{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rottweiler Bundy * 27-6-01 † 01.06.2015 [ Himmelhund] 2001

120.846 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

¤ Miss Bundy
Kvinde | 63 år | Oprettet: 25. jun 2005


Rottweiler Bundy * 27-6-01 † 01.06.2015

Fødselsår:
2001
Størrelse:
Rottweiler "The Best Dog" <3

HVIS DU IKKE BRYDER DIG OM MUSKELHUNDE
SÅ STEM VENLIGST IKKE PÅ MIN DRENG, TAK


Rottweilere er skønne
Karakter & temperament:
Loyal, naturlig og lydig.

Personlighed:
Meget hengivende, nem at træne og ivrig efter at arbejde. Vagtsom, selvsikker og frygtløs.
--
Rottweileren har brug for masser af motion. Du kan ikke give disse robuste hunde for meget arbejde eller motion, de trives på det. De skal tages på en daglig gåtur eller joggingtur. Løb i skoven og i det åbne land gør dem meget glade, og de har intet ønske om at vandre fra dig. Svømning eller løbe ved siden af en cykel er perfekte aktiviteter for denne hund, og det elsker også at hente en bold.
Levealder: omkring 10-12 år.
---
Bundy er mellem str.
65 cm
Omkring 45 kg. vil jeg tro.

Hundenes Borgerrettigheder . . . . .

1. Vi har ret til at være et fuldgyldigt familiemedlem. Vi er sociale væsener og trives bedst med masser af kærlighed.

2. Vi har ret til at blive stimuleret. Vi har brug for nye lege, nyt legetøj, nye oplevelser og lugte for at være lykkelige

3. Vi har ret til regelmæssig motion. Uden det, bliver vi dovne og måske overvægtige.

4. Vi har ret til at have det sjovt nu og da. Nogle gange optræder vi som klovne.
Forvent ikke at vi altid er til at forudse.

5. Vi har ret til god sundheds-pleje. Vær gode venner med din dyrlæge.

6. Vi kræver et godt og sundt foder. Lige som nogle mennesker, ved vi ikke hvad der er godt for os. Vi er afhængige af dit valg af foder til os.

7. Vi kræver, at vi ikke bliver kasseret, selvom vi ikke lever op til dine forventninger som udstillingshund, vagthund, jagthund og lignende.

8. Vi kræver, at blive vejledt og rettet og at få korrekt træning, så vi kan få et godt forhold til mennesker og andre hunde, så vi ikke strejfer omkring, og så vi ikke bliver farlige for os selv og for andre.

9. Vi kræver et værdigt liv - og kræver at dø med værdighed, når tiden er inde.

10. Vi kræver at leve i tryghed og sikkerhed. At den flok vi liver i, ikke er truet af andre.

Hundens Borgerrettigheder er tager fra www.dogstarr.com

* * * * * *

On the first day God said let there be Dogs.
On the second day He painted them Black & Tan.

* * * * *
Man does not need to fear a good Rottweiler,
but a good Rottweiler has much to fear of Man

* * * * *

*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Temperament
GLAD !!!... fjollet, legesyg, men også meget vagtsom....


*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tricks
De grundlæggende som sit - dæk - plads - osv.

Først spise når han får "lov" ... kan lægge og kigge på kattenes mad i timevis, hvis jeg ikke på et tidspunkt sagde at han måtte tage det.
Når jeg siger eller laver "tegn" til han skal ligge hovedet på gulvet, så ligge han det ned mellem siden poter... siger så "hoved op" og det gør han... det ser rigtigt sjovt ud ;o)
+ meget mere....
.-------------------------------------------------,
Hoved op... hoved ned,..
bare hende mor kunne bestemme sig
`. ,-----------------------------------------------'
l /
(”) (”)_ .-””-.,
´ . . ´; -._ , ´)_
( o_, )´ _

*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Stævner
Nej ikke med andet en nabolagets tæver ;o)


*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Stamtavle
Nej

Jeg vil hellere have en tomme lang hund end en kilometer lang stamtavle ;o)
Citat: Dana Burnet
*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Køn
ja MEGET køn HANHUND


*~*~*~*~*~*~*~*~*~
¯¦¦¯-_¦¦¦_-¯¦¦-¦¦¯¦¦¯¯¦
-¦¦-¦¦¦-¦¦¦-¦¦-¦¦-¦¦_¦
-¦¦-¯¦¦_¦¦¯-¯¦_¦¯-¦¦¯¦
_¦¦__¦¯¯¯-----¯--_¦¦__¦
Beskrivelse
Bundy er en skøn hund, der er stærkt knyttet til mig.
Han sørger for folk han ikke kender kommer mig for nær... det kan nogle gange godt være lidt belastende at han altid er sådan på vagt over for fremmede....
Når han så først kender folk så elsker han dem over alt på jorden og de kan slet ikke slippe for hans kærlighed igen ;o)
Heldigvis er han glad for børn, MEGET glad enda.. andre hunde er heller ikke noget problem, han kan med dem alle både hanner og hunner.. bare de vil lege,så er han glad ;o) men begynder de at være dominerende, ja så står Bundy sandelig heller ikke tilbage ;o)
Han VIL være hvor jeg er, mange gange kan min søn ikke få lov at gå med ham, han kommer løbende ind til mig for at skjule sig og tror så han kan slippe og komme med mig ud i stedet for ... MOR dreng *GG*

Han er fjollet og legesyg og altid med på noget sjov.
Det bedste han ved er sine bolde.
Bundy er en glad hund,lærenem,energisk & nysgerrig.
Han elsker også at køre bil.. er som et lille barn hvis han bare kan komme med nogle ud at køre...
----------------------------------------
Han HADER busser... pga. han engang så min søn stige på en´ , som så selvfølgelig kørte... det plejer de jo at gøre ;o)
Det har Bundy aldrig glemt... jeg skal have et godt tag i ham når der kører en bus forbi, for de fleste af gangene spinger han ud mod den... noget af en mundfuld... selv for en Rottweiler ;o)
----------------------------------------
Kommentarer:
Det sker rottweileren brummer/snakker men alligevel har en afslappet holdning, dette må ikke forveksles med aggressivitet.
------------------------------

"Bare en hund",
er der mennesker, der siger.
Er det "bare", at et andet liv har sluttet sig til mit,
at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme,
at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd,
at to øjne røber mig verdener af tillid og hengivenhed?

(Kaj Munk) __________________________________________________
Navn: Bundy
_____________________________
Fødselsdag: 27-6-01
_____________________________
Race: Rottweiler
_____________________________
Farve: Sort/Tan
_____________________________
Elsker:

*Bundy elsker mennesker så meget, at det nogle gange er for meget *G* .. dog skal han lige kende dem først,folk skal ikke bare gå hen til ham, han skal komme til dem.. eller bliver han gal. -

* Sine bolde er nok det allebedste han ved.-

* Elsker pølser og leverpostej -

* At køre bil er også noget der kan gøre ham utroligt glad, han hopper rundt som en tosset hvis man siger: Skal vi ud at køre-

* ÆLSKER at komme i skoven (hvad vi gerne er dagligt) bare sig: Skal vi i skoven, så er han ved at gå ud af "sit gode skind" af bare glæde :) -

* Hvis folk først begynder at kæle med ham, så kan de godt fortsætte i timevis, han kan ALDRIG få nok.. han har flere gange præsenteret at sidde ret op og ned og falde i søvn, mens han blev kløet bag øret, så "synker han i knæ" og ser helt forvirret ud når han rammer gulvet *Gg*

Han ÆLSKER også alle andre hunde.. på nær "Schæferen"
_____________________________

Hader: Schæferen der har angrebet ham 6 gange :( - At komme i bad -
_____________________________
Yndingsmenneske: Moar ;-p
_____________________________
Favoritsoveplads: Sofaen
_____________________________
Særlige kendetegn: Det må være hans altid glade udtryg og hans mange gange fjollede opførsel.... han er bare SÅ sjov, kan kun komme i godt humør af at være sammen med ham.
Jo ! og så også at han når han bliver rigtig ivrig,.. hvis vi f.eks skal ud at gå og han ikke kan vente, så hopper han op og ned som en anden gymmibold.. han sætter af med alle fire ben på en gang, det ser virkeligt sjovt ud *Gg*
_____________________________


DA BUNDY BLEV KØRT NED !!!

Jeg vil her fortælle "historien" om da Bundy blev kørt ned ( i 2002 et ½ år gammel).. det skete efter vi havde mistet vores første rottweiler på bare 11 uger til parvo virus, så det jeg her vil fortælle var ekstra svært.


Det skete en aften kl. ca. 23.30 da jeg tog Bundy med ned for at hente ham efter hans første arbejdsdag. jeg ville glæde ham ved at gå ham i møde sammen med Bundy, som altid bliver vild af glæde over gensynet med Daniel, som min søn hedder.


Daniel kom ud af busen og glæden var stor for både Daniel og Bundy.... Vi gik over på den anden side af vejen. for at de rigtig kunne hilse på hinanden slap jeg Bundy fri... der kommer jo ingen biler på den tid af natten.. og for det andet så var Bundy næsten sikker i det med at blive inde på den rigtige side af kantstenen.

Skæbnen ville så at en af mine veninder også luftede sin hund på den tid, hvad hun ellers normalt aldrig gjorde.... Bundy fik øje på Rolle som hunden hed og straks var han lutter glæde over synet.... Lige i det det sker, ser jeg der kommer en bil kørende i høj fart ( normalt var der heller aldrig biler på gaden på det tidspunkt, men sådan er skæbnen så "sjov")

Bundy løber ud..... . der lyder et brag så højt ! ... jeg ser Bundy flyve igennem luften og lande 7-8 meter længere henne.... jeg SKRIGER ! alt i mens jeg løber... jeg ved ikke hvorfor jeg løb væk fra "det" men jeg var fuldstændig i panik.

Jeg og min søn (14 år) står grædende og omfavner hinanden og vi ryster begge over hele kroppen... jeg råber til min veninde: Heidi løb hen og se om han lever,.. hun løber der hen, rykker i Bundy og skubber til ham.. mærker endda efter puls.. han er død råber hun til os.. og så skriger vi igen ! nej nej nej !!! ......... prøv nu lige at kigge en gang til , råber jeg til hende... det gør hun, men svaret er det samme.. HAN ER DØD ! .....

Alt imens vi står og græder min søn og jeg, kigger jeg på et tidspunkt over på Bundy... OG SÅ DER JEG AT HAN HAR LØFTET HOVEDET !!!!
så får jeg travlt... BUNDY! RÅBER jeg,og suser over til ham... Blodet løber ud af hans næse og mund.. og han bliver bare liggende... så sker der ellers bare en hel masse, jeg råber en masse ordre ud, om at den og den skal ringe til dyrlægen, så hun kan møde op ude på dyrhospitalet.. min søn får besked på at løbe hjem efter en dyne som jeg kan ligge Bundy på, for han er kold.
Der var Gudskelov ikke sket noget med dem der kørte bilen,.. og der havde kørt en bil bagefter den første.. det var en arbejdskolega til de to andre i den første bil,.. hun sagde at nu skal jeg nok køre jer ud til dyrlægen... Hvor var det pænt gjort... (fik hende også takket for det et par dage efter)

Jeg glemmer aldrig den tur ud til dyrlægen. Vi fik bakset Bundy ind i bilen på hans dyne (jeg var sikker på han havde brækket ryggen) han lå bare ligeså stille på mit skød.. jeg husker stadig lugten af blod.

Vi kom ud til dyrlægen, hun var endnu ikke nået frem da vi nåede derud, så ventetiden føltes som en evighed.. jeg var bange for at Bundy døde inden hun kom.

endelig var hun der og vi fik båret Bundy ind på hospitalet....

Så skulle han undersøges... jeg kunne ikke fordrage da dyrlægen sagde: Nu skal vi se om vi kan få ham op at stå.... det gjorde jo forfærdeligt ondt på ham.. og han kunne IKKE stå.

ÅH..!!! HVAD VAR DER DOG SKET MED MIN KÆRE HUND :´(

Jeg kan ikke huske alt det dyrlægen sagde eller spurgte om.. jeg husker kun synet af en blodig og meget stille hund.. og min søn og mig der står og græder.

Bundy skulle blive derude om natten, han blev lagt i drop !.. Dyrlægen sagde: jeg kan ikke sige om han overlever.. og så fortalte hun hvad der var sket med ham:.... Han var i chok, havde hjernerystelse, luft omkring hjertet, den ene lunge var punkteret, han kredsløb var "slået i stykker" .. derudover kunne hun ikke sige lige pt. om der var noget der var brækket, det skulle der røntgen til at vise dagen efter.

Vi kørte så efter et stykke tid hjem til os selv.......... Det var en forfærdelig nat at skulle igennem, jeg fik ikke lukket et øje... men Gudskelov kunne min søn sove, så slap han for den smerte det var at skulle vente på nyt.

Jeg gik på et tidspunkt rundt ude i natten.. bare for ikke at sidde derhjemme hvor tankerne bare kørte rundt i hovedet...

Jeg kom dog igennem natten.. og tidligt om morgenen ringede jeg ud til dyrlægen for at høre hvordan det gik. Der var ikke så meget nyt at fortælle,.. der var ikke rigtig nogen forandring at spore hos Bundy.... Vi snakkede færdig og hun sagde hun ville ringe hvis der blev det mindste.

Et par timer senere ringede tlf., det var dyrlægen. Hun sagde at jeg blve nød til at kome derud, for de skule have taget røntgenbilleder af Bundy, men de kunne simpelhen ikke komme til ham, om jeg ikke lige kunne komme så de kunne give ham mundkurv på.. Jo! jeg kommer med det samme.

Jeg ankommer til dyrlægen... Går ned af gangen ,.. nærmede mig det rum som jeg "efterlod" Bundy i natten før.. mit hjerte hamrede og jeg følte mig svimmel....................

DER VAR HAN..... HAN SÅ MIG !..... LOGREDE MED HALEN..... SPRANG OP MOD LÅGEN FOR AT KOMME UD TIL MIG !

Dyrlægen åbnede indtil ham.. og han SPRANG ud til mig.. han var næsten ved at gå til af gensynsglæde.

Dyrlægen stod bare og måbede, sagde: Jeg har da aldrig set noget lignende ... Før du kom, var der næsten ikke liv i ham.. og se ham nu .... prøv at gå ud i gården og luft ham,.. det gjorde jeg..
HAN FEJLEDE INTET... ELLER RETTERE... HAN SKULLE IHVERTFALD IKKE DØ... HURRA- JUUUBIIII ... OG TAK GUD !.....

Hvordan Bundy kunne blive SÅ frisk på SÅ kort tid fordi jeg kom... ja det får vi aldrig at vide.... men hvad gør også det...

Bundy har ingen men´af ulykken idag. han skulle blot holdes i ro 14 dage efter og måtte kun lige komme nedenfor hvor vi bor for at blive luftet...... da de 14 dage var gået var vi ude med kontrol med ham..........

HAN VAR 100 % RASK !!!! og har været det lige siden *ssss*

*~*~*~*~*~*~*~*~*~
NU BEGYNDER ALDERDOMMEN AT VISE SIG HOS MIN KÆRE GAMLE DRENG <3

3 Marts 2014: Så er der bestilt tid til Bundy til dyrlægen i morgen... Vi skal være der kl. 16. Der er pludseligt kommet en masse efter ham men han er jo også snart 13 år, så mærkeligt hvis han skulle gå helt fri... han har aldrig fejlet noget hele sig lange liv Nu er der noget med hans ører, han ryster på dem og klør dem... Han kan ikke længere holde på vandet... Her den anden dag havde jeg for 2½ time siden været ude med ham... pludselig løb vandet ud af ham ud på køkkengulvet... og han kunne slet ikke stoppe igen den stakkel <3 + han har nogle knuder foran på brystkassen......... Kære gamle dreng Kryds fingre for ham, vil gerne beholde ham lidt endnu <3

4 marts 2014: Jeg blev sendt ud at tage en urinprøve på Bundy... og det lykkedes da også, dog fik jeg ikke "fanget" ret meget
Han urin er meget tynd, for at vide hvad årsagen er til det, så skulle der bruges mere urin. - Dyrlægen sagde så, at vi også kunne tage en blodprøve, den kunne også vise en del mere om hans tilstand, så det gjorde vi.... Skal ringe torsdag, så må vi se om det måske er begyndende sukkersyge, eller en lever der ikke kan så meget mere.... og det måske også er derfor han ikke kan holde så godt på vandet længere.
-
Knuderne er så godt som sikkert ikke andet end fedtknuder... og hverken dyrlægen eller jeg selv synes, at vi skulle til at tage prøver på så gammel en hund, eller røntgenfotografere ham... ham stresser utroligt meget.
For lige meget hvad sådan prøver/billeder ville vise, så er det ikke noget han alligevel skulle behandles for pga. hans høje alder. ... Dyrlægens sagde også, at en Rottweiler over 10 år er rigtigt flot, så han er sikker på han har haft det godt
--
Han ører blev der også kigget på... og det var svamp han havde i dem, så der har jeg fået øredråber med hjem, som han skal have i 10 dage.
-----
Hans gigtsmerter taler vi nærmere om, når der er svar på blodprøverne... alt efter hvad de viser, mådet vise om han må få noget gigtmedicin.
Bundy er totalt kørt træt nu ... og han sprang direkte hen på sin dyne da vi kom ind af døren... og nu snorken han den gamle dreng
Det var også rigtig mange oplevelser for ham på en gang, det er han slet ikke vant til her på sine gamle dage

Nu venter jeg bare på der bliver torsdag, så jeg kan blive lidt klogere

11 marts 2014: Så har jeg lige talt med dyrlægen igen. Skulle have svar på den urinprøve jeg afleverede i fredag... og som dyrlægen ville have chekket for om det var pga. sygdommen Cuschings syndrom hans urin var så tynd... og han ikke kunne holde på vandet. Bundy har IKKE Cuschings syndrom. Hans "problemer" skyldes hans nyrer og eller lever.... og han har måske også leverkræft. Der kan ikke gøres noget ved nogle af delene ... da Bundy har den alder han har (snart 13 år) Dyrlægen har ringet noget smertestillende ind til ham mod gigt.......... Nu må han have det godt så længe han kan have det... og jeg holder øje med ham hver eneste dag... som jeg plejer at gøre Den dag jeg kan se, at han er "mæt af dage" eller får andre smerter end dem han har, så har jeg lovet ham og ...mig selv... at det så er tid til at tage afsked. Kan stadig ikke forstå, at han ikke skal være her for altid <3
------------------------------------
d. 1 juni 2015 kom dagen hvor jeg måtte sige farvel til min tro følgesvend og bedste ven gennem næsten 14 år <3
Søndag aften kunne min elskede hund Bundy´s hjerte pludselig ikke mere <3
Jeg vågede over ham hele natten... og kl. 11.30 kom dyrlægen. Min søn og jeg sad sammen med ham... kyssede og krammede ham... og gav ham det bedste han vidste.. rugbrød med leverpostej, som han nød til fulde,inden han tog sit sidste åndedrag kl. 11.51 på årets første sommerdag <3 ... og 26 dage før han kunne være blevet 14 år.
KÆRE GAMLE DRENG... Af mit hjerte TAK for næsten 14 FANTASTISKE år sammen med dig. Du var en ener! og har givet mig SÅ meget <3 <3 <3
Du vil for evigt leve videre i mit hjerte.... For evig og altid MORS DRENG! <3 <3 <3
Sov godt Bundy - Jeg elsker dig <3

Møz fra Mor <3


You have left my life,
but you will NEVER
leave my heart


*27.06.2001 † 01.06.2015
________________________


¸.,¸,¸.,¸
(o´, ,`o)
..( (Y) ),
(.)`.,´(.)
.(,,)_(,,) ..
Sæt denne hund
i din profil for at
vise at du er i mod
hundekampe!!
_____

HVIS DU IKKE BRYDER DIG OM MUSKELHUNDE
SÅ STEM VENLIGST IKKE PÅ MIN DRENG, TAK
Kommentér på:
Rottweiler Bundy * 27-6-01 † 01.06.2015