{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nyt amatur 900 kr.
  • Hjælp til opsætning af en svævehylde og 3 små svævehylder, samt et klapbord i køkken 1.250 kr.
  • Reparation ag opvaskemaskine 1.500 kr.
  • Ophæng af køkkenskab fra Ikea, spejl og håndtag til skuffer 1.500 kr.
  • Opsætning af 3 lamper + rep. af tændknap på lampe 900 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Lasagne.
  • #1   7. jul 2009 Ikke andet end man køber.. hehe.. Dog plejer jeg at putte lidt mere væske og revet gulerødder i, da jeg ellers syntes at sovsen bliver for tør..

  • #2   7. jul 2009 Hej.

    Jeg plejer at tage en ret stor klat smør (50gr?), som jeg smelter ned i en gryde. Når smør er smeltet så rør jeg ned 4 spsk mel i så alle melklumper er væk. Hælder 1 liter melk ned i smør-melblandingen, lidt om lidt samtidig med at jeg rør med et piskeris til alt er godt blandet sammen.
    Blanding får lov at småkoge et par minutter. Sætter lidt salt og peber til. Muskot er det også noget som smagsætter med. Den må ikke være for tyk.

    Hvis du putter nogen god reven ost i så bliver denne sovs til en Mornaysovs, og så kommer bare spørgsmålet: Hvad er det rigtige : Bechamel eller Mornay til lasagna....hahha det kan folk sgu blive uvenner om

    Jeg selv laver Bechamelsovs og så lægger jeg ost mellem lagene ...


  • #3   7. jul 2009 Åse..

    Tak for svaret smiley men det var nu mere hvad jeg putter i kødsovsen man hælder ud over smiley


  • #4   7. jul 2009 nååå du mener ikke sovsen men ragun, hvis det er rigtig lasagna du mener.
    Nå her er min familjes opskrift, en ret traditionel italiensk raguopskrift

    150 gram hakket magert oksekød
    80 gram hakket svinekød
    50 gram baconskive
    1 løg - 1 eller 2 gulerødder-lidt selleri -finthakket fed hvidløg-3-4 laurbærblade Laurbær-blade fjernes fra ragu´en inden lasagnen "fabrikeres")
    60 gram smør
    Tør hvidvin efter behov
    1 skefuld tomat-koncentrat - har du ikke det, så brug tre-fire hele flåede tomater uden ekstra tomatsaft.
    Salt og peber
    parmasan

    A:
    Skær grøntsager og bacon i fine terninger

    B:
    Steg blandingen i en tykbundet gryde ved svag varme med
    40 gr smør i ca. 15 min

    C:
    Når blandingen har suget sin egen væde op tilsættes det hakkede kød

    D:
    Steg ved lidt højere temperatur til kødsaften er kogt ind og tilsæt et generøst sjat hvidvin, som fordamper hurtigt

    E:
    Tilsæt tomatkoncentrat opløst i 1 dl vand, salt og peber og lad sovsen boble mindst én time - og helst i 3-4 timer!

    Her er tips når du lavet lasagnan og den skal ind i ovnen:

    De første ti minutter bages lasagnen ved 250 grader.

    Når du kan se, at det hele bobler lystligt, så skruer du ovnen ned til 165-175 grader, og lader lasagnen bage færdig i løbet af 20-25 minutter ved den svage varme - så er den gennembagt, ikke brændt på, og pladerne risikerer ikke at blive tørre som pergamentpapir.


  • #5   7. jul 2009 Tusind tak, Åse smiley

Kommentér på:
Lasagne.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce