{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
424 visninger | Oprettet:

Hjælp :-) {{forumTopicSubject}}

Jeg kan se, der ikke har været aktivitet i gruppen længe, men jeg har brug for hjælp, så nu prøver jeg smiley

Jeg har en hund på 20 mdr, der har meget skiftende afføring og jeg tænker lidt, at "nulstille" og starte forfra med at teste en kød-kilde af gangen.

Men hvordan gør man det? Altså hvor længe skal man prøve en kilde, før man tilsætter nyt og, hvordan gør jeg præcis? Er det lidt af gangen med øgning over flere dage? Og fjerner jeg så helt den første kødkilde?

Hun har problemer med fjerkræ (and i tørfoder og kalkun og kylling i rå form), så det skal IKKE være det, jeg starter med. Hun får ekstrem dårlig mave og derefter problemer med analkirtlerne.

Vi har varieret, så jeg tror ikke rigtig, der er noget hun ikke har prøvet. Jo kanin, struds, kænguru osv, men det er fordi det ikke har været til at skaffe smiley

Jeg håber, der er nogen, der ser dette opslag og som kan hjælpe mig smiley


Kommentarer på:  Hjælp :-)
 • #1   7. jan 2020 hvorlænge har du fordret med råt?

  Det kan tage nogen tid inden hundens system vænner sig til at der er det naturlige væskeindhold i made (tørpiller indeholder jo kun ca 2% - råt ca 75%)

  foruden tørpiller er tilsat fibre for at forsinke den fintmalede fordergrøds vej igennem systemet.

  Jeg vil da foreslå, at du giver noget HUSK i det rå, det er jo fibre, og binder væske.


 • #2   7. jan 2020 Tak for respons smiley

  Hun er blevet råfodret i 11 mdr. Men lige nu er der gået helt kuk i systemet.

  Jeg tror det måske er en kombination af kylling i et par måltider, Sileo og masser af mad nytårsaften og stress over de dage op til nytår. Men hun har haft dårlig mave i nogle dage, og da det endelig blev rettet op, har hun så fået ondt i selve numsehullet. Vi var til dyrlæge søndag, da Quila gnubbede bagdelen og tyggede sig en del omme bagtil. Dyrlægen sagde, at der ikke var meget i kirtlerne (de var tømt 14 dage før), men at hun var ret irriteret i selve hullet, derfor har hun ikke fået ben et par dage, og er blevet smurt med zinksalve.

  Men det resulterer jo så i, at afføringen igen bliver tynd smiley

  Hvor meget HUSK vil du give?


 • #3   7. jan 2020 nåååh, jame så er det jo blot at fodre med noget, der samler afføringen et stykke tid, indtil systemet er OK igen ..

  HUSK -- øhh en spsk sikkert, det har ikke den store betydning, eller endnu bedre ZOOLAC.


 • #4   7. jan 2020 I går fik hun nakkekoteletter, altså gris. Det har ikke rigtig samlet noget. Men jeg prøver at give hende lammeben i dag og ser om det er okay, for hende at komme f med.

  Jeg må smutte ind forbi apoteket og se om de har zoolac. Hun fik de sidste sjatter af noget pro-kolin, jeg havde tilbage, i går aftes.

  Tak igen smiley


 • #5   7. jan 2020 je gætter på, at nytårsstress og fed mad - som du selv skriver, har ødelagt tarmfloraen, så du skal nok bruge zoolac /prokolin et stykke tid.

Kommentér på:
Hjælp :-)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x