{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Shelf units need fixing to wall 650 kr.
  • Varme i radiator - stiften virker ikke 800 kr.
  • IKEA PAX garderobeskab 2.500 kr.
  • Samle to pax skabe uden låger 650 kr.
  • Hjælp af fagmand til tilslutning af nyt komfur (rette kabel haves) 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Vandet pizzabund?
  • #2   9. okt 2008 Når jeg bager pizza, sætter jeg altid bagepladen i ovnen, mens jeg ruller dejen ud. Når dejen så er rullet ud (helt tyndt, - max 5 mm tyk) tager jeg pladen ud og lægger den udrullede dej sammen med bagepapiret oven på den varme plade. Og så lægger jeg fyldet på. Det giver en super sprød pizzabund.
    Man kan også købe en speciel pizzasten til at lægge i ovnen. Jeg har ikke prøvet den, men måske er den også en mulighed?



  • #3   9. okt 2008 Som Sally skriver: sæt den på en varm plade.
    Bruger du durumhvede til dejen? Det er det bedste. Jeg plejer at bruge ½ durum og ½ alm hvedemel og drysser pladen med durummel, sætter ovnen på min Ellers kan man købe sådan en stenplade som er beregnet til pizza.


  • #4   9. okt 2008 Vi har en pizza sten herhjemme.. En rund plade man ligger ind. Det er den samme form som er i bunden er pizzariernes ovne..... De kan købes for.... 150 kr måske.....

Kommentér på:
Vandet pizzabund?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce