{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Installation kogeplade 600 kr.
  • Min cykel er punkteret. Jeg har brug for hjælp til at fikse det i dag? 300 kr.
  • Hjælp til at montere fjernsyn på på væggen. 890 kr.
  • Opsætning af reol og billeder 750 kr.
  • Fikse geberit væghængt toilet, der løber 1.000 kr.
  • montering af gardiner 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  HJÆLP!!!
  • #1   29. nov 2007 Ja da smiley


  • #2   29. nov 2007 3 æg
    170 g sukker (2 dl)
    125 g mel (2 dl)
    2 tsk vanille
    1 tsk bagepulver
    100 g smeltet smør
    1 most banan (1½ dl)

    Æg piskes grundig sammen med sukker. Mel, vanille og bagepulver vendes i. Smør og banan vendes i til sidst. Bages ved 175 grader i 55 minutter.
    Passer til en rugbrødsform.

    Hvis man er lidt fedtforskrækket kan man sagtens halvere mængden af fedtstof - og man kan eventuelt tilsætte hasselnøder eller andre kerner, man har lyst til...

    Prøv eventuel også at erstatte bananen med æble og kanel....


  • #3   29. nov 2007 Du ka da også få opskriften på mine bananmuffins - mums dem må vi snart lave igen.
    smaddergode - specielt til børn - da de faktisk ikke krummer - men chokoladestykkerne kan selvfølgelig godt smelte smiley

    Øjeblik finder lige opskriften...


  • #4   6. aug 2008 2 tsk vaniljesukker
    8 æg
    5 dl sukker
    100 g olie
    5 dl hvedemel
    200 g mørk chokolade
    4 bananer
    2 tsk bagepulver


    Vejledning:

    Først skal magarinen smeltes i en lille gryde, som du tager af varmen så snart det er smeltet. Bananerne moses og chokoladen hakkes.

    Bland derefter vaniljesukker, æg og sukker i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt herefter magarine, chokolade, banan, mel og bagepulver. Pisk herefter i ca. 1 minut.

    Gør en bradepande (40 x 38 cm) klar med bagepapir og fordel dejen jævnt. Bag kagen midt i en forvarmet ovn ved 200 grader i 35 minutter. Herefter lader du kagen køle af og skærer den i 40 stykker, og så har du en færdig banankage.



Kommentér på:
HJÆLP!!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce