{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.133 visninger | Oprettet:

Besøg hos opdrætter {{forumTopicSubject}}

Hej HUG
Jeg "venter mig" en lille japansk spids til sommer. Hun er 11 dage gammel i dag og flytter hjem til mig om 7 uger.
Det er sådan at hun nu bor små 300m fra mig så det er vildt nemt at smutte forbi og aflægge besøg og følge med, og jeg har jo nærmest bare lyst til at være der hele tiden, hvis jeg kunne! Vi har aftalt at jeg meget gerne må følge med i opvækst osv, frem til overtagelsen, og at jeg bare skal skrive, så finder vi ud af noget.
Men her kom så min tvivl omkring, hvor ofte kan jeg tillade mig at komme forbi?
Jeg var første gang henne og kigge i mandags, så et smut forbi om onsdagen og nu sidder jeg så og tænker, hvornår kan jeg tillade mig at aftale noget igen? Jeg ønsker jo ikke at de skal være trætte af mig inden det bette pjok flytter fra reden, men samtidig kan jeg næsten ikke dy mig, for der sker jo en stor udvikling disse dage og jeg vil bare så gerne være med!
Så, hvor ofte er det rimeligt at "komme rendende" hos opdrætter?

De bedste hilsner Mille smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Besøg hos opdrætter
  • #2   6. apr 2014 Hvis det var her, måtte du komme så tit du ville, men jeg ville så aftale med dig, at du lige ringede på forhånd (eller aftalte næste besøg, når du alligevel var her), og aftalen ville så være, at jeg bare skulle sige til, hvis det ikke lige passede mig smiley



  • #3   6. apr 2014 Det afhænger af situationen. De må være large når du allerede har fået lov at komme 2 gange mens de er så små. Hos mig tager vi ikke mod besøg før hvalpene er 2-3 uger gamle. Tæven skal have ro og det er der risikoen er størst for hvalpene. Kuldstørrelse betyder også noget. Mit sidste kuld var på 11 hvalpe og hvis hvalpekøberne ville komme hver 2. dag ville her aldrig være ro. Spørg hvad de synes ville være passende. Der er jo stor forskel på folk.

  • #4   6. apr 2014 Prøv at spørge opdrætteren om ikke du må hjælpe med socialiseringen af hvalpene. Det er altid godt at have en ekstra hånd til at hjælpe, når man skal ud og vise de små den store verdenen omkring dem.

    Og jo flere mennesker(indenfor rimeligt antal) de små lærer at kende og bliver håndteret af fra start, jo bedre.

    Så tag da en snak med opdrætteren - det er så herligt at kunne følge dem lige fra 1. færd.


  • #5   6. apr 2014 Det er ikke nogen jeg kender på forhånd, men jeg har utrolig god kemi med dem, der gået en hel times snak i det, de gange jeg har været der.
    Det er et lille kuld på blot 2 hvalpe, så der er ikke så meget kaos og rend af forskellige købere på kryds og tværs.
    Hver anden dag troede jeg var meget! Hvis jeg kunne komme hver anden til hver fjerde dag, så ville jeg i hvert fald føle mig godt dækket ind af mit eget behov.
    God idé, den med at aftale at de til hver en tid kan aflyse hvis det passer dårligt smiley


  • #6   6. apr 2014 Jeg synes hver anden dag lyder af utroligt meget
    Jeg vil sige 1-2 gange om ugen


  • #7   6. apr 2014 En gang i ugen hvis opdrætteren er Okey med dette ?

  • #9   6. apr 2014 Jeg personligt ville give hvalpe og tæve HELT ro de første 2 uger. Derefter tænker jeg at et besøg om ugen ville være fint. Det er jo allerede "meget", ikke alle kan nå at se deres hvalp 5-6 gange inden den skal hentes.

  • #10   6. apr 2014 Dejligt du er engageret, det kan jeg som opdrætter godt lide, men selvom jeg elsker engageret hvalpekøber, så har jeg et hverdagsliv som skal hænge sammen..så hos mig må man komme en gang om ugen(efter 3 uge).... jeg har et arbejde, børn samt andre hunde der også skal passes, derudover skal tæven også have fred og ro og med eks. 4 hvalpekøber eller mere der vil komme i tide og utide ville både tæve og jeg få stress smiley
    Men som en nævnte kunne i aftale at du hjælper med socialisering og miljøtræning, på den måde er situationen vindende for alle parter smiley


  • #11   6. apr 2014 Tusind tak for jeres svar, så blev jeg lidt klogere på den front smiley
    Det er jo selvfølgelig også af hensyn til privatliv og ro til hundemor og vapserne at jeg gerne vil gribe det lidt forsigtigt an.
    Vi har bare siddet og snakket og lært hinanden at kende og hundemor har set mig lidt an og har taget det så fint.
    Jeg tror jeg har fået lov fordi de er helt sikre på mig og de har som sagt kun 2 hvalpe.
    Nu bor vi jo i samme kvarter, så det er nemt at smutte forbi, bare 15 min. Det ville være overskueligt smiley


Kommentér på:
Besøg hos opdrætter

Annonce