Sukkerflæsk (kaloribombe) {{forumTopicSubject}}
Sukkerflæsk opskrift: Norsk juleslikk
Ingredienser:
30 plader husplast (gelatine)
1 kg sukker
5 dl vand
Ca 15 dråber frugt essens (ananas, citron eller anden smag)
Tilberedning:
Husplastten blødes i kaldt vand i 10 min.
Kog op sukker og vand, ha i husplatten og rør til den er opløst. Dette skal småkoges i ca. 15 minutter. Tag gryden af pladen og ha i frugt essens. Fordel væsken i tre beholdere og farv med frugtfarver rød, grøn og gul farve eller de farver man måtte ønske.
Ha væsken op i forskellige, firkantede skåle dækkede med bagepapir (ikke for høje) og sæt til afkøling. Når flæsket er helt stivnet, skærer du ud små firkanter og ruller de i sukker.
Opbevar i f.eks. store glas, lagvis med forskellige farver. Dette er vældig dekorativt og kan være en fin præsang til nogen som har alt og er glad i slikkerier
Enjoy
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
feb 2012
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 2 Emner: 35 Svar: 306
Er ikke selv så vild med flæsk, men har en familie der sikkert ville blive ellevilde!
Sukkerflæsk (kaloribombe)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside