{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
32.708 visninger | Oprettet:

At holde lune retter lune {{forumTopicSubject}}

Hvor længe kan man gøre det, uden det bliver tørt? Vi taler om meget små frikadeller og mørbradbøffer med løg. jeg går ud fra, de skal stå på 75 grader?

Frikadellerne er lavet, kan de bare sættes ind på de 75 grader eller skal de varmes mere op først og så bare holdes lune? Og hvis de kan sættes ind på 75, hvor længe skal de så mindst have fra kold til de er ok?

Ja, jeg skal have frokostgæster og er ikke en ørn udi små lune retter smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Vaskemaskine med vand problemer 490 kr.
  • Ophænging af 80’ tv og væg reol 1.299 kr.
  • 2x Radiator der skal genstartes 1.200 kr.
  • Hjælp til at samle skab 490 kr.
  • Reparation fuge i bruser mellem flise og afløbsrist. 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  At holde lune retter lune
  • #1   22. apr 2011 Fadene stilles i den varme ovn med et par klatter margarine og sølvpapir over, så burde de ikke blive tørre =)

    De skal have 30 min-45 min ved 100-150 grader, men tjek dem hvert 10. min =)


  • #2   22. apr 2011 Nina
    For at blive varme? Eller tænker du på, hvis jeg sætter bøfferne rå ind. Dem havde jeg tænkt mig at lave på panden og så holde dem lune.

    Men vil det sige, jeg skal starte med frikadellerne en halv time (de er altså virkelig små) og så sætte de stegte bøffer ind til dem og holde det hele lunt efter den halve time? Eller skal det hele stå på 150 grader? Det synes jeg lyder af meget


  • #4   22. apr 2011 Åh, mig og min microovn er ikke gode venner :D, men så kan jeg måske varme dem forsigtigt på panden og sætte dem på lun bagefter. (Plejer jeg at gøre, når jeg skal have dem til aftensmad, selvfølgelig uden luning).
    Jeg forestiller mig at tage bøfferne varme fra panden og sætte dem i ovnen. Hvor længe tror du, de kan stå på 75 grader uden at "dø"?


  • #5   22. apr 2011 Nej de skal naturligvis være stegte =)

  • #6   22. apr 2011 Ok, jeg prøver :D, tak for hjælpen. Og tricket med lidt margarine på toppen havde jeg ikke selv fundet på. Det lyder smart

  • #8   22. apr 2011 Det lyder godt. Passer perfekt ind i min plan. Pyh, kan sgu godt forstå, min far som regel må have sig en middagslur efter maden, når vi har familiefrokoster og her skal jeg ikke engang stå for det hele, de andre kommer også med noget smiley

Kommentér på:
At holde lune retter lune

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce