Solbær- og havresnitter Solbær- og havresnitter
Ingredienser:
200 g havregryn
130 g hvedemel
160 g farin
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
revet skal af 1 citron
160 g smør
Fyld:
300 g solbær
1 spsk. citronsaft
125 g sukker
1 spsk. maizena
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt fintrevet citronskal. Smelt smørret og rør det i dejen. Tryk halvdelen af dejen ud i en lille bradepande (ca. 23 x 33 cm.) foret med bagepapir. Forbag bunden ca. 12 minutter ved 175 grader C.
Bland de skyllede og ribbede solbær sammen med citronsaft. Bland sukker og maizena og vend det sammen med bærrene.
Hæld fyldet på den forbagte bund og smuldr resten af dejen over fyldet.
Sæt bradepanden tilbage i ovnen i ca. 30 minutter til overfladen er gylden. Lad kagen afkøle i formen. Løft den op af formen ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Solbær- og havresnitter
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside