1.376 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
4. feb 2008 Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
Vandet pizzabund? {{forumTopicSubject}}
Når jeg laver pizza ender jeg altid med sådan en vandet klam bund, ikke sprød som hos pizzabageren, er der nogen der har et råd til hvordan jeg kan få den sprød?
Og evt. en god opskrift på en bradepandepizza
jan 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 30 Svar: 253
Man kan også købe en speciel pizzasten til at lægge i ovnen. Jeg har ikke prøvet den, men måske er den også en mulighed?
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Bruger du durumhvede til dejen? Det er det bedste. Jeg plejer at bruge ½ durum og ½ alm hvedemel og drysser pladen med durummel, sætter ovnen på min Ellers kan man købe sådan en stenplade som er beregnet til pizza.
jun 2007
Følger: 25 Følgere: 37 Hunde: 1 Emner: 243 Svar: 8.225
Vandet pizzabund?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside