{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
922 visninger | Oprettet:

Prins Eugen tærte {{forumTopicSubject}}

Bagte den her i aftes =)
- En tung og chokoladerig kage, meget velegnet til gæster med en sød tand ; )

Dej:
3½ dl (175g) mandler - skal kværnes.
80g smør
2 dl (150g) sukker
8 æg (skal deles)
200g chokolade (revet)
1 1/4 dl (75g) mel
3 spsk mørk rom

Fyld:
5 dl fløde
100g chokolade (revet)
2 spsk cacao
- evt vanillesukker

Pynt:
Kagerasp
50g chokolade (revet)

Rør smøret blødt med sukker og æggeblommer, pisk til det er lyst og luftigt. Rør de kværnede mandler, den revne chokolade, mel og rom i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen, der fyldes i en velsmurt springform.
Bag kagen ved 170 grader i 35-45 min.

Kagen afkøles helt udenfor formen, og udhules derefter med en ske. efterlad ca 2 cm kage- bund og sider.

Dejresterne smuldres fint og ristes til rasp i ovnen a 10 min ved 200 grader. Raspen afkøles og blandes med 50g reven chokolade.

Pisk fløden og bland chokolade og cacao i. Sødes evt med vanillesukker efter smag.

Fyld kagen med flødeskummet og pynt med kagerasp og chokolade.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af TV fra vægophæng 650 kr.
  • Opsætning af dampspærre 800 kr.
  • Solid dæk sæt på 400 kr.
  • Rengøring 500 kr.
  • Installation af loftslampe 645 kr.
  • Slibning af egetræs trappe 4.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Prins Eugen tærte
Kommentér på:
Prins Eugen tærte

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce