{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.004 visninger | Oprettet:

Fantastisk weekend {{forumTopicSubject}}

Ja, intet mindre må man sige!

Jeg tog på Roskildeudstilling fredag eftermiddag, og kom hjem her til morgen. Havde 2 af vores 4 hunde med, samt vores datter Rose på 15 måneder, som vist fik hilst på en 40-50 hunde den weekend.

Lørdag stillede Arachuns Bachiko - fra vores B-kuld - og fik excellent og en 3. plads sin klasse. Vi havde "kennelhygge" ved teltet og skønt vejr.

Søndag stillede Arachuns Birri, som er vores udstationeringstæve, og søreme om ikke hun får excellent m. CK, 2. plads i sin klasse, 4. bedste tæve og et reserve-CACIB. Så blev opdrætter her stolt.

Samme morgen, søndag, gik vores tæve derhjemme i fødsel, Atsue fra vores A-kuld. 3 tæver og 2 hanner var reserveret, dyrlægen havde sagt max 5 hvalpe. Spændingen var stor. Ud kom der SEKS hvalpe, 3 hanner og 3 tæver. Så alle familier på ventelisten får en hvalp, og vi har så en lille "bonushan" der skal have et godt hjem. Fødslen gik helt, som den skulle og uden komplikationer. Tænk, at hun fødte på mors dag, 8 dage før sin egen fødselsdag smiley

I skal da lige have et billede med af mor og børn, fra i går, da den 6. hvalp netop havde overrasket min mand med sit komme!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fantastisk weekend
Kommentér på:
Fantastisk weekend

Annonce