{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Undersøgelse om Head Bobbing Syndrome
 • #1   10. maj 2012 Har sendt alt hvad jeg har, både videoer og blodprøve fra en af mine nu afdøde hunde.
  Har et lille samarb med Martina vedr dette, og hun bruger min ene video i sine studier, dejligt at der laaaangt om længe kommer mere opmærksomhed på denne lede sygdom!


 • #2   10. maj 2012 Nå ok - det er simpelthen det samme sted. Jamen det er jo fint!

 • #4   10. maj 2012 kan kun give eva ret.. det kommer jo aldrig ud af racen hvis alver bliver ved med det.. vi skulle jo gerne ende med en perfekte hund..:)

 • #5   10. maj 2012 er der nogen herinde som har hunde med denne sygdom?? hvis ja har i så tænkt jer at avler videre på det og hvorfor???? kunne være fedt hvis nogen ture komme frem og fortælle hvorfor hvis hunden har sygdommen

 • #6   10. maj 2012 Min tæve på snart 5 år har haft HBS siden hun var hvalp. Det kommer af og til men hun virker på ingen måder til at være generet af det. Jeg ved ikke om der er nogen af hendes forældre eller søskende som har det.

  Jeg tænker om det, at hvis det er den eneste gene de har så er det ikke noget at bekymre sig om. Mit indtryk er at mange hunde som har det, ikke har større gener af det end de som min hund har. Faktisk har jeg aldrig hørt om andre hunde end Kristines som skulle have store problemer af HBS.

  Faktisk står der jo i linket fra Dobermann.com (klippet og oversat via google) Dette er en godartet syndrom, der ikke kræver behandling. Quality of Life og levetid er ikke begrænset derved. Mellem episoder
  Dage kan gå med til måneder, hvor der ikke er nogen symptomer.
  Selv en fuldstændig forsvinden af symptomer er muligt.

  Jeg tror at det er sådan at mange oplever det hos deres hunde!
  I flere tråde på FB ser jeg også at udenlandske dobermann-ejere oplever tilstanden hos deres hunde som noget forholdsvis harmløst.

  Men jeg synes da at det er rigtig godt at der forskes i det, så vi allesammen kan få en forklaring på fænomenet, for jeg husker sandelig hvor forskrækkede vi blev da vores helt unge Bibi lige pludselig sad der og rystede ukontrolabelt på sit hovede.

  Og hvis det i sjældne tilfælde som hos Kristines hunde kan udvikle sig til noget så voldsomt, som det lyder til at være tilfældet, så skal det da så absolut tages alvorligt.
 • #8   10. maj 2012 Jeg ved bare at det gradvist blev værre og værre med mine 2 drenge.
  Og inden jeg fandt ud af at det var/er arveligt fik begge lov at parre, jeg ved dog ikke om Thor's afkom har det, da jeg kun har kendskab til 2 af hans døtre (ejer en selv) og 3 af hans sønner ud af desværre 33 hvalpe, men Zeus (Nord Nimrod Od Telepa) nåede at lave 2 kuld hos mig, i første kuld var der 5 hvalpe, 2 af dem blev ramt af HB, og kuld 2 var der 8 hvalpe og 3 hvalpe med HB, så det er jo mellem de 25-50 % af hvalpene der så har fået det pr kuld, jeg er så ked af at jeg har ladet HB hunde indgå i avlen, da det er min verden er en væmmelig sygdom/syndrom som ikke bedrager noget godt til vores race!


Kommentér på:
Undersøgelse om Head Bobbing Syndrome

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x