{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.961 visninger | Oprettet:

Hvorfor have en hund, man ikke magter {{forumTopicSubject}}

Hundene og jeg var taget i skoven. Da jeg parkere bilen ser jeg godt en dame med en hund, gå ned mod os. Mine hunde kommer ud af bilen og vi går med grusvejen op til skoven. Væk er damen og hunden. Det tænker jeg ikke nærmere over. Jeg har ikke gået ret lang, da jeg får øje på dame og hund, der er gået et stykke væk fra vejen og ind mellem træerne. Da hunden får øje på mine hunde, trækker hunden damen med ud mod mine hunde. Damen råber, den gør ikke noget og tempoet er sat betydelig i vejret, det sidste stykke foregår i løb og damen har kun et at gøre det er at slippe eller følge med. Hun følger med og da hunden når mine, farer den lige i flæsket på Laurids . Heldigvis lykkes det hurtig at få den til at slippe. Damen undskylder og trækker afsted med sin hund, det bedste hun har lært og jeg kan godt se, at det ikke lige er er tid til den store diskution om hundeopdragelse.

Men det undre mig, at når man anskaffer sig en hund, man ikke har en jordisk chance for at holde, at man enten ikke træner den eller får en hund man kan magte


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor have en hund, man ikke magter
  • #2   7. jan 2020 Den var nok vældig sød på billedet som lille hvalp smiley
    Nogle mennesker gennemtænker ikke tingene ret meget. Det er bestemt ikke første gang.
    Her i byen er det en Grand Danois. Ejer snurre snoren rundt om vejskilte eller træer når de møder andre hunde. Ellers kan hun ikke holde den

    Godt der ikke skete noget smiley


  • #3   7. jan 2020 #1
    Det var en hund på størrelse med en Broholmer. Jeg har selv to Golden og de kunne nemt trække afsted med mig. Det handler som du skriver om træning.


  • #4   7. jan 2020 #2

    Det husker jeg også en her der gjorde, med en dalmatiner, for år tilbage.


  • #7   7. jan 2020 #5

    Her på vejen, hvor jeg bor er der en familie, der for første gang, har fået hund. En blandning mellem lab og Golden. Jeg er imporneret af den ene dreng på omkring 11- 12 år. Jeg har mødt ham flere gange, både med hunden i snor og hunden løs. Sjældent har jeg set en på hans alder have så god kontakt og så godt styr på sin hund, som han har. Det skal nævnes, at han altid er infølgeskab med en voksen.
    Enig i at børn ikke skal stå med ansvaret .


  • #13   7. jan 2020 Det kan jo være hunden er ny og hun træner med den.

  • #14   7. jan 2020 Åh, den med børn og hunde stikker til et punkt i mig. Da jeg var barn og skulle gå med Freja en vinterdag, slap jeg hende løs og fik den gode idé at binde en kælk til hendes sele - det ville da være så hyggeligt. Hun panikkede og stak af mens hun løb for livet (vi ringede til politi osv og fandt hende uskadt senere samme dag!)
    Men jeg tilgiver ALDRIG mig selv for det smiley
    Noget, som ville have været undgået, hvis en voksen havde haft ansvaret. Børn er nemlig bare børn.


  • #16   7. jan 2020 Isabelle - Får du også snor på, eller må de gå løs med dig? smiley

  • #17   7. jan 2020 Isabelle er i helkvæl smiley

  • #18   8. jan 2020 Det lyder som en voldsomt ubehagelig oplevelse smiley Godt at I ikke kom til skade.

    Håber at damen har indset egne begrænsninger nu, og at hun handler på det, så der kommer styr på hunden, så det ikke sker igen.


  • #19   8. jan 2020 Sidst vi havde en ekvipage med det adfærdsmønster her på øen, var det som der også skrives i #11 én, der blev passet. En monsterstor Malemut, som trak rundt med en ældre dame, og skræmte både hundeluftere og ryttere nærmest helt væk fra skoven i et par uger.

    Mht. at lade børn håndtere hunde, så har selv helt små børn fået lov at gå med Lanka nærmest altid (selvfølgelig KUN når jeg var med, og gik lige ved siden af) Intet kunne få Lanka til at trække i en snor..
    Og børn helt ned til 4-5 år har fået lov at "træne" Aqui, når de har været med deres forældre til hvalpemotivation (hvor jeg selvfølgelig også har være i nærheden)

    Til gengæld tror jeg aldrig, jeg har skældt min niece mere ud, end dengang hun boede ved mig en uge, for at skrive opgave (tror hun var omkring 15) og fik den geniale idé, at hun da kunne cykle en tur ud på Fælleden med min daværende husky-tæve, mens jeg var på arbejde.
    På min cykel, der var alt for høj til hende, og uden nogensinde at have cyklet med en hund før. Man skal over en rimeligt stor trafikeret vej - og der er MASSER af vildt inde på Fælleden, så hun var endt med at vælte, og der havde været løs hund i line i fuldt firspring udover terrænnet.
    Jeg var rødglødende af raseri, og fattede virkelig ikke, hvordan hun kunne få den idé - samtidig med, at jeg selvfølgelig var yderst lettet over, at der ikke var sket noget.
    Sciu-Sciu var kommet ret hurtigt tilbage, og så havde niece - fornuftigt nok - valgt at trække hjem. Møgunge!!!


  • #21   8. jan 2020 Det gjorde hun HELT sikkert. Hun trængte til at komme lidt væk fra arbejdet, og få noget frisk luft, og mente virkelig sødt, at hun kunne kombinere det med, at cykle en god tur med Sciu-Sciu, så jeg ikke behøvede gøre det, når jeg kom hjem fra arbejde.

    Behøver jeg sige, at hun ikke er hundemenneske, og dermed ikke anede, hvad hun kastede sig ud i? smiley smiley


  • #22   8. jan 2020 Tjah, jeg tror, at en hel del mennesker ikke forstår, at det at eje en hund, er et fuldtidsprojekt næsten på lige fod med det at have et barn, det mener jeg i hvert fald. Når du anskaffer dig en hund, så er du ansvarlig for at stimulere den, fysisk såvel som psykisk. det betyder, at gå tur med den, at træne med den, at blive ved med at lære den forskellige ting, at tage den til områder hvor den ikke har været osv. men ja, mange tror at den der 15-20 minutters gåtur rundt om søen er nok.
    Og ja, for nogle hunde er det sikkert nok, men i det tilfælde der bliver beskrevet her, ja så lyder det ikke sådan smiley


  • #24   8. jan 2020 Haha Isabelle, ja, måske en lille sø smiley
    Jo da, naturligvis, min kommentar er mere rettet imod denne tråd og de beskrevne hendelser smiley


  • #26   8. jan 2020 Da jeg boede hjemme var der en dame på vejen der gik tur med hendes Cocker og den trak hende afsted og var faldet med den op til flere gange. Jeg gjorde alt for at undgå hende for hendes hund kunne ikke lide Thomsen og omvendt, så jeg var bange for den dag hun ikke kunne holde den.
    Men jeg tænker også det var nogle trælse gåture bare at blive slæbt afsted af sin hund med faren for at falde og komme til skade.


  • #28   8. jan 2020 Det er først her for ca. 1 år siden mine drenge har fået lov til at gå selv med hunden smiley De er så 18 og 21 år og mega store og stærke i forhold til mig smiley Man er vel curling-hundemor smiley

  • #29   9. jan 2020 #9
    Det var på et indhegnet område, hunden var løs


  • #30   9. jan 2020 Jeg ved ikke om det var kvindens hund. Men hun har vidst hvordan den ville reagere. Hunden har ikke haft en chance for at have set os, da vi ankom. Den har måske set bilen på lang afstand.

  • #31   9. jan 2020 Jeg har gået med mine forældres hund, siden jeg var 5-6 år. Han blev altid ved mig og kom, når man kaldte. Han var utrolig lydig og gik altid uden snor. Jeg frygtede mere landsbyens schæfer, for den kunne ikke lide andre end sig selv, men jeg havde fået at vide, at man bare ikke måtte stirre på den, så jeg så altid efter, hvor den var ud af øjenkrogen. Heldigvis skete der aldrig noget.

  • #32   9. jan 2020 Vi kender vist alle disse tilfælde, hvor hunden rykker afsted med en sagesløs ejer smiley Jeg møder dagligt en mand med en ung golden,som bare trækker ham hen af stien når den ser Carla. Sød hund som bare vil hilse, men for dælen hvor ser det sjovt ud med den bette tynde mand hvis ben kører som trommestikker hen over stien smiley

    Carla kunne gøre det samme, hvis hun ville. Men hun ved slet ikke, at det er en mulighed og det holder vi hemmeligt for hende smiley
    Jeg mener, at når man har en hund på - som carla - 47 kg, så er man sgu forpligtet til, at have styr på kræet. Og det er faktisk muligt at lære uden at gå til træning smiley


Kommentér på:
Hvorfor have en hund, man ikke magter

Annonce