karin's kringle - let- ikke fedtfattig {{forumTopicSubject}}
200 g margarine smeltes og
1½ dl mælk lunes i, smelt
50 g gær i blandingen og kom
2 hele æg i. æltes med
300 g mel.
hæver i ca ½ time.
remonce:
200 g blødt smør/margarine røres med:
3 dl sukker
2 spsk mel
4 tsk vaniliesukker
del dejen i to, og rul ud ca 40 cm lange og 25 cm brede.
læg remoncen på midten af dejen ca 10 cm fra begge sider, og 5 cm fra enderne.
riv 1 æble over remoncen og fordel et par håndfulde rosiner over,
skær kanten ca 3 cm fra fyldet, i strimler på skrå (lige som fiskebensmønster;-)) læg enderne ind over remoncen og flet ind over fyldet.
VIGTIGT; få den del af dejen som ikke er skåret i strimler, med op over siden af remoncen så det laver en fast kant, så fyldet ikke løber for meget ud!!
pensles med æg og drysses med perlesukker og hakkede mandler.
velbekomme:-)
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
Hva med marcipan, kan man komme det i?
karin's kringle - let- ikke fedtfattig
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside