{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
311 visninger | Oprettet:

Skagen Festival. {{forumTopicSubject}}

Hjælp! Vi bor lige i minefeltet! Vi har igen Skagen Festival heroppe, og vi har jo " valgt" at bo lige i minefeltet. Morgenbranderterne bæres på havnen om morgenen, og om aftenen (natten) skal de jo hjem igen. Vi sover for tiden med alle vinduer lukkede, og jeg skal hilse og sige , det er varmt, især med to hunde i sengen, som dog ikke er generede af varmen. Men vi har dog også megen fornøjelse af at se, de "sjove" mennesker som går forbi i løbet af dagen, hvor fortovet ikke altid liiiiige er bredt nok:)Kommentarer på:  Skagen Festival.
  • #1   1. jul 2017 åhr, i "stakler" Lillian, det er så skønt et sted i bor så det går da nok, ikke?
    MEN i København var der også leben og støj og affald, f.eks. da der var pinsekarnevallerne (min bror kom op fra sin lejlighed der gik en påfugl og en tiger liiige forbi)
    MEN det er mange år siden, vi har boet her i 17 år nu. tak for hilsenen Ane


  • #2   3. jul 2017 Ja, det er jo "selvforskyldt" at vi bor her, men da vi flyttede hertil, var festivallen heroppe endnu ikke " opfundet" men jeg vil nu ikke ret gerne flytte, her er jo dejligt, i de stille måneder.
    Vi har for resten lige været i Frederikshavn, hvor vi fik bestilt klipning til begge firbenene, så de kan være fine til vores ferie i august.


Kommentér på:
Skagen Festival.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside