{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.848 visninger | Oprettet:

regler om indførelse af hvalpe til Norge og Sverige. {{forumTopicSubject}}

Jeg mødte en opdrætter for noget tid siden, han havde en hvalp tilbage som var solgt til Norge, han var ret frustreret over de nye regler for at eksportere hvalpe til bla. andet Norge, fordi han blev nød til at beholde hvalpen så længe. Mener han sagde at hvalpen først kunne komme afsted som 15 uger gammel.

Hvad er jeres tanker omkring de nye regler, hvor stort et problem er det. (jeg ved ikke hvilke andre lande der har samme regler) men kan de lande ikke på sigt få svært ved at at finde udenlandske opdrættere der vil sælge til dem pga. den ekstra tid de skal kunne beholde hvalpene/med alt det, det indebære af ekstra arbejde mm.?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  regler om indførelse af hvalpe til Norge og Sverige.
  • #2   16. aug 2015 Isabelle: Tak for dit svar.
    Det er jo også ret længe at man skal beholde en hvalp, ikke bare en uge eller to, men næsten dobbelt så længe.
    Er der andre lande med de samme regler?


  • #3   16. aug 2015 Det er noget værre møg. Jeg skulle have sendt to hvalpe til Sverige denne gang, men det bliver kun en. Den ene Hvalpekøber ville ikke vente til den var 15 uger, den anden har købt hund af mig før, så hun vil stadig have.
    Hvis jeg skulle have haft to hvalpe til 15 uger, skulle jeg have den ene ud til min datter at bo. Jeg vil ikke socialisere to hvalpe. Men det er et stort arbejde og et tillidsspørgsmål mellem opdrætter og den nye ejer.
    Håber det bliver lavet om. Jeg er glad for at DK har dispensation for indførsel af hvalpe.


  • #4   16. aug 2015 Kun Danmark, Finland, Østrig og Schweiz tillader indførsel af 8 ugers hvalpe

  • #5   16. aug 2015 Anette: Ok viste ikke at det var langt de fleste der hade den regel, men det er så ikke et problem når man vil ha en hvalp fra udlandet til Danmark?

  • #6   16. aug 2015 Det er ikke noget problem at få en hvalp på 8 uger fra udlandet til Danmark. Bortset fra at man skal være opmærksom på transporten. De lande man skal igennem kan jo have andre regler.
    Jeg hentede selv en hvalp i UK i januar. Den skulle i princippet også vente hvis vi valgte at hente ham i bil, da vi så skulle igennem i hvert fald Frankrig og Tyskland. Vi løste det så på den måde at jeg hentede ham med fly. Vi måtte skifte fly i Frankfurt, men da vi ikke forlod lufthavnen var vi i internationalt territorium og der gælder Tysklands regler ikke.


  • #7   16. aug 2015 Corgitossen: Heldigt at det kunne lykkes.
    Men det er godt at være opmærksom på, så man kan overveje fordele og ulemper ved at købe hvalp i et given land.


Kommentér på:
regler om indførelse af hvalpe til Norge og Sverige.

Annonce