{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.028 visninger | Oprettet:

HADER løse hunde {{forumTopicSubject}}

Min kæreste er ude og gå med vores pappillon tascha.. så får jeg denne sms

"jeg har lige sparket en hund i hovedet"..

skriver straks og spørger hvorfor..

det viser sig så, at der er kommen en løs hund løbende, som flyer lige i flæsket på tascha... den når at få fat i hende så hun giver et skrig.. og så må thomas jo reagere på en eller anden måde, og det bliver et spark..

han har SÅ sdårlig samvittighed nu.. men hallo, vores hund kunne være død.. så jeg havde nok gjort det samme..

Hvorfor er folk så uansvarlige i denne lorte by??? der er bare MANGE løse hunde konstant.. det er slet ikke trygt at gå ude med sine egne små basser


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HADER løse hunde
  • #1   25. jul 2007 Jeg havde gjort det samme !!!!!!!

    Har før brugt det at råbe af den med en meget dyb og truende stemme - det hjælper, men hvis ikke, så er der ikke andet for end selvforsvar.. Der er jeg kold!!

    Her er så mange tråde om løse hunde og det er utrolig at der findes så mange idioter, der ikke fatter at deres hunde er alt for dårligt opdraget til at gå løse!!

    Så jeg synes ikke at han skal ha' dårlig samvittighed!!


  • #2   25. jul 2007 Hmm. Det er jo meget langt fra det samme som at din hund er blevet bidt, fordi den skriger. Det gør små nervøse hunde jo i forsvar når der kommer en fremmed hund og kontakter dem.
    Jeg tror ikke jeg ville sparke en hund i hovedet bare fordi den kontaktede min. Et spark er i min verden først i orden hvis der opstår slagsmål.
    Et spark kan være dræbende, så der for skriver jeg dette.


  • #3   25. jul 2007 den har haft fat i hende.. men ike så der er sket noget

  • #4   25. jul 2007 Synes da at der er en verden til forskel på at 'kontakte' ens hund og 'flyve i flæsket'.....



  • #5   25. jul 2007 løse hunde er en prstilens i mange byer.
    Jeg er ganske enig i, at det er ansvarsløst.
    Mine hunde gider ikke alle andre hunde, sommetider gør de, andre gange absolut ikke.

    Jeg har også sparket en hund!
    Fordi den for på Paddington. Skulle jeg stå og vente på, de kom op at slås? Niksen!
    Kan ejeren ikke lide, man sparker hans hund....så kan han holde køteren hjemme eller under opsyn.
    I min verden er den ikke længere.

    Muligt hunden bare skreg...det er da også nok...jeg formoder ikke, den skriger hver gang den går tur...skriget er tegn på, at den udsættes for noget, den ikke bryder sig om...ville helt sikkert have reageret på samme måde!!!


  • #6   25. jul 2007 Jeg er også blevet overfaldet -eller det er min hund, som jeg havde i snor (den anden hund var løs..) Jeg sparkede den hund i siden-ikke med fuld kraft, bare så den slap grebet fra min hund.. Jeg gik i panik, og det var en rekleks.. men tror faktisk jeg ville gøre det samme, hvis det skete igen. Så forstår inderst inde godt din kæreste..

  • #7   25. jul 2007 Må give Snow K ret.. Synes først at det er ok ligefrem at sparke til en anden hund, hvis det virkeligt er nødvendigt.. Ikke som første reaktion, for som hun skriver, det kan dræbe den anden hund.. Man kunne jo evt. starte med at tage fat i den anden hund og prøve at skille dem ad. Det ville jeg gøre..

  • #8   25. jul 2007 slap af en vild reaktion din kæreste har der, kunne han måske ha tænkt så langt at skynde sogat tage tasha op på armen.??? eller råbe eller noget. Som det bliver sagt kan et spark være dræbende, eller foresage alvorlige skader.
    Jeg synes at han burde ha dårlig samvittighed, sorry, men det er min mening, sys hans reaktion er dybt uovervejet.


  • #9   25. jul 2007 Personligt ville jeg ikke stikke hånden ned for at tage fat i en hund som er truende.. det kan jeg komme til skade ved...

    Hvis jeg kender min kæreste ret har han ikke spraket HÅRDT... men bare nok til at få den væk og "rede" vores egen hund.. som var noget chokeret... så han bare den lige et stykke før han satte hende ned igen


  • #10   25. jul 2007 Lykke G...nej, hundeejere kan starte med at opfylde loven og holde deres hunde hjemme eller under opsyn.

    Farer de rundt på må og få...løber hen til andre hunde, børn og andet godt folk...så er det anmasende..ikke alle kan lide hunde...og så har man da for hulen lov at sende skidtet væk!!!


  • #11   25. jul 2007 Kan ikke se hvordan han kunne nå at tage tascha til sig, når han ikke opdager hunden før den er ret tæt på ham

    fik ikke skrevet at den var kommet løbende ud fra en gård han gik forbi.. og han har set til den anden side lige da hunden kom


  • #12   25. jul 2007 slap af en vild reaktion din kæreste har der, kunne han måske ha tænkt så langt at skynde sogat tage tasha op på armen.??? eller råbe eller noget. Som det bliver sagt kan et spark være dræbende, eller foresage alvorlige skader.

    Nu var kæresten jo i sin gode ret at gå der....en løs hundpå gaden uden ejer er IKKE tilladt.
    Tænk at forsvare den slags ansvarsløse opførsel


  • #13   25. jul 2007 Birthe B.. Mener da heller ikke at det er ok at hunden er løs, slet ikke.. Det er total uacceptebel.. Men synes også at det er uacceptabel at sparke en hund som første udvej..

