Rullepølse - højbelagt {{forumTopicSubject}}
Rullepølse – luksus smørrebrød.
1 per.
½ stk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
5 - 6 sk. Rullepølse
2 – 3 sk. Sky
1 stk. Løg, lille i ringe
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd
Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Rulle-pølsen lægges på brødet – start med to skiver på højre side af brødet, der vendes skråt nedad, derefter to skiver på venstre side og er det nødvendigt så en skive eller to forneden. Hele brødet skal være dækket.
Skyen lægges midt på rullepølsen og der pyntes med løgringene, karse og tomat.
TIPS: Der kan både anvendes røget og almindelig rullepølse.
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
Rullepølse - højbelagt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside