{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af 9x lamper 1.000 kr.
  • Fjerning af kalk i bruser 800 kr.
  • Opsætning af køkkenlåge som er faldet ned 1.000 kr.
  • Reparation af vaskemaskine 900 kr.
  • Eftersyn af knallert/scooter (Gilera Stalker 2006) 680 kr.
  • Skifte toilet 1.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Rabarber tærte?
  • #1   5. maj 2008 Jeg har en nem opskrift som smager megagodt:

    Den er oversat fra norsk, jeg håber det er til at forstå!

    Ca. 500 g. rabarber
    1-1½ dl. sukker
    1 spsk. kartoffelmel

    Rabareren renses og skæres i ca. 1½ cm. lange stykker. Blandes med sukker og kartoffelmel og kommes i en smurt ildfast form.

    Så laver man en "smuldredej" af
    1½ dl. hvedemel
    1½ dl. havregryn
    2-3 spsk. sukker
    100 gr. smeltet margarine.

    som "smuldres" over rabarberne.

    Bages i 20 min. i 225 C. til den får en pæn farve.

    Serveres med piskefløde, creme fraishe eller vaniljeis.


  • #2   5. maj 2008 Denne her tærte laver jeg hvert år med de første rabarber! Den er super nem og meget meget lækker især med flødeskum til.

    Sparres rababertærte

    225 gr. smør eller margarine
    3/4 dl. sukker
    ½ eller 1 lille æg
    2-3 dråber mandelessens
    knapt 4 dl hvedemel

    Fyld:
    700 gr, rabarber
    1-1½ dl sukker

    Skyl rabarberne og skær dem i 5cm. lange snitter. Læg dem i en sauterpande. Drys dem med sukker. Damp dem knapt møre ved svag varme. Pas på de ikke koger ud!
    Tag rabarberstykkerne op straks og lad dem løbe af i et dørslag. Kog lagen til den bliver sirupsagtig og lad den køle af.

    Tilbered bunden. Rør fedtstoffet blødt med sukkeret. Rør æg, mandelessens og mel i. Dejen skal være ret blød.
    Bred 2/3 af den ud på en tærteform ca. 22 cm i diameter.
    Bag kagebunden på en rist nederst ved 200 grader i 10-15 min. Lad den køle af.
    Ælt 1 spsk hvedemel i den resterende dej, Læg rabarberne på kagebunden. Sprøjt dejen oven på i striber (eller på kryds). Sæt kagen i ovnen igen, midt i ovnen. Nu skal du helst kun bruge overvarme, men den kan sagtens lave i alm. ovn. Bag tærten ca. 10 min.
    Lad kagen køle af. Glaser rabarberne med den indkogte lage.
    Og så skal den bare spises med enten flødeskum eller vanilleis til! smiley


  • #3   6. maj 2008 Mums de lyder lækre alle sammen. I dag kaster jeg mig ud i det, så må vi se hvad for en jeg har ingredienserne til =)

  • #4   6. maj 2008 Og det jeg så glemte at skrive, ups =) TAK for hjælpen.

  • #5   6. maj 2008 Den opskrift karimette har skevet kan jeg godt anbefale.. Den er så lækker.. Man kan slet ikke stoppe når man først er kommet igang:-)

Kommentér på:
Rabarber tærte?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce