Aubergine med tomat og hvidløg {{forumTopicSubject}}
1 stor aubergine
1 hakket løg
3 fed hakkede hvidløg
½ dåse flåede hakkede tomater
5 dråber sød, salt og peber
lidt vand
drys af hakkede krydderurter (oregano, basilikum, persille)
Læg aubergineskiverne i saltvand i 1 time (2 spsk. Salt pr. liter vand). Tag dem op og dup dem tørre i et viskestykke. Læg skiverne på en bagepapirbeklædt bageplade. Sæt dem i ovnen og tænd denne på 200o. Bag aubergineskiverne i ca. 30 minutter til de er blevet let lysebrune og er blevet mere bløde i konsistensen. Imens kommes løg og hvidløg på panden, hvor det svitses i lidt vand/bouillon. Tilsæt tomater, salt, peber og lidt sød og vand og kog det lidt ind, så det bliver en tyk sovs. Tilsæt auberginerne, og lad det småkoge i 20-30 minutter – helst under låg. Tilsæt krydderurterne lige før servering.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Aubergine med tomat og hvidløg
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside