{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Udskiftning af badeværelsesventilator 1.000 kr.
  • Mobil Cykelreparation 500 kr.
  • opsætning af lamper (redigeret) 1.000 kr.
  • There is problem with the sink. Water is liking from the pipe 1.200 kr.
  • Slibe og lakere bordplade i køkken 1.500 kr.
  • Vaskemaskine med vand problemer 490 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Morgensmadsbolle og grovbolle
  • #1   3. jan 2012 Disse syntes jeg er super gode:


    Gulerodsbrud.

    100 gr. Gær
    ½ l lunken vand
    2 tsk. Salt
    40 gr. sukker
    3 æg
    200 gr. revet gulerod
    100 gr. solsikke kerner
    130 gr. smeltet margarine
    1 kg mel

    Vand og gær blandes sammen.
    Tilsæt resten af ingredienserne og dejen sættes til hævning i 30 minutter.
    Dejen lægges direkte med ske på bagepapir.
    Bollerne bages midt i ovnen ved 225º i ca. 12-15 min.


    Denne har jeg fået anbefalet men har ikke prøvet dem:


    Femkornsboller.

    200 gr. 5-korns-blanding
    3 dl Vand
    50 gr. Smør
    6 dl mælk eller vand
    50 gr. Gær
    200 gr. Kvark naturel el. hytteost
    2 tsk. Salt
    2 tsk. Sukker
    1200 gr. Hvedemel

    5-kornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på.
    Smørret blandes i.
    De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes.
    Deles straks i mindre stykker der hver trilles til en bolle og lægges på smurte plader.
    Trykkes let med hånden og hæver lunt under viskestykket i ca. 25-30 minutter.
    Pensles med sammen pisket æg og birkes – mørke eller lyse – drysses over.
    Bager ved rask varme, 235º C, på nederste rille i ca. 8-10 minutter.
    Bollerne er meget fine at dybfryse.


  • #2   4. jan 2012 amos koldhævede boller - supernemt, og ofte på tilbud smiley

  • #3   4. jan 2012 Karen: dem vil jeg prøve, hvor mange blir der ca.?

  • #4   4. jan 2012 Øh ja det kan jeg ikke lige huske, men der blev pænt mange og fik lavet dem lidt for store tror jeg.
    Jeg tror selv jeg vil bage nogle for ja nu kom jeg lige i tanke om de boller igen:-)
    Og jeg syntes faktisk de kan spises uden noget på også. Det er vigtigt at de får lov at være luftige når du ligger dem på bradepanden så ikke noget med at omrøre dejlen efter hævning.


  • #5   5. jan 2012 Super, jeg tror jeg vil kaste mig ud i forsøget i weekenden

  • #6   5. jan 2012 Jeg er vild med dem håber i er det samme:-)

Kommentér på:
Morgensmadsbolle og grovbolle

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce