Fryse kogt kylling Fryse kogt kylling
jeg står med en kylling, jeg skal koge en af dagene, men lige nu har jeg kun brug for brystkødet. Kan jeg koge den hele og så skære lårene fra og fryse dem? Tanken er sidenhen at tø dem op (surprise - jeg vil ikke spise frosne kyllingelår :D) og så give dem en tur i ovnen til den tid. Men bliver det ordentligt og i så fald, hvor meget og hvor længe skal de have i ovnen, når de er kogt i forvejen?
På forhånd tak
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.166
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.166
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.166
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
Når det så skal spises kan du enten bare tø det op/varme i microovnen, til de er varme indeni eller tø dem op (i micro eller tage dem ud i god tid inden) og efter optøning lige brune dem på pande eller i ovn.
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Så er der langt flere muligheder med resten, når lysten en dag melder sig.
aug 2006
Følger: 20 Følgere: 21 Hunde: 1 Emner: 134 Svar: 2.714
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Grunden til at jeg måske nok ville gøre det sådan er, at sådan et par kogte lår, der ikke er brunede inden kogningen er lidt flade i smagen.
Så hellere lave en smule mere arbejde ud af det.
Medmindre, naturligvis, man lige kunne bruge dem til en gang kylling i karry, høns i asparges eller lignende - OG havde husket at gemme kogevandet sammen med.
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Der kommer vel også noget smag til vandet fra kød og skind-fedt?
Men kunne selvfølgelig være, jeg skulle droppe ovn-tanken og så bare lave dem til noget baskisk-agtigt med tomat og peberfrugt, når jeg tager dem op igen. Hmm, vi får se, hvordan det ender med den lille fugl
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Se nu her: (link fjernet)
Så NÆSTE gang, så prøv at spring ud i det - man skal lige have fornemmelsen i hånden, men kyllingen fortæller næsten selv hvad den vil ;o)
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Det var nu heller ikke helt det, jeg mente ;o)
Det er lige det med definitionen på skroget ;o)
Det er for mig alt der der sidder og omkranser involdende, der er skroget. Lårben og vingeben hører ikke med i den kategori *GG*
Arj, der skal lidt tålmodighed til at udbene lårbasserne. Det gør jeg også kun hvis det VIRKELIG er nødvendigt *GG*
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Fryse kogt kylling
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside