{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
502 visninger | Oprettet:

Das tierhotel & fryserplads {{forumTopicSubject}}

I og med Easy er overfølsom overfor kylling, og det er hammer svært at finde tørfoder fuldstændig uden kylling, vil jeg gerne delvist råfodre ham, så han stadig får variation i foderet.

Hvor stor en fryser bruger I, og hvor man kg foder, kan I have? Jeg regner med at vi skal bruge ca. 30 kg kød om måneden til begge hunde, fordi jeg gerne stadig vil fordre dem med delvist/kvartvis tørfoder, således det er nemt, når de skal passes...

Jeg tænker vi gerne ville bestille 2*26kg fra das tierhotel ad gangen aht. fragt, men hvor meget fylder 52kg kød i en fryser?

Derudover - jeg overvejer lidt de der "pølser" de har, er de noget værd?


Kommentarer på:  Das tierhotel & fryserplads
 • #1   2. sep 2019 Og et tillægsspørgsmål: Er der nogen, der har oplevet at hunden ikke tåler kyllinge tørfoder, men godt tåler ren kylling? Jeg har ikke testet det, men hvis der kunne være en chance, ville det jo være værd at teste smiley

 • #2   2. sep 2019 Kommer vel an på om det er allergi der gør den ik tåler kylling eller det feks er dårlig mave eller noget helt 3.

 • #3   2. sep 2019 #2 Jeg ved ikke, om det er "slemt nok" til at være allergi. Han har døjet lidt med irriterede øjne, og jeg har fundet ud af, at det virker til at falde sammen med, når han har fået kyllingefoder. Så det sidste ½ år, har vi kørt på foder med meget lidt kylling i (6.-10. ingrediens, dvs. meget lidt), og det har fungeret godt. For 1,5-2 uger siden, fik han så en håndfuld foder med kylling, og nu er øjnene lidt irriterede igen. Så mit bedste bud, er at det er kyllingen smiley

  Han har været i forløb hos en dygtig øjenspecialist, og vi fandt faktisk aldrig rigtig frem til en årsag - og derfor begyndte jeg at overveje foderet.


 • #4   2. sep 2019 Nu ved jeg ikke hvordan deres produkter er pakket.
  Vi kan fint have 50 kg i en alm. Familie kummefryser. Hvor vi køber rhm løsfrossent og Bellas favorit skiver. Samt lidt finthakket og ben.
  Ben fylder mest fordi de er sådan ja knoglede i hvordan de er formet - de kan ikke lige stables. Tilgengæld er de jo tungere pr. Enhed så ja..


 • #5   2. sep 2019 #4 Ved du, hvor mange liter den er på? Så vidt jeg kan google mig til, fylder 50kg ca. 130-150 liter. Så hvis jeg fandt en 200+l fryser, burde jeg været "sikret" smiley

 • #6   2. sep 2019 3# altså ja, så kunne man måske tænke i allergi.. Mille tåler ikke kylling men det skal også være mere end bare en tyggeting før det udløser ørebetændelse og andre meget kraftige og tydelige symptomer (læs er mere utydeligt i små doser og selv i store doser tager det 2-3uger før reaktionen kommer så man ikk er i tvivl).. Hvis du oplever en sammenhæng mellem kylling og øjen problemerne så ville jeg klart holde mig fra al kylling! Du risikere blot at den ender med flere symptomer hvis du gir den noget den reagere lidt på og der er jo heldigvis så meget andet man kan få, selvom jeg godt ved at der er kylling i Rigtig mange ting! Men personligt ville jeg blot holde mig fra kylling fuldstændig.. Hvis du har brug for at få inspiration til tørkost der er 100% fri for kylling og som er god kvalitet så skriver du bare smiley Har efterhånden været igennem en del pga allergi.. Har både været igennem lam, kanin, kænguru og and.. Nu er jeg så landet på lam smiley Hvis du ønsker et alternativ til råt så kan man få ziwi peak der er 98% rent kød fra græssende dyr i New Zealand.. Hvis man vil gi det sammen med tørkost som ekstra lækkert holder en pose rimelig længe.. Jeg bruger det alene som foder til en 12kg hund og hun spiser 4kg pr mdr (657kr) og hun har aldrig fungeret så godt før.. Plus det dufter FANTASTISK! Og Mille elsker det udover alle grænser - endda mere end råt.. Og det er fri for antibiotika og hormoner, ingen fyldstoffer, ingen biprodukter, ingen tilsætningsstoffer og med forskellig indmad og grønlæbet musling og tang.. Fåes med ren lam, og med lam og lammekallun, kylling, okse, lam og makrel.

  https://www.lavprisdyrehandel.dk/ziwipeak-lam-hundefoder-9421016593965

  Blot hvis du ønsker et andet alternativ til råt, det er lidt nemmere..

  Jeg plejer at købe det i petworld også vise det link i dette indlæg da de har prismatch, dvs billigst muligt og uden levering..


 • #7   2. sep 2019 #6 Som sagt, der har været minimalt kylling i det foder han har fået de sidste 6 måneder uden reaktion - men jeg er netop også liiidt bekymret for at det pludselig kommer, så hellere gå over på BARF smiley Umiddelbart har jeg prøvet lam, diverse slags fisk og hjort med gode resultater, så tænker der må være en del proteinkilder i barf at vælge mellem! smiley

 • #8   2. sep 2019 7# Tænker jeg bestemt også, at der er rigeligt at vælge mellem smiley Ellers må du jo stille og roligt prøve dig frem.. Sådan er det desværre med foder allergi..

  Ved du på forhånd at dine hunde er vilde med råt? Spørger fordi Mille ikke gider hakket råt overhovedet og faktisk ikk er særlig vild med barf generelt.. Ej heller rå ben.. Tænker bare inden du køber dig fattig! Jeg købte nemlig selv 4 x hakket forskelligt råt og Ca 8kg ben, endte med at måtte gi det væk udover et par få Mille allernådigst åd..


 • #9   2. sep 2019 Den er vist omkring 300 litter.

 • #10   2. sep 2019 #7 Ja, de ELSKER det smiley De får jævnligt ben, og også lidt kød hist og her. Eksempelvis er min forlovede nogle gange lidt rundhåndet, når han skærer fedtet fra mørbraden, så der kommer kød med - det får de også, og elsker det. De har også fået kylling førhen (men ikke det sidste års tid) smiley

 • #11   2. sep 2019 10# Mille æder også fersk/rå ikke frosset menneskekød men barf der har været frosset og måske ikk er helt samme kvalitet/smag gider hun ikke..

 • #12   2. sep 2019 #11 Alle ben de har fået, har været til hunde - altså ikke til alm. konsum smiley

 • #13   2. sep 2019 Godt smiley Ville også bare være så surt at stå med SÅ mange kg smiley Men det er ret sikkert også bare mig der har en sær (og eller super forkælet) primadonna smiley

 • #14   3. sep 2019 Jeg har en lille skabsfryser, tror der kan være 80-100 Liter i den, og der kan jeg lige få plads til 22 kg i. Jeg pakker så også det hele om i 300g poser, så det påvirker måske også.

  Jeg har kun prøvet en enkelt af deres nye pølser, men det er hakket kød, og så er det ret ulækkert og snasket at håndtere, hvis det får lov til at tø op.

  Atlas er også kræsen, og der er rigtig meget Barf, som han ikke gider at spise, hvis det er tøet op. Til gengæld spiser han rigtig meget af det direkte fra fryseren, så smager det åbenbart super godt smiley , og hans mave kan heldigvis fint holde til det.


Kommentér på:
Das tierhotel & fryserplads

x