Hindbærsnitter - dem fra bageriet {{forumTopicSubject}}
Ingrediens betegnelse.
Hindbær marmelade
375 g hvedemel
evt. 2 g bagepulver
40 g æg
125 g florsukker
250 g margarine
Glasur
evt. krymmel eller andet pynt.
Linsedej: margarine, florsukker, æg, bagepulver og hvedemel æltes sammen til en fast dej. Må ikke æltes for længe. Dejen sættes på køl. ( Dejen er nemmer at arbejde med, hvis den står på køl til dagen efter.) Rul dejen ud på et mel strøet bor. Dejen skal rulles ned på ca. 3 mm. Skær dejen ud i strimler på 10 x 25 cm. Læg strimlerne på en bageplade, max 4 strimler ad gangen. Bag strimlerne ved 220 grader i ca. 7 - 10 min. eller til de er gyldne. Når dejen kommer ud af ovnen skal du have forberedt glasur og hindbær marmelade og evt. pynt.
Når pladen kommer ud af ovnen skal det til at gå lidt hurtigt... smør hindbær på hver anden strimmel... når det er gjort, tages den strimmel uden hindbær og ligges over den strimmel med hindbær... og der smøres glasur og evt. drysses der krymmel på. Skær nu strimlen til snitter på 5 cm. i bredden. (5 snitter)
Da dejen har meget nemt ved at smuler når den bliver kold. Er det meget vigtigt at snitten bliver lavet i samme øjeblik de kommer ud af ovnen......
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
har selv været i bagerlærer engang - mente nu også de nåede at blive kolde - men det er længe siden - så ska ikke kunne sige det;O)
Men de var nu gode på den her måde ihvertfald!
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
Hindbærsnitter - dem fra bageriet
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside