{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.691 visninger | Oprettet:

3 retters middag {{forumTopicSubject}}

Søger lidt hjælp til en 3 retters middag. (som gerne må være nem :-))
Til forret har jeg tænkt lidt på laks og rejer, men er meget åben for andet
Til hovedret; oksebøffer evt. oksemørbrad med diverse tilbehør, inspiration søges
Til dessert; er helt blank smiley

På forhånd tak for hjælpen


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Udskiftning af badeværelsesventilator 1.000 kr.
  • Mobil Cykelreparation 500 kr.
  • opsætning af lamper (redigeret) 1.000 kr.
  • There is problem with the sink. Water is liking from the pipe 1.200 kr.
  • Slibe og lakere bordplade i køkken 1.500 kr.
  • Vaskemaskine med vand problemer 490 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  3 retters middag
  • #1   20. sep 2010 Forret
    røget laks med flødeost i roulader ovenpå en grøn salat og lidt forårsløg
    (flødeost med hvidløg plejer jeg at bruge, og så bare en skive røget laks med et tykt lag flødeost ovenpå, som så rulles sammen og skæres i skiver - med en SKARP kniv - eller bliver det noget smat) - drerssing kan man lave af citron, honning og olivenolie samt salt og peber og evt. lidt citronskal/ el hvidløg - Det kan anrettes superflot, og ser ekstra godt ud med en skive flot arrangeret citron ved siden af.

    HOvedret
    Langtidsstegt oksemørbrad med (evt. hjemmelavet) bearnaise eller anden sauce og hjemmelavede pomfritter eller kartoffelbåde og grønne bønner. Ved ikke om det betyder noget, men der er penge at spare ved at servere oksemørbrad som en del af en tung 3-retters-menu, da man ikke kan spise så meget...
    (Har ikke en opskrift på oksemørbraden, men plejer at have ca 10 cm mørbrad i længden og ca 7 cm i tykkelsen til 2 pers. Krydrer den med salt og peber og bruner den kraftigt af i smør ved høj varme (det tager ca 2 min), og så skrues der ned på laveste blus, og det simrer videre (ellers kan man slukke og vente med at opvarme til ca. 15 min. før det skal serveres, hvor man så tænder på lavt blus og steger færdigt.
    -Jeg laver som oftest bearnaise selv, og det er ret nemt, hvis man bare har bearnaise-essens...
    Dessert
    Chokolade-dessert-kage med creme anglaise og friske bær.
    Creme anglaise kan nemt googles, og chokoladekagen, som både er fed, fyldig og "dessert-agtig" er supernem.

    Omkring 3 pers:
    80 g chokolade
    80 g. smør
    2 æg
    80 g. sukker
    1 spsk mel

    Pisk æg og sukker let (bare med en gaffel eller lign.
    Smelt chokolade og smør ved lav varme i mikroen, eller evt. over vandbad.
    NÅr det er afkølet blandes det med melet og det hele hældes i en form, der er smurt med smør og efterfølgende drysset med mel. Man kan også hælde det i mindre portionsskåle, så skal de bare have kortere tid.

    Bages ved ca 190 i 20 min.

    Det hele serveres med et par skefulde creme anglaise og lidt hindbær samt evt. frisk citronmelisse eller mynte...


  • #2   20. sep 2010 Uhm Rie lyder lækkert. Det vil jeg kigge lidt på

  • #3   20. sep 2010 Rie´s forret er også god med pikantost.

Kommentér på:
3 retters middag

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce