For os med bagemaskiner

For os med bagemaskiner

Medlemmer: 28
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
4.940 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 22 Svar

Wee så fik jeg Bagemaskine OBH Nordica Wee så fik jeg Bagemaskine OBH Nordica

Ja jeg har lige været heldig, havde oppe i byen og på nettet set dem til 800kr og det ville jeg ikk lige pt bruge, meeen så var jeg i Elgiganten og ja den var til 599.- så syndes jeg godt jeg ville kaste mig ud i det!!

Så nu den stillet op, og jeg har lige læst brugsanvisningen igennem og så må den afprøves imorgen for kan se et alm program tager 3 timer så det lidt sent nu, når den også skal start rengøres..


Der var opskrift hæfte med så dem starter jeg med at afprøve..


den kan også lave marmelade og kage tihii


 
Politi stopper motorcyklist med hund spændt fast på brystet
Politi stopper motorcyklist med hund spændt fast på brystet
00:00
/
00:33
LIVE

Politi stopper motorcyklist med hund spændt fast på brystet

NOW PLAYING

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Tilslut markise til strøm på loft. 850 kr.
  • Rive udendørs væg ned 205 kr.
  • Genopsætning af hylder 1.000 kr.
  • Handyman 1.000 kr.
  • Nem flytterengøring (ikke slemt) 2.550 kr.
  • Sætte en dør i 300 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Wee så fik jeg Bagemaskine OBH Nordica
  • #1   10. mar 2009 Nice. Tillykke med det smiley

  • #2   10. mar 2009 Weee... tillykke !
    Tror det er den jeg netop har set i Hvidevarehuset til 800,-.
    Den ser lækker ud ;o)


  • #3   10. mar 2009 Hm... findes ikke i hverken deres søgemaskine (der er nul) og heller ikk i tilbudsavis - hvor købte du den ?

  • #4   10. mar 2009 elgiganten i slagelse smiley

    Meen ofte kan man i elgiganten finde vare de ikke har på nettet og finder du en vare på nettet billigere end de har går du ned med reklamen og spørg om de kan lave et lige så godt tilbud...

    syndes os det var utrolig billigt og heldigt.. sku bar derud for at kikke efter en ny skabsfryser og så den lige tihii..



  • #5   10. mar 2009 Ved du om de har andre mrk. bagemaskiner hos Elgiganten ?
    Som nævnt, findes intet i søgeren...


  • #6   10. mar 2009 husker ikk det andet mærke de havde 2, men obh er den testen på nettet ihvertfald anbefaler


  • #7   10. mar 2009 Ser om jeg ka sende dem en mail smiley

  • #8   11. mar 2009 Kan den klare ½ kg. mel svarende til ½ pose melblanding ?

  • #9   11. mar 2009 Eller er det en af disse OBH Nordica ? >
    - 6542
    - 6544
    - 6574


  • #10   11. mar 2009 det en 6574, jeg tror det ja, den opskrift der hedder franskbrød i bladet, den er på 450gram mel og så de andre ting der er i, det igang med at hæve nu(den skal jo afprøves tiihi) og tror ikk den kommer til at fylde hele formen men nu må vi se:)

  • #11   11. mar 2009 Ihh... spændende første gang - glæder mig til et referat *G*

  • #12   11. mar 2009 jeg sidder også og er spændt på resultatet af jomfru-brødet. *GGG*

  • #13   11. mar 2009 Ja så har jeg tid at skrive:)

    Jeg fik vasket form om dejkrog af i lunken vand, smurt det ind i madolie, i ovnen 10min som der stod og så tørret det af bagefter.
    Så kom jeg ingredienserne i , i den rækkefølge som der fint er beskrevet i brochuren, der er flere opskrifter deri smiley

    Da jeg fint satte maskinen igang kikkede jeg ved siden af UPS, klovnen havde da liiige glemt at sætte dejkrogen på hahah..
    Så ud med stikket, ud med formen og skrabe lidt plads fri så krogen kunne komme på tihii.. og så fik den lov at gå igang:)
    Det tager så 3timer og brødet var fint, smagte rigtig godt, havde en flot gylden kant, krogen sidder jo selvføgelig fast i brødet så skar endeskiven af og krogen faldt så ud, men laver jo hul oppe i brødet og gør at man ikke får flotte store skiver selvom brødet er stort, man er næsten nød til at lave halve skiver, det gør selvføgelig ikke noget, brødet smager lige godt af den grund:)

    Næste gang skal der eksperimenteres har købt 5korns blanding i Rema til vist 8kr, det skal jo så bar ned i efter mel og det hele.. eller efter bippet som der står i brochuren.. det blir spændene..

    Det er kun en maskine jeg vil bruge til frisk brød om morgenen, da jeg ikk gider til gæster om dagen have et skørt brød og vente 3 timer.. tihii..

    brugte i øvrigt tørgær da det anbefales til den når der bruges timer så det brugte jeg også nu, brugte 6gram tørgær men den kunne godt have brugt lidt mere..



  • #14   11. mar 2009 Mange tak for den meget fine beretning om dit Jomfrubrød...LooL Karina !

    Hm...hvor langt inde/oppe i brødet sidder sådan en dejkrog, for det er vel forskelligt fra maskine til maskine ? smiley


  • #15   11. mar 2009 åhh ved ik den er vel omkring øhmmm 3-4 cm høj vil jeg gætte på tiihi..

    men den ryger selv let ud når man skære endeskiven af så ingen klage der, der er også forme med 2 kroge på, så det skal man være opmærksom på, men de skriver også i testerne at krogene i alle ødelægger brødet så vidste det jo godt.. smiley

    Jeg kan kun varmt anbefale denne gode maskine smiley

    man kan vælge hvor gylden/mørk skorpen skal være , man kan bage kage og lave marmelade i , den har 12programmer... også hurtig programmer.. og så 13timers timer.. super god..
    brødet røg selv ud af formen da jeg vendte formen på hoved og rystede let smiley



  • #16   12. mar 2009 Mopsejer - sikke en dejlig beskrivelse...
    og meget li mine oplevelser...
    jeg skærer så ikke edeskiven af brødet (vil da ikke miste noget af den dejlige brød), men jeg hiver den ud med sådan en metaltpind som fulgte med maskinen....
    men ja, der kommer også et hul i brødet med min....

    ofte bliver dejkrogen siddende i formen og smutter ud af brødet når jeg vender formen på hovedet for at få brødet ud...

    er også imponeret over den slip-let belægning der må være, for det synes jeg går så nemt.


  • #17   12. mar 2009 Okay, men så er brødet vel mer ´ødelagt´ ved maskiner med 2 dejkroge ku jeg forestille mig - nok typisk de maskiner der ka bage brød over 1 kg.

    Jeg har forresten set i en tråd et sted, hvordan det kan undgås - vist noget med at pille dejkrog ud, før brødet er færdigt...duer vel ikk ved timerfunktion...med mindre man vil stå op om natten... :oO


  • #18   12. mar 2009 øhmm min dejkrog var HELT inde i brødet intet af den stak ud så man kunne ikke få den ud, uden at skære endeskiven af brødet smiley
    Men ja jeg overvejede også om man lige når den havde æltet færdig så tage dejkrogen op (med mindre det om natten tihii) for så undgik man det problem de gange.. men den er nok til 650gram mel vil jeg tro for de 450jeg bagte igår gik ikke helt op til kanten..

    En maskine med 2 kroge må ødelægge hele brødet, når en ødelægger halvdelen tihii

    Havde skåret brødet i skriver igår men vi fik ikk spist det hele så kom det i fryse pose og så spiste vi det til morgenmad:)
    Det var selvføgelig lidt tørre end igår men smagte stadig godt, og ville ha været skønt på en brød rister:)



  • #19   12. mar 2009 Jeg har netop også læst, at to dejkroge har den negative egenskab at de jo laver to huller...
    men tilgengæld laver de et aflangt brød og ikke sådan et helt firkant et som min gør.

    Så der er plusser og minusser. ;0)


  • #20   12. mar 2009 ja det korrekt det et meget firkantet brød, men det kan jeg godt leve med for det en fin størrelse når man skære det over i halve stykker smiley det dejligt tihii..

    Jeg skal desværre tidligt afsted de næste 3 dage så der kan jeg ikk få afprøvet den med timer. men mandag morgen håber jeg det blir til frisk morgenbrød smiley


  • #21   12. mar 2009 AHAaa... ja, det ka jeg godt se, og et firkantet brød gør vist heller ikk noget her ;o)

  • #22   12. mar 2009 næhh jeg tror altså det smager lige godt om det er firkantet aflangt eller rundt for den sags skyld tihi smiley men hold op det smagte godt, sådan nybagt med smør mums smiley

Kommentér på:
Wee så fik jeg Bagemaskine OBH Nordica

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce