949 visninger
|
Oprettet:
Bagt rabarber med reven marcipan. {{forumTopicSubject}}
4-6 pers.
Indgrinser:
450g. tynde strimler rabarber
2dl. sukker
2spsk. maizena
200g. odense ren rå marcipan
Vend rabarber, sukker og maizena sammen i en skål. Kom det i et tærtefad.
Bag rababerne i 20min i en 175 grader varm ovn.
Tag fadet ud af ovnen. Riv marcipanen groft og kom det over rababerne.
Sæt derefter fadet tilbage i ovnen og bag yderligere 20min, til marcipanen er gylden.
TIPS:
Servér med is, creme fraiche eller flødeskum.
Velbekomme.
okt 2005
Følger: 27 Følgere: 27 Hunde: 2 Emner: 146 Svar: 575
Bagt rabarber med reven marcipan.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside