{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.095 visninger | Oprettet:

Kan i hjælpe?! {{forumTopicSubject}}

Hej...

Min veninde, hendes kæreste og deres lille pige på snart 3 uger, nåede akkurat ud i sidste øjeblik, inden flammerne tog fat i deres lejlighed.. Min venindes historie...:

kort fortalt vågner jeg ved at lucca babber på min ryg fordi hun er sulten og skal ammes.. der lugter jeg røg, og vækker kent som bekræfter det.. vi kan så se udenfor at der kommer tung tyk sort røg op fra underboens stue.. vi skynder os at få tøj på, og idet vi får bukser på kommer der røg op fra gulvene, jeg pakker lucca ind i dyne og stofble.. kent sir at der er ovnhedt, det kan jeg ikke huske.. vi åbner så hoveddøren for at komme ud, men bliver mødt af en sort tyk røgsky.. vi er fanget i lejligheden.. røgen kommer hurtigere op gennem gulvene nu.. kent hører en råbe ude på opgangen at der er ledigt til at komme ned, så vi åbner igen og må løbe igennem røgen og ned.. idet kent løber (efter mig og lucca) kommer der flammer ud fra underboens hoveddør..sekunder efter vi er i sikkerhed på gaden ser vi flammerne ha fat i vores stue.. vi kom ud i sidste øjeblik... Kent fik ringet 112.... Det var som taget ud af en film...

En meget hård start på livet, for den lille nye familie... Alle har det godt... Gudskelov... De er mærket psykisk, men fysisk ok.. Men de står nu, og ingenting har.... Alt er brand og sod skadet..

De mangler ALT... Jeg vil derfor tillade mig, og høre om der sku sidde nogle mennesker, der har nogle ting liggende, de slet ikke bruger.... Det er alt fra en stegepande, hverdags ting man bruger, tøj til deres lille Lucca, ja alt... De har fået købt en ny dyne og legetæppe til prinsessen... Men de står vitterligt og mangler ALT.. Det gør så ondt, og man vil bare gerne hjælpe... Min veninde har 2 par bukser, og 1-2 trøjer.. Hvis nogle af jer piger har nogle trøjer i str. large, tages det også imod med kys hånd.

Håber vi kan hjælpe dem lidt... Og hvis i ikke vil eller kan, er det også helt iorden... smiley

Tingene kan afleveres hos mig, eller sendes til mig i Albertslund.. Kan også køre lidt, og hente det!
Hilsner fra Lea...


Kommentarer på:  Kan i hjælpe?!
Kommentér på:
Kan i hjælpe?!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x