1.302 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
4. feb 2008 Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
mangler opskrift på chesecake {{forumTopicSubject}}
hej jeg mangler en opskrift på cheesecake, i ved den med sådan en kikseagtig bund og noget "budding" agtigt ovenpå?
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
denne er kanon god, ummmm får helst lyst til at lave den igen:-)
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
feb 2008
Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
250 g. Margarine
½ pk. Digestive kiks
200 g. Flødeost, naturel
½ l. Piskefløde
Florsukker
Vanillesukker
Citron
200 g. Solbærsyltetøj
Kiksene knuses og ristes i den smeltede margarine. Massen kommes i en form og afkøles. Fløden piskes og blandes med osten. Ostemassen smages til med florsukker, vanille og citron og fordeles over den afkølede kagebund. Tilslut fordeles en lag syltetøj over kagen. Serveres kold.
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
Chokolade-cheesake med krave
Pære-og ingefær cheescake
Hindbær cheescake
frossen honningcheescake med praline
likør og kaffe cheeskage
mini appelsin cheescake
kærnemælkscheescake
siciliansk cheesecake
bagt lime- og paaionsfrugt cheesecake
det er de opskrifter jeg har
feb 2008
Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
80 g malede hasselnødder
100g smeltet smør
400g flødeost, rørt blød
60g sukker
3 æg
6 tsk mel
1 1/4 dl piskefløde
godt 3/4 dl kahlua, tia maria eller bailey
Pynt
375g sukker
1 tsk instant kaffepulver
100 g hele ritede hasselnødder
3 !/4 dl piskefløde
Smør en 20 cm springform let og kom bagepaprir i bunden. bland kiks, hasselnødder og smør og pres halvdelen fast i bunden af formen.
Pres resten af dejen på plads mod siderne, brug evt, et glas til at trykke det på plads. Sæt formen i køleskabet i 10 - 15 min
forvarm ovnen til 180 grader. pisk flødeosen og sukker glat med elpisker. tilsæt æggene et af gangen og pisk godt hver gang. Bland mel og fløde og pisk det i flødeosteblandingen. Rør likøren i.
Hæld fyldet i formen og sæt den på bageplade. Bag 40 - 50 min indtil kagen er næsten fast og sæt den så i køleskab nogle timer.
Til pynt blandes sukker i en gryde med godt 1 3/ dl vand. Rør over svag varme, indtil sukkeret er opløst. Det må ikke koge. Lad det simre 10 - 12 min., indtil det er gyldent. Tag lagen af varmen og rør kaffen i. Dyp nødderne en af gangen i karamellen( brug to skeer) og læg dem på let smurt folie. Lad dem blive kolde. pisk fløden til skum. Tag kagen ud af formen og fordel flødeskum, karamelliserede nødder
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
hva er det speciele ved den???
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
der skal marsala og ricotta i, ved ikke lige hvad det er men der er det eneste anderledes
louise du får den lige i moregn håber det er ok
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
250 g sødenkiks, uden smagstilsætning
125 g smør, smeltet
FYLD:
500 g flødeost,rørt blødt
90g sukker
3 tsk reven limeskal
2 spsk limesaft
2 æg, let piskede
1 1/4 dl kød af passionsfrugt
PASSIONSFRUGT-PYNT
1 spsk sukker
3 tsk maizena
11/4 dl kød af passionsfrugt
NB: til denne opskrift skal der bruges kød fra 8 friske passionsfrugter
1: Smør en 20 cm springform let og kom bagepapir i bunden. Forvarm ovnen til 160 grader. Knus kiksene finti en foodprocessor og bland med smørret. Kom blandingen i formen og pres den på plads i bund og på sider. Afkøl 30min
2: Pisk flødeost, sukker, limeskal- og saft cremet med elpisker. Pisk æg og kød af passionsfrugt i ad nogle gange. Hæld blandingen i formen, stil den på bageplade og bag 45-50 min., indtil den er fast. Lad den afkøle helt
3: til pynt blandes sukker, maizena og 2 spsk vand i en lille gryde over svag varme. Rør det jævnt, tilsæt endnu 2 spsk vand og passionsfrugtkødet og rør, indtil blandingen kommer i kog og bliver tyk. Kom den varme blandingen over den kolde cheesecake, fordel den jævnt og lad kagen køle af. Sæt den i køleskabet natten over. Kan servers med flødeskum
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
jun 2007
Følger: 19 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 59 Svar: 194
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
mangler opskrift på chesecake
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside