536 visninger
|
Oprettet:
Lever Kager m. majs {{forumTopicSubject}}
Du skal bruge:
½ kop hvede spirer
ca. 500 gram lever (kalve/kvielever)
1½ kop løse majs
3 æg
2-3 fed knuste hvidløg
Ingredienserne blandes i samme rækkefølge som opskriften, røres i ca. 4 min.
Hældes i en smurt bradepande og bages ved 180 grader i ca. 20 min. Skæres i passende stykker mens den er varm, køles af og puttes i bøtter eller fryses.
Velbekomme
mar 2008
Følger: 66 Følgere: 68 Hunde: 7 Emner: 442 Svar: 1.700
jul 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Hunde: 1 Emner: 21 Svar: 11
- Havde nok liiige lovligt travlt da jeg lavede denne opskrift
Jeg plejer at komme ingredienserne i en blender, men man kan også hakke leveren i mindre stykker og så mikse det hele godt sammen
Håber at det var svar nok ?
- Ellers må I sige til
apr 2008
Følger: 19 Følgere: 14 Hunde: 2 Emner: 3 Svar: 18
jul 2008
Følger: 2 Følgere: 1 Hunde: 1 Emner: 21 Svar: 11
Lever Kager m. majs
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside