jeg fandt lige denne, måske kan det hjælpe??

    http://www.madital.dk/forum.php?head_id=6361


Kommentér på:
hjemmelavede chips - hvordan?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce