{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Familie søger en bedste ven Købes

Kr. 8.000
9.289 visninger | Oprettet:      
Guide om Hunderacer

Hej vi er en rolig børnefamilie på 5. Vi søger en bedste ven i familien da vi savner at have hund. Vi er alle meget dyre glade og har en kat i forvejen. Vi mistede vores lille pige hund i sommeres og savner så meget en hund i huset.

Vi er et par på 31 og 36 med tre børn i alderen 9,5 og 2 år. Vi bor i eget hus med lækker have til som vi går og roder lidt med. Jeg arbejder som hjælper på et dements afsnit på deltid og min kæreste arbejder som entreprenør. Der vil være flere dage om ugen hvor jeg er hjemme og i weekenderne er min kæreste altid hjemme med vores tre børn. Mine længste dage er fra 7-15 , men så er vi også hjemme.

Vi er en meget rolig familie som elsker hygge og nyder naturen endten ude i haven eller går dejlige ture på stranden eller i skoven. Vi er ikke typerne der flyver rundt alle mulige steder (heller ikke inden corona ;-) )

Så derfor føler vi os nu klar til at få hund i huset igen, gerne en mellemstor hund. Vi har haft lidt kig på forskellige og det må også gerne være skønne blandninger.. vi har kigget på en toller (som på billedet) , vi har også kigget på blandninger hvor Beagle indgår og collier blandninger. Vi har ikke sat os på noget bestemt, bare de har et dejligt sind og passer ind i vores skønne rolige familie hvor den vil blive knus elsket :-)

Håber at høre fra nogen som kender til en hvalp/unghund der savner et hjem. Evt nogle som ved hvor vi kan søge. Jeg er medlem af rigtig mange grupper på Facebook, men synes ikke rigtig at det giver pote og synes det er ret svært at finde en hund på de sider.

Så tøv ikke med at skrive til os, vi er SÅ klar på at give en masse nus kys aktivitet og tryghed til den lille nye.

Kontakt


Vis telefonnummer
4270 Høng (Vestsjælland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Camilla C
Kvinde | 36 år | Oprettet: 21. feb


Kommentér på:
Familie søger en bedste ven


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x