{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Installation kogeplade 600 kr.
  • Min cykel er punkteret. Jeg har brug for hjælp til at fikse det i dag? 300 kr.
  • Hjælp til at montere fjernsyn på på væggen. 890 kr.
  • Opsætning af reol og billeder 750 kr.
  • Fikse geberit væghængt toilet, der løber 1.000 kr.
  • montering af gardiner 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Er denne gruppe gået i stå?
  • #1   6. jul 2010 Her kommer den første:

    Havregrynskugler. MMMMMMMMMMMM
    125 g havregryn
    100 g flormelis
    25 g kakao
    100 g smør
    2 dråber mendelessens
    1 spsk stærk kaffe

    Bland havregryn, flormelis og kakao i en skål.
    Tilsæt smør, mandelessens og kaffe, ælt det godt.
    Rulles til kugler og stilles koldt i mindst 1 time før de spises.
    Kan holde sig ca. 8 dage på køl.
    Her hjemme dog max 2 dage ;0)


  • liza c
    liza c Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 11
    #2   6. jul 2010 uha jeg har lige investeret i en ismaskine og lavede igår is med cocktailbær
    5 dl piskefløde 5 æggeblomme eller 5 æg 5 spsk florsukker ½ vaniljestand . rør æggeblommer og flor til en hvid æggesnaps . pisk fløden stiv og kom vanilje i rør det hele forsigtigt sammen smag til med forskeligt fyld . super lækkert -.

    så har jeg også eksperimenteret lidt med bearnaisesovs hjemmelavet har et flip i øjeblikket med sovser smiler . men har lavet en der kan varmes op og ikke skiller .
    125 g smør 2½ dl piskefløde 4 æggeblommer 2 - 3 spsk bearnaiseessens salt og citronsaft . det hele kommes i en tykbundet gryde varmes op for svag varme samtidig med der røres rundt på et tidspunkt når den begynder og blive varm kan du se den skummer så er den lige ved og være færdig så bare rør og rør til den bliver glat og blank tager ca 5min , smag til med estragon citron salt og essens afhængig af hvor sur du vil have den ,.


  • liza c
    liza c Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 11
    #3   6. jul 2010 skildpaddekage super lækker og saftig
    3 æg 150 g sukker 100 g smør 150 g mel 1 tsk bagepulver 5 toms skildpadder 1½ dl mælk 50 gram mørk farin 1 tsk vaniljesukker

    æg og sukker piskes luftigt , mel og bagepulver sigtessammen , smelt skildpadder sammen med mælk farin og vaniljesukkeret lad det køle lidt til ca stue temperatur .
    det smeltede smør røres skiftevis i melet sammen med æg og sukker og skildpaddemassen .

    rør til det er blandet og put i en rund springform som er smurt . sættes i en kold ovn bages i ca 40-45 min ved 200 grader .

    glasur : 150 g flormelis 3 spsk smeltet smør 1 tsk vaniljesukker hvis ønskes put 2 spsk kaffe i .
    det hele blandes sammen og kommes over kagen når den er afkølet -


Kommentér på:
Er denne gruppe gået i stå?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce