{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af TV fra vægophæng 650 kr.
  • Opsætning af dampspærre 800 kr.
  • Solid dæk sæt på 400 kr.
  • Rengøring 500 kr.
  • Installation af loftslampe 645 kr.
  • Slibning af egetræs trappe 4.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  vegetar - frugtspiser
  • #1   3. nov 2009 til en vegetar, der kun spiser frugt, eller en ikke-vegetar, der blot kan lide frugt - eller hvordan? - Skal det være med frugt?

  • #2   3. nov 2009 det er primært vagetar mad jeg leder efter - men er ret glad for frugt også

  • #3   3. nov 2009 prøv at Google vegetar opskrifter
    så dukker der utroligt meget op.


  • #4   4. nov 2009 FIk et link herinde den anden dag:

    www.vegetarkontakt.dk

    Jeg har været træt af kød i lang tid, og besluttede mig sidste uge for at tage en vegetarisk periode - hvor jeg dog spiser fisk

    Indtil videre er det blevet til:

    Auberginequiche (selv inkarnerede kødspisere elsker denne ret) - med auberginer, champignon, tomat, creme fraiche, æg og ost (har opskrift)- med grøn salat til

    Risret med rejer (svitset løg, hvidløg, peberfrugt og ris samt en hulens masse krydderier - chili, gurkemeje, karry, spidskommen, koriander, salt og peber - samt rejer... Det svitses og smides op i et ovnfast fast, vand hældes over så det dækker, og det passer sig selv i ovnen - 5 minutter før servering tilsættes rejer) - Serveret med dampet broccoli og salat..

    Marrokansk grøntsagstagine med couscous: Aubergine, squash, gulerødder, kartofler, løg, hvidløg, bønner, tomater, koriander Harissa (eller chili og spidskommen) og kogte kikærter samt hel kanel - svitses og der tilsættes vand - simrer til det er mørt, og det serveres med couscous - og evt et hav af hakket persille og frisk koriander

    Tunsalat og pomfritter; Tun, hvide kogte bønner, hakket rødløg, bladselleri og persille blandes og overhældes med olie/eddike dressing, og skal have lov at trække lidt!

    Ellers så har jeg fået: Falafler, dolmades (vinbladsruller fyldt med ris), Haydiri (feta + youghurtdip), alm. hummus (kikærtepure), hummus med rødbede, salat af bagte og grillede grøntsager, sandwich med agurk, spirer, ristet peberfrugt, olie/eddike og avocado og sandwich med stegte portobellosvampe med pesto

    Har desuden bagt nogle herlige muffins, der mætter meget - til morgenmad - med kanel, kardemomme, æbler, bananer, rosiner, nødder, og havregryn..

    lidt inspiration herfra... og nu kalder arbejdet!!!


  • #5   4. nov 2009 ummmm det lyder sku lækkert ---- tak for ideer


    jeg har siddet og kigget på nettet - men savner opskrifter folk faktisk har prøvet


  • #6   4. nov 2009 Vegetar foreningen har også en del opskrifter:

    http://www.vegetarforening.dk/opskrifter/oversigt.htm


  • #7   4. nov 2009 Rie
    Kan du ikke skrive opskriften til den auberginequiche? Det lyder rigtig lækkert og jeg synes, jeg går i stå på de samme 2 opskrifter med aubergine gang på gang.


  • #8   4. nov 2009 Den tager tid at lave, så det kan være idé at lave dobbelt portion og fryse én ned!

    AUBERGINE-QUICHE.

    1. Ingredienser:

    Dej:
    250 gr hvedemel
    1/2 tsk salt
    125 gr koldt smør
    3/4 dl vand

    Fyld:
    2 auberginer (mindst !/2 kg)
    250 gr champignons
    1/2 kg tomater eller 2 dåser
    1/2 tsk timian
    2-3 tsk citronsaft
    1 æg
    1 dl creme fraiche
    125 gr ost i skiver

    2. Fremgangsmåde:

    Auberginerne skæres i skiver, og trækker 1/2- 1 time med salt. Derefter aftørres de med køkkenrulle eller viskestykke og sauteres i olie til de er lysebrune hvorefter de stilles til side. (jeg plejer at grille dem)
    Champignonerne sauteres i resten af olien, gerne hele hvis de ikke er meget store. De saltes let og tages op.
    Endelig dampes tomaterne, efter de er skåret i mindre stykker.
    Det vigtigste for denne rets gode smag og konsistens er at tomaterne får lov af dampe indtil der er en ret tør puré. Puréen tilsættes citronsaft og timian samt evt. salt.

    En springform beklædes med 2/3 del af mørdejen (se opskrift side ? ). Mørdejsbunden forbages ca. i et kvarter ved 190 grader.
    I bunden udbredes sammenpisket æg og creme fraiche, derpå aubergineskiverne og så champignonerne. Ovenpå dette hældes den meget indkogte tomatblanding og til sidst osteskiverne.
    Den sidste 1/3 del af mørdejen udrulles og lægges over som låg, som trykkes godt fast til den øvrige dej.
    Quichen pensles med sammenpisket æg og bages 30-40 minutter ved 190 grader.

    Quichen må gerne hvile 1/2 time eller mere inden servering.
    Smager måske allerbedst lun dagen efter.

    Serveres med en stor portion frisk iceberg-salat med fintskivet løg (helst rødløg for farvens skyld og gerne med en dressing af olie, æbleeddike, salt og peber og evt. hvidløg.


  • #9   4. nov 2009 Rie
    Nuj hvor lyder det godt. Den kopierer jeg lige og gemmer. Tak smiley


Kommentér på:
vegetar - frugtspiser

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce