Paprikakylling - nyt eksperiment {{forumTopicSubject}}
Ja, nu vil jeg ned og eksperimentere lidt med kylllefilletterne igen :oP
Sidste eksperiment gik fantastisk, og blev vældig populært, hos de der har smagt det - denne gang laver jeg samme - bare med paprika istedet for karry!
Nu overvejer jeg så godt nok, om jeg skal putte en smule karry i fedtstoffet, eller om jeg bare skal lade paprika være paprika - vi får se.
<b>Den gamle opskrift:</b>
Det er kyllingebrystfilet krydderet med salt og karry, stegt på en pande med masser af fedtstof.
(Jeg putter gerne lidt ekstra karry i fedstoffet)
Dertil laver jeg bearnaise som jeg laver med meget lidt margarine, og når kyllingen er færdig, smider jeg dem over på en tallerken, og hælder resten af fedtstoffet på panden, i sovsen, så det bliver en lækker karrysovs...
- spiser enten ris eller kartofler til - helst kartofler :o)
jul 2007
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 5 Emner: 32 Svar: 1.524
Men bliver det ikke "ulækket" med paprika i bearnaisesauce -jeg tænker paprika er jo ikke så stærkt som karry...?
dec 2006
Følger: 125 Følgere: 148 Hunde: 3 Emner: 614 Svar: 1.480
Også dérfor jeg overvejer at kombinere det med karry også ;o)
Samme tanke jeg havde
jul 2007
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 5 Emner: 32 Svar: 1.524
jun 2005
Følger: 18 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 13 Svar: 647
Det var noget jeg lærte da jeg gik hos diætist, du skal bare slemre pulveret op i lidt lunkent vand. Og eller bare som man plejer med mælk.
Tænker bare på når du alligevel kommer mere fedtstof i.
Og man kan ikke smage det når sovsen er lavet.
dec 2006
Følger: 125 Følgere: 148 Hunde: 3 Emner: 614 Svar: 1.480
Ja, det ved jeg godt, har jeg gjort før, dog med mælk - men kunne da være fint at prøve med vand også :oP
jun 2005
Følger: 18 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 13 Svar: 647
Paprikakylling - nyt eksperiment
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside