{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Bedste hundesele?
 • #1   24. mar Jeg er meget glad for Dog Copenhagen Comfort Walk Air, især fordi den ikke skal over hovedet på hunden.

  Jeg har også en Hurtta Weekend Warrior som også virkelig er lækker og blød i matrialet.


 • #2   24. mar Hurra y-selen smiley

 • Jeanette O
  Jeanette O Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 8 Emner: 2 Svar: 2.014
  #3   24. mar Ruffwear

 • #4   24. mar Hurtta Active eller Ruffwear Range. smiley

 • #5   24. mar Non stop y selen smiley

 • #6   25. mar Jeg er blevet ret glad for Dog Copenhagen Air selen..
  Min hund er ret lang, slank og smal, men som en af de få sidder selen nu uden at rutche rundt på ryggen når vi er ude og gå eller løbe.


 • #7   25. mar Bedste råd er at se på hvad passer bedst til lige præcis din hund. INgen seler er perfekte til alle hunde.

  Personligt er jeg mest til læderseler fra Kenjan de der er mane indstillingsmuligheder, så den passer den enkelte hund bedst muligt


 • #8   25. mar Zero DC Shorter er den model jeg har oplevet passer bedst på flest hunde smiley
  Din hunds anatomi har stor betydning for hvilken sele du kan anvende.. Har hunden højt ansatte skuldre (rough shoulders) så vil langt de fleste, hvis ikke alle, seler sidde dumt for hunden..


 • #9   25. mar Non-stop Dogwear Line Harness

 • #10   26. mar Til mine store hunde foretrækker jeg læderseler, som f.eks den jeg har her fra Kenjan.


  profilbillede
 • #11   26. mar Hvad skal selen bruges til??

 • #12   26. mar Til mine små Terriers syntes jeg at Hurtta active selerne sidder rigtig godt på dem.
  ( lidt svært at se på billedet )
  Har også brugt Dog Copenhagen comfort til mine Grander, når de var hvalpe. Også meget tilfredsstillende smiley


  profilbillede
 • #13   27. mar Tusind tak for alle jeres gode svar smiley Godt at have lidt at kigge på - flere af navnene genkender jeg da i hvert fald, så det må sige noget om kvaliteten at det stadig er dem man går til 10 år efter.

  Det er en mellemstørrelses blandingshund, hvilket jo kan betyde alt mellem himmel og jord smiley Og selvfølgelig er der ikke én sele der passer alle, men det vil være fint at have noget klar når hun kommer, og så kan vi altid tage hende med ud og prøve seler, når hun er tilpas med det.


 • #14   27. mar Det er umuligt for folk der sidder bag en skærm uden at have set hunden at sige hvilken sele der passer din hund smiley Din hunds bygning er altafgørende; dyb/smal eller rund/bred brystkasse? stejl skulder eller godt tilbagelagt skulder? spinkel eller kraftigt bygget hund og meget mere.
  En sele må ikke hæmme hundens forbensbevægelser og - seriøst - det gør langt de fleste af dem bortset fra de rigtig trækseler. Rigtig mange af selerne glider op og trykke på halsen præcists som et halsbånd når hunden trækker. Så kig dig godt for, prøv selerne på hunden og vær kritisk inden du vælger. Det værste seler er ofte dem der sælges som 'ergonomiske'....... Og de der 'veste' mindre hunde stoppes i er helt fjollede; jeg ser dem hele tiden på hvalpehold og de genere seriøst hundene i armhulerne.
  Når jeg cykler med doberen har hun en hurtha Y sele på. Den er OK for den er blød og bøjelig og hæmmer ikke hendes skulderbevægelse, men den glider hid og did på hende. Ellers bruger jeg kun sele (Bøttcher) til spor på doberen. Clinton er ved at dø i 17 afdelinger hvis man dukker op med en sele i hånden, så han slipper smiley


 • #15   27. mar Nu kunne jeg aldrig finde på at bruge en sele til at gå tur, så måske er den jeg her foreslår så ikke egnet til lige netop det?

  Men jeg vil slå et slag for en sele, der bliver lavet i Polen af en malle - schæfer opdrætter. Den hedder Kynomaniacs og den er intet mindre end genial !

  Den sidder sygt godt på hunden, den glider aldrig op og spærrer for halsen, den glider aldrig ned og spærrer for forbenene .... den sidder langt bedre end samtlige de seler, jeg igennem mit lange hundeliv har prøvet smiley

  Udover det så er prisen til at dø af grin af - og så kommer den i seriøst ALLE farver .. jeg ser lige om jeg kan finde ud af at sætte et billede ind af min hund, hvor han har en på.

  Den kan varmt anbefales smiley


 • #16   27. mar Det kunne jeg smiley

  profilbillede
 • #17   27. mar Prøv nogle forskellige. Der er blevet nævnt en masse gode bud her i tråden. Gå efter en sele, der ikke blokerer for hundens skulderbevægelse smiley

  Min hund er et helvede at finde sele til. Hun har nemlig et meget dybt bryst, men næsten ingen forbryst. Det vil sige, at de fleste seler, der kan nå rundt om hendes bryst, sidder aaaaaalt for løst fortil. Seler der sidder godt på min kærestes schæfer, sidder ikke nødvendigvis godt på hende (faktisk sandsynligvis ikke - for de er meget forskelligt bygget!). Det er meget individuelt, hvad der er en god sele smiley

  Kenzie har sådan en her. Det er den, jeg er stødt på, der sidder bedst på hende smiley


  profilbillede
Kommentér på:
Bedste hundesele?

x