1.253 visninger
|
Oprettet:
Rødkål med hyldebær? {{forumTopicSubject}}
Jeg er blevet den heldige ejer af et helt rødkål, så nu vil jeg lige tage mig sammen og lave "hjemmelavet rødkål". Men hvordan? Jeg ser i flere opskrifter, at der skal ribssaft i - kan man evt bytte det ud med hyldebærsaft, som jeg tilfældigvis har i køleren? Og har du ellers en god opskrift, som er gennemprøvet?
/Marianne
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.017
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
Det lyder lovende. Har du en ca-opskrift på, hvordan du gør?
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.017
snitter et havlt rødkål fint. kommer lidt smør i en gryde og bruner dette - vender kålen ud i og rører lidt rundt.
kommer saft fra tre appelsiner i sammen med en dl hyldeblomsteddike. (en hvidvins eddike eller balsamico kan også bruges) to til tre tsk sukker og en god klat ribsgele kommes i. der puttes en fire fem stykker nelliker i et theæg og dette smides ned i gryden i et kvarters tid. imens man rører lidt ind i mellem. theægget tages op og lidt solbærsaft kommes i og man lader det hele simre videre i en halv times tid
du bruger jo så bare hyldebærsaft i steden for ripsgele hvis det er
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
Rødkål med hyldebær?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside