{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
364 visninger | Oprettet:

Paprikakylling - nyt eksperiment {{forumTopicSubject}}

Ja, nu vil jeg ned og eksperimentere lidt med kylllefilletterne igen :oP
Sidste eksperiment gik fantastisk, og blev vældig populært, hos de der har smagt det - denne gang laver jeg samme - bare med paprika istedet for karry!
Nu overvejer jeg så godt nok, om jeg skal putte en smule karry i fedtstoffet, eller om jeg bare skal lade paprika være paprika - vi får se.

<b>Den gamle opskrift:</b>
Det er kyllingebrystfilet krydderet med salt og karry, stegt på en pande med masser af fedtstof.
(Jeg putter gerne lidt ekstra karry i fedstoffet)
Dertil laver jeg bearnaise som jeg laver med meget lidt margarine, og når kyllingen er færdig, smider jeg dem over på en tallerken, og hælder resten af fedtstoffet på panden, i sovsen, så det bliver en lækker karrysovs...
- spiser enten ris eller kartofler til - helst kartofler :o)


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Flytte rengøring 1.500 kr.
  • Elektriker 500 kr.
  • Elektriker 750 kr.
  • Loftudtag ingen strøm 1.500 kr.
  • 3 timers gartner arbejde 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Paprikakylling - nyt eksperiment
Kommentér på:
Paprikakylling - nyt eksperiment

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce