matilde kakaokage {{forumTopicSubject}}
Matilde kakaokage
Tilberedningstid: 60+ min.
Årstid: Hele året
Antal: 1 kage
250 g blødt smør
500 g sukker
4 æg (str. mellem)
450 g hvedemel (ca. 7½ dl)
50 g kakao (ca. 1 dl)
4 tsk bagepulver
4 tsk vaniljesukker
1½ dl yoghurt naturel
2½ dl Matilde Kakaomælk
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
Bagetid: Ca. 1 time og 20 min. ved 175°.
Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer. Pisk æggene i ét ad gangen. Pisk blandingen til den bliver let og luftig. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og kakaomælk. Beklæd en bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) med bagepapir og fordel dejen heri. Bag kagen midt i ovnen. Løft forsigtigt kagen ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret. Lad kagen køle af på en bagerist.
Smelt de to slags chokolade i hver sin skål i vandbad. "Tegn" med smeltet mørk- og hvidchokolade et Matildehoved eller fordel fx den mørke chokolade over hele kagen og "tegn" et smukt mønster med den hvide.
jul 2006
Følger: 17 Følgere: 15 Hunde: 2 Emner: 173 Svar: 1.368
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
nov 2007
Følger: 16 Følgere: 23 Hunde: 1 Emner: 256 Svar: 608
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
matilde kakaokage
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside