{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
806 visninger | Oprettet:

Alle de omplaceringer... :( {{forumTopicSubject}}

Ikke rigtig noget spørgsmål... Men oplever at blive lidt trist, når jeg kigger annoncer for hunde fx på DBA. Virkelig mange omplaceringer og mange af dem vækker undren, når man ser begrundelse.
Og så alle de søde internathunde fra udlandet. Hvor man får lyst at adoptere og hjælpe dem alle - og alligevel ikke rigtig tør...


Kommentarer på:  Alle de omplaceringer... :(
 • #1   15. jun En gadehund skal man overveje grundigt er min erfaring.

  Jeg har haft 3 omplaceringer og det var super skønne hunde.

  jeg synes ikke det skal misbruges men når en hund skifter til noget bedre har jeg svært ved at se det dårlige i.....


 • #2   15. jun Enig. Og håber sandelig også det bliver til det bedste for hunden smiley Synes bare nogle annoncer er noget tankevækkende både hvad angår begrundelse og formulering

 • Dyreelskeren
  Dyreelskeren Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 3 Emner: 1 Svar: 31
  #3   15. jun Enig det undrer også mig. For mig er vores hund et familiemedlem og undrer mig over at så mange ønsker at omplacere deres hund. Feks den med at man ikke må holde husdyr i den nye lejlighed, så tænker jeg, hvorfor så vælge den lejlighed, så må man da finde noget andet at bo i hvor hunden kan følge med. Ser det lidt som en dårlig undskyldning fordi man ikke magter ansvaret for en hund og måske ikke helt vidste hvad en hund krævede. Kan bedre lide de annoncer hvor sælger er ærlig og feks indrømmer at de ikke kan styre hunden eller at de ærligt ikke magter det og her synes jeg omplacering er godt for både hund og ejer.

 • #4   15. jun Nu er karentænen nogenlunde ovre, så er tiden der ikke mere til nyanskaffet vovse/kat/kæledyr

 • #5   15. jun Jeg så en annonce med en 13 årig, døv cocker den anden dag, som skulle have nyt hjem, fordi de ikke syntes, at de kunne byde dem livet i en lejlighed. Av altså

 • #6   15. jun Det behøver altså ikke være negativt.

  Min køter er på 4 omgang, og jeg tror ikke at den sure køter kunne få et bedre hjem.

  Det uanset hans udfordring overfor fremmede mennesker. smiley


 • #7   15. jun Nu rev jeg tæppet fuldstændig og aldeles væk under mig selv i slutningen af 2019 ved at blive skilt og derfor er jeg nu også i gang med et hussalg. Den beslutning har kostet mig omplacering af to hunde og en kat. Alle trives i bedste velgående i hver deres nye familie! Jeg har selv en omplacering boende og har haft det tidligere også - det har aldrig været et problem overhovedet.

  Hunde/dyr er enormt tilpasningsdygtige - det handler oftest mest om ejers følelser. Selvfølgelig skal man ikke købe og smide væk fordi man ikke tænker sig om - men livet kan tage en drejning der gør at man er nødt til at omplacere. Og hvis nogen overhovedet tænker på at dømme mig for at have omplaceret 3 dyr indenfor de sidste 7 måneder, så siger det mere om dem end det gør om mig - for hvis man kender mig så ved man hvor hårdt det har været, hvor meget jeg har lagt i at finde de perfekte nye hjem og i allerhøjeste grad sat krav hertil. Og hvis man kender mig så er man heller ikke ét sekund i tvivl om at den skilsmisse var nødvendig, når det her har været prisen jeg har måtte betale - det har været helt vanvittigt hårdt. Men jeg er så glad for de familier jeg har fundet og se hvordan alle trives i allerhøjeste grad med de løsninger jeg har måtte finde på baggrund af et ‘egoistisk’ valg jeg tog.


 • #8   15. jun Nicole - de valg kender jeg godt til i mit eget liv. Og de høje priser man betaler. Fuld forståelse for det.
  Og tænker som nævnt også omplaceringer forhåbentlig også er bedst for hunden.
  Jeg er bare lidt ramt af gerne at ville hjælpe alle mulige hunde jeg sikkert slet ikke er kompetent til.
  Og så er nogle af annoncerne altså ret så specielle...
  Og andre igen viser omsorg for dyret smiley


 • #9   15. jun @Nicole.
  At være egoistisk er altså gældende de fleste mennesker.

  Om man så indrømmer det eller ej, er nok meget menneskeligt.


 • #10   15. jun #7
  Er det så definitivt slut med det røde hus og sun lolly smiley


 • #11   15. jun Jeg er mere typen der har lyst til at slå dba med en våd berliner, for at lægge alle de tvivlsomme gadehunde op. De vedligeholder et kæmpe problem i de lande. Og folk er så dybt naive at de tror de gør en forskel. Men for hver gang der betales for én, kommer to nye til. Regeringen i de lande er larmende ligeglade og mellemmænd tjene penge på forretningen.
  Og så er der alle de adfærdsproblemer de har med sig og en tvivlsom genetik og sundhed, efter at være opvokset på gaden.

  Hvordan kan man i ramme alvor være så naiv og bidrage med at slæbe flere af den slags hunde til landet, mens der står x antal misfortåede jagt og brugshunde og rådner på danske internater??


 • #12   15. jun Det er trist... Og svært. Jeg har måttet udelukke mig selv fra diverse grupper af den slags.

  Måske en let beslutning at udelukke den slags hunde når man har forstand på dem - men jeg personligt kan sagtens forstå man håber og tror man gør en forskel...


 • #13   15. jun Cf, for slet ikk at nævne den ubenægtelige risiko disse gadehunde kommer med i forbindelse med smitte af diverse sygdomme, som kan smitte danske hunde OG mennesker! (ihvertfald nogle af sygdommene kan smitte mennesker).. Og GUD hvor er der bare tonsvis af disse annoncer med gadehunde! "Chi blanding" NEJ! det er sgu ikk en Chi blanding men en gadehund!! Brækker mig seriøst over deres måde at skrive disse annoncer på og især at de skriver direkte misvisende ting som bla Chi blanding og fremstiller det som problemfrit! Næsten alle annoncer står der også i at den er renlig, kan med andre hunde osv osv og giver et indtryk af at det er heeeelt ukompliceret at få sådan en gadehund! De burde hellere forberede eventuelle købere fremfor at det kun handler om at komme af med dem i stedet for at finde det RETTE hjem hvor der er resurser til rent faktisk at tackle de ting som de fleste gadehunde kommer med af problemer! Bliver simpelthen så harm!

 • #14   15. jun Jeg synes ikke, man skal føle sig trist over, hunde der er til omplacering. De triste skæbner er dem, hvor ejer ikke ser/indser/forstår, hunden har behov for mere/andet end ejer kan tilbyde, og derfor må nøjes

 • #15   15. jun Kvindelig hundeovervejer.

  Men det ville man jo ikke tænke eller føle at man gjorde, hvis man brugte sit rationelle væsen og så den kyniske forretning bag. Og undersøgte hvor massive problerne er og hvor lidt regeringen gør. Samt læste på hvor massive problemer mange af de stakkels dyr har, både fysisk og mentalt. Og hvis man så lige tog ind minde, at de slæbes ind i landet og at nogle tjener penge på det, mens næste kuld laves og fødes på gaden, af tvivlsomme aner og med dårlig ernæring og mens der står xx antal danskfødte hunde og hvalpe, på danske internater og rådner op, fordi de er understimulerede, misforståede og uønskede.

  Det forstår jeg simpelthen ikke.


 • #16   15. jun Ih guder, kan vi ikke få bare én tråd, som ikke skal handle om sygdom og smitterisiko smiley
  Det er fandme til at blive skør af...


 • #17   15. jun Enig med CF, det er en klam forretning man støtter, når man henter en gadehund til dk

 • #18   15. jun Sofia A du er velkommen til at forlade etablissementet smiley

  Vi kan jo ikke alle sidde og kast blår i øjnene på folk. Hvem skulle de gavne?? De stakkel hunde?


 • #19   15. jun Hvad?

 • #20   15. jun Du vil gerne dikrere at vi ikke skriver noget om sygdomme og gadehunde ikke?
  Jeg har skrevet om sundhed, fysisk og psykisk. Det ser jeg egentlig ikke noget forkert i.


 • #21   15. jun "Jeg har skrevet om sundhed, fysisk og psykisk. Det ser jeg egentlig ikke noget forkert i."

  Det gør jeg heller ikke. Det er trods alt det arbejde, opdrætter står for.
  Men at en gadehund smitter danske hunde med et andet, er da irrelevant for emnet; omplacering.


 • #22   15. jun Tænker også, at man jo primært ser omplaceringer på dba osv, da mange hvalpekuld jo ikke annonceres sådanne steder. Så ser det måske mere voldsomt ud. Hvis bare man finder et godt hjem, så er det altså de færreste dyr, der tager skade af en omplacering. Hellere være ansvarlig og omplacere end at beholde for enhver pris. Det er ikke ok at købe dyr uden omtanke og så bare 'smide væk' igen. Men det er helt ok at ens liv pludselig set markant anderledes ud/erkende man ikke er et match etc.

 • #23   15. jun #3
  Samme holding har jeg også haft, men har det bestemt ikke mere.

  Jeg kan risikere at skal fravælge mine dyr, netop fordi det er umuligt at finde noget at bo i hvis det skal tilgodese dyrenes behov og min økonomi.

  Ikke at det er en nem beslutning, og jeg hader virkelig tanken om at skal undvære mine hunde og jeg føler mig som den dårligste hundeejer bare at jeg kan tænke at skal fravælge mine hunde, men sådan som min situation er, så bliver jeg tvunget til at træffe den beslutning.

  Jeg håber stadig at et mirakel, men tidsrammen bliver kortere og kortere.

 • #24   15. jun Øv, når livet tager en uventet drejning - det kan ingen gardere sig helt imod.
  Mine tanker til en start gik på at man jo gerne ville hjælpe alle de levende væsner selvom man ikke kan.
  Og så studsede jeg over nogle af annoncerne på DBA - såmænd også med hvalpe.

  At nogen næsten bliver uvenner over fx holdningen til udenlandske internathunde var aldrig planen.. Tænker alle her vil det bedste for de forbenede smiley


 • #25   15. jun Med den efterspørgsel vi opdrættere har oplevet efter Covid-19, så kommer markedet til at eksplodere med omplaceringer om 6-12 mdr, når hvalpene rammer fysisk og psykisk modning.
  Det er helt vanvittigt.
  Jeg har fået mindst én henvendelse hver dag de sidste to måneder. Og mit kuld er kun annonceret som en mulig parring i specialklubben. Meget få af henvendelserne er overhovedet egnet til at have hund. Så få tanker er der bag hvalpeindkøb i år.


 • #26   15. jun Det tænker jeg du har ret i - Man må så også håbe nogle af køberne havde overvejet hund længe og så bare fremrykkede tidspunktet grundet manglende udlandsrejser... smiley

 • #27   15. jun Sofia, kan ikke se spor galt i at nævne det, det er trods alt fakta og selv dyrlæger råber vagt i gevær omkring den mulige smitterisiko, så det er da i høj grad relevant at nævne når vi snakker omplacering/anskaffelse af gadehunde og dem vrimler det med på gipote.dk,dba og guloggratis mv..

 • Ida og Figo
  Ida og Figo Online Tilmeldt:
  mar 2017

  Følgere: 16 Emner: 56 Svar: 5.008
  #28   15. jun Malene, gad vide hvor meget efterspørgslen skyldes at folk har kedet sig under corona og hvor meget skyldes at man ikke har kunnet hente hunde i udlandet (eller at hundehandlere har kunne importere). Det kunne være rigtig interessant at vide.

 • #29   15. jun Ida - internaterne har jo også meldt ud at alle katte blev revet væk. Så
  Mon ikke det primært er kedsomhed/ensomhed


 • Ida og Figo
  Ida og Figo Online Tilmeldt:
  mar 2017

  Følgere: 16 Emner: 56 Svar: 5.008
  #30   16. jun Jo det er det desværre nok smiley

Kommentér på:
Alle de omplaceringer... :(

x