{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
817 visninger | Oprettet:

Øjenbetændelse eller? Hmm.. {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Mille har i et par dage haft mere øjen snask end hun ellers har (kun en lille smule i starten) og mandag aften sad det også rundt om øjet som når det er øjenbetændelse.. Jeg bestilte selvfølgelig tid ved dyrlægen (de havde først tid onsdag, pga sygemelding) og jeg valgte så at dryppe en gang om aftenen med smørrende øjendråber måske bare for at lindre irritationen.. Idag har der INTET øjen snask været overhovedet og jeg har igen her hen på aftenen dryppet med de smørrende øjendråber en enkelt gang... Jeg synes ikke at det øjen snask måske var sådan 100% grønligt som når mine andre hunde har haft øjenbetændelse dog, men hun har tidligere en gang haft øjenbetændelse og jeg synes virkelig at det mindede meget om dengang..

Mille har allergi men kun en allergi for luftbårne ting og det er gråbynke, som ikke burde være et problem nu.. Hun har flere gange tidligere bare for en sikkerheds skyld fået lavet tåretest og hun har ikke tendens til tørre øjne (ihvertfald ikk de gange hun blev testet - af en øjen dyrlæge som er VILDT dygtig og har ingen øjenproblemer)..

Men øjenbetændelse kan da ikke bare sådan gå væk?! :s Må da indrømme jeg er en smule i tvivl om jeg skal se det an et par dage før jeg tar til dyrlægen, især når der vitterligt ingen øjen snask eller tegn på betændelse har været i et døgn.. Min erfaring er at det ikke er sådan øjenbetændelse opfører sig?

Men på den anden side skal hun jo heller ikk gå og være syg! Så jeg ender nok alligevel med at ta afsted.. Ville egentlig bare gerne høre jeres erfaringer/mening..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Øjenbetændelse eller? Hmm..
  • #1   29. apr 2020 Har iøvrigt kigget på huden inde i øjet (du ved hvis man lige trækker ud i huden under øjet som dyrlægen plejer) og jeg mandag kunne jeg godt se det var mere rødt end normalt men synes faktisk det ser fuldstændig fredeligt ud nu..

  • #2   29. apr 2020 Jo en øjenbetændelse kan godt gå over af sig selv. Især når du har hjulpet immunforsvaret på vej i arbejdet ved at skylle en del væk.
    Det at du har skyllet har måske gjort at noget der sad og irriterede blev fjernet og dermed måske årsagen.

    Jeg ville dog nok beholde min tid ved dyrlægen eller lade denne vurderer behovet når det nu er øjet så skal man altid være lidt mere påpasselig.


  • Lens
    Lens Online Tilmeldt:
    apr 2018

    Følger: 19 Følgere: 661 Emner: 120 Svar: 7.027
    #3   29. apr 2020 Det har jeg også oplevet. normalt vil dyrlægen gerne lige lyse øjet alligevel for at sikre der ikke er en rids

  • #4   29. apr 2020 Jeg ringede derud og de sagde øjet godt kunne ha reageret på den måde hvis feks der havde været noget i øjet som jeg så har fået skyllet ud.. Selv hende hos dyrlægen var meget usikker på om jeg burde ta afsted eller om jeg skulle holde min tid.. Er godt nok ikk nemt..

  • #5   29. apr 2020 Jeg valgte at ringe til den øjen specialist for lige at spørge om det virkelig kunne være gået væk eller om jeg skulle skynde mig at få en tid hos dyrlægen igen.. Og sygeplejerskeren (som var VIRKELIG dygtig) sagde at hun sys det var fint jeg havde aflyst og at man så hos både børn og hunde at hvis det havde været forårsaget af virus kunne det godt gå væk igen.. Og ellers kunne det være irritation i øjet enten fordi hun havde haft noget i øjet (måske ikk så sandsynligt eftersom det var begge øjne) eller irritation pga allergi.. Så hun sys også bare at jeg skulle se det an.. Det giver trods alt noget ro at lige vide at det rent faktisk kan være gået væk og at en der har med øjne at gøre dagligt sys jeg skulle se det an.. Også har jeg tænkt mig at dryppe her et par dage med de smørrende øjendråber til tørre øjne just in case, det skader ihvertfald ikke smiley

    Og selvsagt, hvis der bliver det mindste tager vi afsted til dyrlægen selvfølgelig!!


  • #6   29. apr 2020 Hl, har set så mange ridser på mine franske over tiden at jeg nemt ved hvordan sådan en ser ud og det er der heldigvis ikke noget af.. Altså ridser smiley Det giver en mælkehvid plet på øjet og jeg har kigget grundigt! Ellers skulle det også ha været på begge øjne hvilket nok ikk er helt så sandsynligt smiley

  • Lens
    Lens Online Tilmeldt:
    apr 2018

    Følger: 19 Følgere: 661 Emner: 120 Svar: 7.027
    #7   29. apr 2020 god ide at se det an smiley

  • #8   30. apr 2020 Det er iøvrigt stadig helt væk smiley

  • #9   12. maj 2020 Det er stadig ikke kommet tilbage heldigvis smiley Men da jeg alligevel skal til dyrlæge på fredag vælger jeg at få testet om hun har tørre øjne og det er derfor hun fik øjenbetændelse og har haft det før smiley Krydser virkelig fingre for at det ikke er derfor! Men bliver rart at vide med sikkerhed ligemeget hvad smiley

  • #10   15. maj 2020 Nu har vi været ved dyrlægen og hun har på ingen måde tørre øjne smiley Sikke en lettelse! Fik super meget ros for Milles dejlige temperament smiley

Kommentér på:
Øjenbetændelse eller? Hmm..

Annonce