{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  kåldolmere
  • #1   25. okt 2011 Ingen opskrift - den er overleveret i køkkenet fra hoved til hænder, fra hænder til hovedet ;o)

    Men et par tips.

    Når du blancherer hvidkålen og skal have et blad af, så kan du lige lette bladet en smule nede og lade vand sive ind under. Det får resten til at løsne sig uden man trækker i det. Vupti, lige til at få af.

    Skær stykket med stok af alle bladene, men kun lige det, der er FOR hårdt til at tygge.

    Kødet - en god frikadellefars. Ca. en spiseskefuld på hvert blad, som foldes. Først den nederste del indover farsen, så siderne og til sidst foroven. Og så skal der bindes til med bomuldssnor. Ikke for mange knuder :o)

    Resten er jo enkelt - brun hver dolme godt. De skal have temmelig meget farve og jeg vil anbefale ikke at være for sparsom med fedtstoffet. Når alle er brunede skal de tilbage i gryden og koge - mener jeg koger dem en times tid.



  • #2   25. okt 2011 koger du dem i blancherings vandet ???

  • #3   26. okt 2011 Ja, det er jo noget sent, jeg svarer nu *GG*

    Næ, det gør jeg ikke - der er ikke så meget smag i det alligevel, så jeg hælder bare frisk vand over.



  • #4   26. okt 2011 Hvordan gik projektet, i øvrigt?



  • #5   26. okt 2011 fint fint. - efter ca. 4-5 blade fandt jeg ud af det nok ville være lettere at blanchere kålen før jeg trak bladene af. men så gik det også let.


    de smagte himmelsk og blev fine


  • #6   26. okt 2011 Ups, så fik jeg ikke forklaret mig godt nok, kan jeg se ;o)

    Det er netop det, man skal - ned med hele kålhovedet og lade det ligge der lidt. Så løfte det øverste blad lidt, så der kommer vand ind under.. så løsner det selv...

    Gad vide, om det var en bedre forklaring?

    SKØNT de blev gode, selvom det har bøvlet lidt i starten :o)


  • #7   26. okt 2011 ja det er lidt noget bøvl - men tror også jeg vil have mere styr på det en anden gang..

Kommentér på:
kåldolmere

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce