Spørgsmål ang. fondant. {{forumTopicSubject}}
Nu har jeg siddet og nydt synet af alle de diverse smukke kager, som medlemmerne af denne gruppe har kreeret. Og flere snakker rigtig varmt for at bruge fondant.
Jeg har ikke selv brugt det før, - har altid brugt marcipan.
I midten af september skal en af mine veninder giftes, og hun har bedt mig om at lave deres bryllupskage, hvilket jeg virkelig gerne vil ;o)
Men, - jeg har ikke ret mange fridage op til brylluppet. Så min plan er at bage bundene i uge 34 når jeg har ferie, og fryse dem ned. Det ved jeg man uden problemer kan, - er gjort før ;o) (fragileté-bunde med mandler)
Spørgsmålet er så, om jeg kan begynde at lave pynten til kagen i denne uge også, og så fryse det ned? Havde tænkt mig at forsøge mig med fondant blandet med marcipan denne gang (efter at have læst alle trådene om emnet herinde ;o) ) - men kan man det?
Og er der forskel på holdbarheden på den man selv laver og den man køber? - og om man kan gøre dette?
Så behøver jeg nemlig bare at lave cremerne, samle kagen, og pynte den med den pynt som allerede er lavet i de sidste dage op til brylluppet.
Undskyld, - det blev vist lidt langt .
jul 2005
Følger: 26 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 304 Svar: 2.888
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
apr 2007
Følger: 30 Følgere: 21 Hunde: 2 Emner: 74 Svar: 985
Spørgsmål ang. fondant.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside