De bageglade goumeter!

De bageglade goumeter!

Medlemmer: 201
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Bygge terrasse for spejderhytte 5.000 kr.
  • montering af sovesofa 800 kr.
  • Replacing smoke alarm battery 375 kr.
  • Sætte lampe op 500 kr.
  • TV mounting / hanging 600 kr.
  • Fjernelse af grene og vedbend 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  istedetfor palmin
  • #1   5. dec 2008 er det ik det samme ?

    den gang jeg var lille brugte min far aldrig sådan noget fedtstof når vi lavede det. så behøver man det egentlig

    det er til kornflakestoppe :o)


  • #2   5. dec 2008 mmmm klejner hvorfor skulle du nævne det hehehe

    er det svært at lave klejner?? min farfar laver verdens bedste så tror ik jeg kan lære at lave dem så gode men vil gerne prøve at lave klejer faktisk


  • #3   5. dec 2008 det er ik svært smiley få opskriften af ham.. Rul dejen ud have sådan en rille skære lige den ene vej og skrå den anden vej lige et hak i midten og så skal den lige vendes og vupti så er der klejner..

    De ska så lige koges når de er "krøllet" =)


  • #4   5. dec 2008 jeg har en opskrift på berliner og der står at jeg ka bruge palmin eller olie.. så jeg laver dem altid i olie

    bare lige for at svare på dit spørgsmål forresten =D


  • #5   5. dec 2008 har overvejet at lave donuts også :o) mmm lækkert ja må spøge min farfar

  • #6   5. dec 2008 Mmmmmmmmmmm klejner - glæder mig til i morgen hvor vi skal koge klejner. De bliver nu bedst når de efter at være blevet vendt kommes på køl mindst en ½ time før de koges. De skal være kolde når de kommes med i palmin eller svinefedt.
    Forskellen på Palmin og Svinefedt:
    Palmin er bleget kokosfedt som er raffineret, og har et højt indhold af mættede fedtsyrer.
    Svinefedt fåes i to typer: 1. som er afsmeltet svindefedt - dette har en meget karakteristisk smag og kan ikke anbefales. Men den 2. typer er raffineret og næsten smagsløs. - den kan anvendes til friturestegning. Svinefedt indeholder mange mættede fedtsyrer, men også mange enkeltumættede fedtsyrer.
    Til dit formål vælger du det du selv har det bedst med om det er kokosfedt eller svinefedt er et "fedt" bare du ikke vælger den afsmeltede svinefedt som nok vil smage for meget igennem.
    Typisk mig så blev det igen en længere forklaring og en anelse teknisk ;-0
    Håber alligevel det kan bruges. God fornøjelse!!


  • #7   6. dec 2008 hvad hvis man skal lave donuts der står i opskriften at De koges i Palmin, fedt eller olie

    hvilken en ville i så anbefale man bruger??


  • #8   6. dec 2008 jeg bruger olie..
    Men mest fordi at det andet lugter sådan og har desværre ik mulighed for at lufte ud ved det andet smiley


  • #9   6. dec 2008 hvad for noget olie bruger du så?

  • #10   6. dec 2008 jeg mener jeg brugte rapse eller solsikke olie sidst.. har købt raps denne gang smiley

  • #11   6. dec 2008 ok for tror de der donust er gode, der var hvertfal mange positive respons på dem :o)

  • #12   6. dec 2008 Så fik vi lavet både klejner og vanilie kranse. Smager skønt smiley

    Smagsmæssigt er der vist ikke kæmpe forskel på de to fedt typer raps og solsikke, men sundhedsmæssigt så ville jeg vælge Rapsolie da det sammen med olivenolie indeholder en del mere Monoumættet fedt som er den sundeste form for fedt. Ville i dette tilfælde dog aldrig bruge olivenolie da det er alt for karakteristisk i sin smag til donuts.


Kommentér på:
istedetfor palmin

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce