{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
763 visninger | Oprettet:

Livsstile {{forumTopicSubject}}

Hvilke livsstile lever i efter, fx stenalderkost osv.

Jeg har tidligere kørt Dukan diet men da jeg elsker frugt og nødder ændrede jeg diet til stenalderkost hvilket for mig gav super resultater.

Dukan diet: http://www.dukandiet.dk/

Stenalderkost: http://paleo-kost.dk/

Hvad køre i for diet eller livstilsformer.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af gardiner 500 kr.
  • Connect washing machine and dryer to circuit 550 kr.
  • Installering af tørretumbler med lidt for kort ledning 500 kr.
  • Lukket for vand og fjernelse af radiatorer 2.000 kr.
  • Vaskemaskine pumper ikke vand ud 1.350 kr.
  • Samle 2 gaderobeskab. 2 dørs. 700 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Livsstile
  • #2   11. nov 2013 Da jeg havde mit store vægt tab sidst var det også gennem en jule periode, der havde jeg nøje opvejet mad med selv hjem til min søster så mens de andre fik fed jule mad fik jeg kylling file med grøntsager. Og om morgen hvor de andre fik jule morgenmad fik jeg 20 g nødder 1 æg og 150 steak....


    Hvor der er vilje er der vej dog er anerkendelse samt støtte fra sine omgivelser noget af det største hjælpe midel


  • #4   11. nov 2013 Kan godt se jeg har fejlfortolket mig, i min verden findes der ingen kur eller diæter men kun livsstilsændringer dog har jeg stor succes med at bruge en diæt form fx stenalderkost som livsstil

  • #6   11. nov 2013 Og når man så har sat sig for en ny livsstil så det jo med at opretholde de principper der medfølger fx man ikke spiser kartofler sovs rødkål og risengrød men man holde sig inde for det gense så det forbliver let at bibeholde fokusen på den nye livsstil

  • #7   11. nov 2013 Min barndoms ven og jeg ser nogle gange en film sammen eller spiller et spil pool sammen, der har jeg altid skåret gulerødder agurk samt bladselleri i stave, til ham laver jeg lidt dressing men så han også med på den.

    Vær meget skeptisk i starten når jeg tog om til folk og så havde min egen grøntsags kurv med, for hvad ville de tænke, ville de mene man holdte sig ude af hyggen, nej tvært i mod de har kæmpe respekt for det og nogle er sågar hoppet med på vognen hehe


  • #9   11. nov 2013 Jeg har heller ikke nogen principper eller retningslinier.

    Jeg har lavet om på min hverdag ved at.

    Indføre morgenmad - tvinger mig selv til at spise en lille portion Cerios - nej det er ikke det bedste, men det er noget af det eneste jeg kan få ned.

    Droppet mit franskbrød (som firmaet byder) kl 9 til fordel for rugbrød - droppet smør og nutella til fordel for lidt marmelade

    Til frokost har jeg skået ned fra 3 til 2 stykker rugbrød, supplere med gulerod eller frugt - droppet smør

    Aftensmaden er den værste, da jeg er overspiser i voldsom grad. Lige nu er jeg alene hjemme og kan fint styre mig, da jeg ikke gider lave mad til mig selv. Så det bliver noget hurtigt og nemt, men mindre end normalt og med flere grøntsager.
    Mit største problem er jeg ikke gider bruge tid på alle de grøntsager så jeg køber det simpelthen enten som frost eller frisk snittet. Det er lidt dyrere, men eller får jeg det ikke gjort.

    Når manden kommer hjem om 3 uger har vi besluttet at der bliver øst en portion op i køkkenet og der bliver ikke lavet mere end vi har brug for.

    Jeg regner med det giver lidt, jeg vil ikke undgå en bestemt madgruppe, men skære ned på det dårlige og så satser jeg på det giver nok til at stille mig tilfreds.

    På et tidspunkt vil jeg nok dele med jer hvad jeg vejer, men ikke nu...


  • #10   11. nov 2013 Åh ja... så har jeg droppet sodavand i løbet af dagen og aftenen.

    Vi har fri sodavand på jobbet, men jeg tager vand i stedet. Til min aftensmad har jeg skiftet cola'en ud med vand, nogengange... Ofte tillader jeg mig selv et glas cola, men igen, kun 1 og jeg hælder det op i køkkenet og lader flasken stå på køl


  • #12   11. nov 2013 Nu har jeg tilmeldt mig på madlog, men jeg mangler lidt hjælp. Når jeg har indtastet dagens måltider, så står der jeg kan spise 350 kcal... men hvis jeg gør det så holder jeg vel bare vægten eller hvordan? Skal jeg ikke spise mindre end behovet?

  • #14   11. nov 2013 Herhjemme spiser vi palæo for det meste - det hænder at vi snyder i weekenden, men prøver at holde det til et måltid om ugen, hvor vi spiser konventionelt.

    Det har hjulpet gevaldigt efter at gemalen også hoppede med på galejen. ¨

    Jeg har fra januar til maj tabt cirka 5 kg, og fra 1 september til nu er det røget yderligere 3 - cirka.

    Næste mål er at komme igang med at løbetræne. Nu er de ekstra kilo væk, og så vil jeg bare gerne strammes lidt op.. Men det er altså også en udfordring at komme igang med det - synes jeg smiley


  • #16   11. nov 2013 Okay... hvad så når jeg stadig mangler 447 kcal - er det okay at man spiser mindre eller er det bedst at nå det man skal?
    Jeg ahr aldrig talt kalorier, men jeg syntes faktisk det er en rigtig god ide det her, jeg tror jeg bliver bidt af det


  • #18   11. nov 2013 Det er på plads smiley
    Tak for hjælpen, der kommer nok flere spørgsmål hen af vejen.


  • #20   13. nov 2013 Tina> Men husk, at du ikke må komme under 1200 kcal om dagen.. Så tror kroppen at der er hungersnød og den vil derfor holde på alt hvad den kan, og i stedet begynde at udnyttes dine reserver og muskler i stedet for at forbrænde fedtet.

  • #21   13. nov 2013 Min historie er lidt lang, men jeg håber det er okay.. smiley

    Jeg er 27½ år gammel og har altid været lidt buttet. Da jeg så flyttede hjemmefra som 20-årig begyndte jeg langsomt at tage mere og mere på, i takt med at byturene og chipsene sneg sig ind.

    Da jeg var omkring 12 år gammel, satte min læge mig på Letigen-pillerne som nu er blevet ulovlige. Min mor fik det dog hurtigt stoppet da hun opdagede hvad der var i pillerne. Efterfølgende i mine teenageår, prøvede jeg at tabe mig ved hjælp af sport, vægtvogterne og de danske vægtkonsulenter. Jeg tabte omkring 16 kg ved hjælp af vægtvogterne, men tog det hele på igen og langt mere til.

    Jeg er meget kræsen og har desuden et eller andet med tingenes konsistens, som jeg bare ikke kan klare.. Grøntsager har jeg det svært med og kan kun lide rå gulerod, rød peberfrugt, broccoli, spinat, spidskål og salat. Andre grøntsager "gemmer" jeg ofte i min mad, for på den måde at få dem indenbords. Derfor har det været/er det ret svært for mig at tabe mig, da jeg har rigtig svært ved at erstatte mine ris, past og kartofler med grønt.

    Jeg gik til lægen i september 2012 og bad om at blive henvist til en gastric bypass operation. Jeg blev godkendt til operationen på baggrund af en sygdom ved navn PCOS, som gør at jeg blandt mange andre ting, ikke kan blive gravid naturligt, da jeg ikke har ægløsning. Desuden binder sygdommen fedtet til ens kropsvæv, så det er rigtig svært at tabe sig, da kroppen ikke gerne vil forbrænde fedtet.
    Derudover fik jeg konstateret type 2 diabetes ved de blodprøver der blev taget som noget af det første ved min henvisning.
    Ved min henvisning vejede jeg 129 kg og havde således et BMI på 45.71, hvilket ligger i "svær fedme" kategorien.

    Før man kan blive opereret, skal man gennemgå en heeel masse ting og samtaler og man skal tabe sig 8% af ens kropssvægt, for at sikre at leveren ikke er dødeligt forstørret under operationen. I mit tilfælde var de 8% 10 kg.
    Det tog mig 8 mdr at tabe de 10 kg ved hjælp en en omlægning af min kost. Jeg begyndte at spise 4-6 gange om dagen og levede mest af salat (gulerødder, peberfrugt og iceberg) og kød.

    D. 11. september i år blev jeg så opereret og vejer nu 106 kg. Mit BMI er allerede nu faldet ned i kategorien "fedme" og ligger på 37,56.
    Jeg er en af de MEGET langsomme tabere efter operationen, og har således "kun" tabt mig 11 kg på de 2 mdr der er gået siden da. Som opereret, skal man have minimum 80 g. protein om dagen.

    En typisk dag for mig, ser nu sådan ud:
    Morgen: en smoothie bestående af 100 g. skyr, 50 g Cheasy vanille-yoghurt, 50-70 g. frosne frugter, vanillearoma, flydende sød og ca 15 g proteinpulver.

    Formiddag: 1 stykke knækbrød med fx kalkun-smøreost+lidt frugt/grønt og 1½ dl minimælk eller Cocio One

    Frokost: ½ stykke rugbrød med rigeligt fedtfattigt kødpålæg, ½ gulerod eller peberfrugt og ½ stykke frugt.

    Eftermiddag: Det samme som formiddag

    Aftensmad: 100 g. kød, 50-60 gram kartofler, ris eller pasta, grønt

    Sen aften: Mannagrød eller havregrød lavet på 1½ dl minimælk. Drysset med sødemiddel og toppet med 1 tsk Kærgården Mini.

    Om 1 år er jeg forhåbentlig nede omkring de max 75 kg (kirurgen siger mindre, men lad os nu se) og jeg skulle gerne have mulighed for at blive gravid naturligt, hvilket vi ser MEGET frem til. smiley


  • #22   13. nov 2013 I kan lige få dette med.. Billedet i den lyserøde bluse er taget ca 1 mdr inden jeg gik til lægen første gang. Billedet med den sorte jakke er et "prøverumsbillede" fra i mandags..

    profilbillede
  • #24   13. nov 2013 Her er jeg som 132 kg til venstre og som 101 kg til højre

    profilbillede
  • #25   14. nov 2013 Der er ingen fare for jeg kommer under 1200 - jeg spiser en del i løbet af dagen.
    Jeg har et aktivt arbejde og har jo hundene hjemme, så der skal en del brændstof til.

    Jeg har bare skiftet meget af min menu ud med ting der er bedre for mig smiley

    I går aftes havde jeg et par venner ude der skulle hjælpe med at tømme min stue, der nappede vi en pizza da vi var færdige. Det er ikke godt og det ved jeg, men i stedet for at æde hele skidtet som jeg normalt ville gøre, så spiste jeg det halve og gemte resten til i dag... Det er stadig usundt, men ikke så slemt som det normalt ville være - sådan er jeg nødt til at tænke


  • #28   22. nov 2013 Her går det kanon har tabt 2.7 kg og følger livstilen til punkt og prikke

  • #29   22. nov 2013 Det går helt fint.. Jeg har tabt 24 kg og kommer op i træningscenteret ca hver 2. dag.. smiley

  • #30   22. nov 2013 Øh det går ikke.... Jeg duer ikke til at få noget ordentligt når manden ikke er hjemme. Alle mine intentioner er gode nok, men når klokken bliver 19 og jeg endelig er færdig med dagens gøremål, så gider jeg bare ikke mere... ja så bliver det den nemme løsning med pasta og pølser, toast eller noget i den retning.

    Manden kommer hjem på lørdag, så jeg har ikke givet op. Står lidt i stand by, men fortsætter med morgenmad, ændring af frokost


  • #31   22. nov 2013 Tina> Er det nemmere at lave pasta og pølser end det er at stege et stykke kylling og spise nogle grøntsagsstænger til?

  • #34   24. nov 2013 Ja det er. Kylling skal tages op af fryseren i god tid - det glemmer jeg nemt i en hektisk hverdag.
    Det skal tilberedes og passes, så ja for mig er det nemmere og langt overskueligt!



Kommentér på:
Livsstile

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce