{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af lamper 900 kr.
  • Cover holes in walls and ceiling 1.000 kr.
  • Hoved og terasse dør lukker ikke ordentligt 1.300 kr.
  • Lavet et makeup bord 750 kr.
  • Ophæng af TV og ophæng af lamper 1.485 kr.
  • Fixe opvaskemaskine der lækker vand 1.090 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Gulerodskage med pomerans og ostecreme
  • #1   3. apr 2008 Lyder godt - men kan man ikke udelukke de der pomerans ???
    dem er jeg mildest talt ikke helt vild med ;o)


  • #2   3. apr 2008 Man kan naturligvis godt udelade pomeransene, men de er med til at gøre kagen lidt mere saftig. De fleste tror der er nødder i denne kage, jeg tror det er pomeranserne, der får en lidt nøddeagtig smag i denne opskrift.

  • #3   3. apr 2008 Jeg kopierer den ind her for ordens skyld. Jeg kan godt se pointet hvis den evt. skulle blive slettet på den anden gruppe.

    Her er en opskrift jeg har fået fra min mor i Norge på en dejlig kage som jeg har fået meget ros for.

    Gulerodskage med ostecreme

    4 æg
    270 g sukker
    180 g hvedemel
    2 tsk. natron
    2 tsk. kanel
    1 tsk. salt
    1 tsk. vaniljesukker
    1 ½ dl. rapsolie
    3 dl. fintrevne gulerødder
    100 g. sød pomerans/”hakkede, syltede appelsinskaller”

    Creme:
    1 pk. Philadelphia eller Buko naturel flødeost
    2 tsk. vaniljesukker
    100 g. smeltet smør
    250 g. flormelis


    1. Riv gulerødderne (pres overflødig saft ud)
    2. Pisk æg og sukker godt sammen
    3. Tilsæt hvedemel, natron, kanel, salt og vaniljesukker
    4. Rør ind olie, gulerødder og pomerans
    5. Hældes i en smurt springform (ca. 24 cm.)
    6. Bages ved 190 gr. i 45-60 minutter på nederste rille i ovnen
    7. Afkøles på rist
    8. Smelt smørret, rør glasuren sammen og kom den over kagen

    Velbekomme!

    P.S. Opskriften findes også i Wordformat. Send mig blot din e-mailadresse i min PB, så sender jeg den til dig.


Kommentér på:
Gulerodskage med pomerans og ostecreme

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce