fødselsdagmiddag i aften - finpudsning {{forumTopicSubject}}
hej allesammen...
håber i nyder det gode vejr og har en god påske
i aften skal min kæreste og jeg "fejre" min fødselsdag. vi skal i Forum og se Jeff Dunham live og spiser hjemmefra...
jeg har indtil videre planlagt - og købt:
forret:
tortilla med røget laks og den ene slags skal smøres med Toscana Friskost fra Buko og den anden skal smøres med Grøn Pikant ligeledes fra Buko. de skal så rulles sammen og skæres i passende stykker.
Hovedret:
barbecuemarinerede kyllingebryster med bagekartofler
Dessert:
Pandekager med is (det har kæresten bestilt)
der drikkes sodavand til, for vi er ikke så meget til vin osv...
er der noget der mangler?
inden det bliver skrevet, så:
salat bliver for dyrt, for han tager hjem i morgen og jeg kan ikke selv nå at spise det inden det bliver dårligt...
men ellers...?
bare kom med alle jeres guldkorn
(må også hellere tilføje at jeg først har fødselsdag d. 5. maj, men at han har købt billetterne til i aften til mig i fødselsdagsgave...)
jun 2008
Følger: 36 Følgere: 37 Emner: 88 Svar: 1.775
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
fx til hovedretten... selvfølgelig kommer der smør til kartoflerne... men bliver det ikke for "tørt"??
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
gedeost og honning? hvordan hænger det lige sammen?
sep 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 12 Svar: 323
Men du kunne jo lave kold tomat salat med mozzarella, tomat skiver og rødløg i skiver. Hvis du så har Knorrs Tomatsalat dressing, som bare skal blandes med lidt vand og olie, hældes det over.
Det smager vildt og er super let og frisk. Jeg er ellers ikke meget for rå løg men elsker denne salat.
Endnu engang god tur :o)
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
sep 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 12 Svar: 323
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Alternativt, skær en agurk i tynde stave eller tern, bland med fetatern og croutoner, pynt med et par tomatbåde. Lav en dressing af olie, lidt eddike, salt, peber og basilikum og evt. et fed knust hvidløg. Det er nemt og giver lige det ekstra grønne pift som tilbehør.
Tillykke med den 5. maj (jeg har d. 9. *S* )
fødselsdagmiddag i aften - finpudsning
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside