{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.992 visninger | Oprettet:

Gratis hvalpepakker? {{forumTopicSubject}}

Har set at det har været oppe og vende før her i forum, men prøver lige med en frisk tråd smiley

Jeg er ny hundeejer, og får hvalpen hjem om en uge. Har i den forbindelse søgt nettet tyndt, efter anbefaling fra opdrætter, for der er jo en del steder der tilbyder en gratis eller meget billig hvalpepakker.

Jeg har selv fundet :
Loppetjansen
Maxi Zoo
Petworld
Olivers

Er der flere steder, hvor man kan bestille de her hvalpepakker? Jeg får iøvrigt også en med fra opdrætteren.

Kom gerne med flere steder, hvis der er nogle smiley


Kommentarer på:  Gratis hvalpepakker?
 • #1   10. nov 2019 Dyrefondet har også en pakke som indeholder forskellige oplysninger og klistermærker til hus og bil osv. hvis det har interesse smiley

  Stødte på dem da jeg selv ledte efter hvalpepakker for et års tiden siden smiley


 • #2   10. nov 2019 Ahh ja, dem er jeg stødt på, og har bestilt lidt materiale hos dem smiley

 • #4   11. nov 2019 Essential Foods har også - men det kan du ikke selv bestille som hvalpeejer. Det skal opdrætteren gøre smiley

 • #5   11. nov 2019 Gad vide, om man ikke også stadig kan få fra Royal Canin? Det kræver vist bare, at man melder sig ind i deres "klub".

 • #6   11. nov 2019 Jeg synes ikke rigtig jeg kunne finde noget hos Royal Canin. Men jeg er selvfølgelig heller ikke medlem smiley

 • #7   11. nov 2019 Jeg bliver også i tvivl, for jeg kan også kun finde deres opdrætter klub. Men inden jeg fik Luf kan jeg huske, at jeg meldte mig ind, og så fik man en fin hvalpe-start-pakke. Jeg kan så ikke huske, om jeg meldte mig ud igen, men har lige søgt i min mail, og kan se,, at jeg ihvertfald ikke modtager nyhedsbreve eller noget fra dem.

 • #8   11. nov 2019 SÅ fandt jeg mailen tilbage fra 2015. Dengang kunne man via et link få sin opdrætter til at bestille en sæk foder, der så blev sendt direkte hjem til én selv - og man blev selv medlem af "Royal Canin Klubben". Men det ser ud til, at det kun er Opdrætterklubben, der eksisterer nu.

 • #9   11. nov 2019 Æv bæv. Men tak for du gad at undersøge det nærmere smiley

 • Bella J
  Bella J Tilmeldt:
  okt 2019

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 39
  #10   11. nov 2019 Så du har tænkt dig at fylde hvalpen med alt det foder du kan få gratis bare fordi det er gratis

 • #11   11. nov 2019 Nej, bestemt ikke. Nu er det jo sådan, at oftest er mere end bare foder med i hvalpepakkerne. Der er nogle pakker der bla er legetøj med i, Høm Høm poser, og masser af gode råd.
  Og ja så er der også foderprøver med i nogle af hvalpepakkerne, hvilket også kan give rig mulighed for at afprøve forskellig foder på hvalpen, og dermed finde det rigtige foder.
  Hvalpepakkerne er jo ikke bare lavet for sjov, der er jo en mening med dem.


 • #12   11. nov 2019 Jeg bestiller da også altid de gratis pakker. Så har jeg et fast foder, som jeg bruger som hoved-måltider, og så bruger jeg "alt det andet", som godbidder, til at søge efter osv.

  Jeg er også glad for foderprøver til de voksne/gamle hunde, netop til brug for søgeøvelser, i snusemåtten osv. smiley


 • #13   11. nov 2019 Det er godt at vænne hvalpen til alt muligt forskelligt foder smiley

 • #14   11. nov 2019 Så du har tænkt dig at fylde hvalpen med alt det foder du kan få gratis bare fordi det er gratis

  Stakkels mine hunde, som får alt muligt jeg slæber med hjem fra udstillinger, messer og konkurrencer smiley Det er sørme heldigt at de lever endnu smiley

  TS, jeg tror du har fundet dem der er. Der har været en del tråde om emnet herinde, og dem du allerede har bestilt fra, er dem der går igen.


 • #15   11. nov 2019 Super smiley Lille Ellie skal bare være familiehund, nu hvor begge ungerne snart flyver fra reden, men hun skal selvfølgeligt udfordres på sine sanser, og hun skal have lov at søge og aktiveres.
  Jeg er klar over at foderdebat er som et religiøst minefelt, så det ville jeg helst undgå smiley
  Men nu har jeg købt/bestilt de nævnte hvalpepakker, og så venter jeg spændt på at Ellie kommer hjem på fredag smiley


 • #17   12. nov 2019 Tak smiley
  Jamen hun er vist det man populært kalder en rundkørsel.
  Der er schæfer, alaskan malamute, border collie og husky smiley


 • #18   12. nov 2019 Er du SVEDT en heftig blanding smiley
  Forvent gerne udfordringer, for du får helt sikkert din sag for smiley


 • #19   12. nov 2019 Uh smiley • #20   12. nov 2019 Det tror jeg helt sikkert. Hun er et energibundt uden lige allerede nu, hun leger og driller sine søstende, og mor får også en tur af og til smiley
  Jeg tænker at hun gerne vil søge og gå spor, når hun bliver lidt ældre.
  Jeg har set hendes storebror, som er fra sidste år, med samme mor og far, og han er den mest fantastiske og rolige hund. Han leger med hvalpene, og hjælper mor med at opdrage dem, og lære dem grænser.


 • #21   12. nov 2019 Spændende...
  Må man tillade sig at spørge, hvorfor du har valgt den blanding? Hvad var det for egenskaber du ledte efter i en kommende hvalp? For der er da nærmest ikke tre racer, der er mere forskellige? (og nej, selvom mutten og huskyen - for nogle - ligner hinanden, så er det vidt forskellige sind, de gemmer inde bagved)


 • #22   12. nov 2019 Det jeg valgte ud fra, var at jeg oprindeligt ønskede en schæfer eller husky. Men ved at begge har deres skavanker med bla hofter, når de er racerene, så derfor har jeg kigget lidt efter nogle kryds. Og her kunne jeg så se både mor, og en voksen fra sidste kuld.
  Efter flere besøg hos opdrætteren var jeg ikke i tvivl, at det var den rette hund til min familie.


 • #24   12. nov 2019 Tak for en masse gode input, jeg labber det hele i mig, nu hvor jeg er førstegangs hundeejer.
  Jeg har mange i familien og nær omgangskreds der har hunde, alt fra westie til bernen sennen. Har en fætter, der har haft schæfere, som har været brugt i hjemmeværnet.
  Men jeg har sjovt nok aldrig haft hund selv, kun katte. Så alt erfaring og alle fif modtages med kyshånd smiley


 • #27   12. nov 2019 1

  profilbillede
 • #28   12. nov 2019 2

  profilbillede
 • #29   12. nov 2019 3

  profilbillede
 • #30   12. nov 2019 Der kommer flere når hun kommer hjem til os smiley skal nok oprette galleri med hende også.

 • #32   12. nov 2019 Hun er meget, meget nuttet smiley

  Det ser allerede nu ud til, at hendes pels slægter slædehundene på. Væn hende til fra første dag, at hun skal børstes - tro mig, det er noget I får rigtig meget brug for.

  Sundheden på blandinger, er et lotteri. Nogle er gode, nogle er rigtig dårlige. At der er mange racer i, gør ikke sundheden bedre. Sørg for et højkvalitet hvalpefoder, hvor kalcium og fosfor har rette forhold, og giv et tilskud til leddene (fx Luposan Gelenk, som også indeholder C-vitamin). Langsom vækst er alfa omega!

  Sindet..... Puha, der kan I altså få en udfordring! Både schæfer og border kan jo været sådan til den nervøse og hysteriske side, og både husky og mutte til den reserverede side. I skal virkelig tænke jer om, når hun skal socialiseres. Sørg for bunkevis af gode oplevelser med fremmede mennesker, og vælg hundevenner med omhu.

  I skal forvente en unghund og voksen hund med et ret heftigt energiniveau, og med behov for rigtig meget aktivitet. Først når den er voksen, må I tage den med ud på de lange ture.

  Hvis du løber, så tag endelig hunden med på løbeture når den er voksen. Slædehundene i den, er lavet til at løbe en maraton på sne hver dag, så kom endelig afsted. Hyrdehundene i den, er dog mere mentalt krævende. Og en rundkørsel kan falde ud til det ene eller andet.

  Forvent en unghund som nok får nogle issues med at være alene hjemme, og risikerer at ødelægge ting. Og sørg for et højt hegn om haven, hvis den slægter huskyen på.

  Der er selvfølgelig også en chance for at I får en sød og nem hund smiley


 • #34   12. nov 2019 Zooplus - og jeg handler altid på den tyske. Jeg bruger det så ikke mere, fordi min hund har brug for noget kraftigere. Men begge mine hunde er vokset op med Luposan Gelenk tilskud (pellets), og har 7-9-13 sunde led og knogler. Den ene har så fået en skade, som desværre har udviklet sig, men det bunder ikke i andet end uheld.

 • #35   12. nov 2019 Hov, TS, med hensyn til hvalpens voksne bror. Har du selv børn? Eller søskende? Hvor meget ligner dine børn hinanden/hvor meget ligner du dine søskende, sådan i temperament og væremåde?

  Mig og min bror har cirka samme letantændelige temperament, og vi er begge stædige og udspekulerede. Men på alt andet, er vi som nat og dag. Sådan er det også med hunde - også internt i et kuld. Og særligt med blandinger. Der kan være hvalpe i kulet, som har sind som schæfer, og hvalpe som har sind som mutter, husky eller border. Og udseende og hjerne hænger ikke nødvendigvis sammen.


 • #36   12. nov 2019 #35

  Jeg har 2 børn, og du har helt ret. Selvom de har samme mor, så er de vidt forskellige.


 • #37   15. nov 2019 Min søn er godkendt

  profilbillede
 • #38   15. nov 2019 Legetøj og tæppe er godkendt

  profilbillede
 • #40   16. nov 2019 Hun skal have lov at gå spor og søge. Og måske på sigt, bruges til vagt rondering smiley

Kommentér på:
Gratis hvalpepakker?

Annonce