  • #14   25. jul 2007 jeg er sgu lige glad så kan han tage lortet i snor.

    NEMLIG!!!


  • #15   25. jul 2007 Jeg ville godt bryde ind hvis det var for at redde min hund mod at blive slået ihjel - men hvis i kan huske den tråd for et par dage siden, med hende der havde billeder af en oprevet arm!? Hun havde brudt ind mellem to hunde og dét var resultatet..
    Så klart jeg ville råbe og sparke først!!!



  • #16   25. jul 2007 Nu lyder det også så dramatisk at skrive den flyver lige i flæsket. Nu har hverken jeg selv eller nogen andre af trådens deltager været der, Og det er helt sikkert at vi alle havde opfattet det på hver vores måde.
    Har ofte oplevet at en hund kommer styrtende for at tage kontakt med mine. Det er der så aldrig sket noget ved. Det er hændt at hvis det er en hvalp jeg er kommet gående med, så har den skreget, men det har slet ikke fået mig til at reagere så dramatisk, tværtimod, lys og opmuntrende stemmeførimg, og ned på hug til min hvalp og den fremmede hund. Så har hvalpen ikke fået en negativ oplevelse. Den skal jo helst vokse op til en fornuftig voksen han eller hun hund. Obs det er schæf. jeg har og avler.


  • #17   25. jul 2007 Lykke...det synes jeg ikke. Jeg er så pissetræt af omkringløse hunde uden ejere i nærheden. Har samme problem her i byen

  • #18   25. jul 2007 Lykke G -

    Man har jo ikke oceaner af tid til at overveje ens træk når der kommer et tandsæt farende mod ens hund...


  • #19   25. jul 2007 Har ofte oplevet at en hund kommer styrtende for at tage kontakt med mine.

    den accepterer jeg IKKE. INGEN hunde skal komme farende for at tage kontakt til mine. Jeg siger til, hvis de vil hilse!!!!


  • #20   25. jul 2007 Birthe B
    flot du kan finde ud af at kopierer min text;O)

    Jeg forsvarer ikke at folk lader deres hunde gå løse men jeg synes at kærestens handling er meget voldsom, stakkels den hund der bliver sparket i ansigtet..

    sandie L
    nej det kan jeg godt se bliver svært når han ikek har lagt mærke til at hunde kommer farende, men så kan han da råbe , en høj mandestemme kan sgu skræmme de fleste og i mellemtiden kunne han vel nå at tage tasha op???
    Nej nogle gange handler man unden at tænke konsekvenser og man kan altid sige hva man skulle ha gjort. Men at han tyr til "vold" som første reation, sys jeg er foruroligende. Og at der er så mange i dette indlæg der støtter det, er SKRÆMMENDE.


  • #21   25. jul 2007 Jeg har heller intet imod to hunde der hilser... tvært imod.. men de skal begge være i snor.. eller kende hinanden.. for det kan virkelig gå galt.. også når hunden er så lille som min

  • #22   25. jul 2007 flot du kan finde ud af at kopierer min text;O)

    så er niveauet langt
    jeg hopper ud....gider ikke sandkasseniveau!!!!

    Tak for nu


  • #23   25. jul 2007 Jeg havde nok også sat foden på eller noed .

    Da jeg ved at de 3 ud af de 4 hunde vi har ikke kan med andre hunde . .

    såå for at sikre dem begge ville jeg have taget min egen hund om bag mig og havde sat foden eller noed på den anden hund . .

    jeg har aldrig stået i den situation . . og håber jeg heller ikek jeg kommer til . . meeen mon ikke . . men aner ikke hvordan jeg ville reagere . . Men mon ikke jeg havde sparket på hunden . . tror bare det er noget folk bare gør i refleks . . det er jo ikek sikkert den hund der kom i mod ville noget andet end at hilse på . . jaa men ved jo aldrig .

    men synes ikke din kæreste burde have dårlig samvittighed ., tror vi fleste havde gjordt det samme . .
    det er i hvertfald bedre end at få dem ti lat slås efter min mening . .


  • #24   25. jul 2007
    Snow K : Nu er der jo fandens til størrelses forskel på en papillion og en schæfer´!!!!
    Jeg havde fandme også sparket til hunden, hvis min var den lille og ikke havde en chance for at forsvare sig.


  • #25   25. jul 2007
    * Skiilotte - Såå er man skii 18 *: Lige præcis.


  • #26   25. jul 2007 Malene, team basserne... Er på din side.. Sys også at det er skæmmende at folk finder det ok bare at sparke hunde.. også selvom situationen er som den var..

  • #27   25. jul 2007 Manne og Erik og Sienna *

    Enig - hvad er det for et lavt niveau at sænke en tråd til...

    Så skal vi måske også til at køre på folk med stavefejl?!


  • #28   25. jul 2007 Sandie

    Jeg synes at din kærestes reaktion er HELT okay! Det ER bare ikke i orden med løse hunde uden kontrol. Kender selv til problemet. Og det er altså heller ikke sjovt, når man selv har en lidt agressiv hund, og der så kommer en løs hund løbende. Jeg har gjort det, i de situationer jeg har været i, at den fremmede hund fik sig en ordenlig en over næsen med snoren.

    Og det som Lykke G skriver med at tage fat i den fremmede hund, er da virkelig farligt! Så tænker man sgu ikke fornuftigt!

    Håber ikke det sker for jer igen. Det er altid en ubehagelig oplevelse...



  • #29   25. jul 2007 Ved at sætte foden på den anden hund selvom den ikk vilel andet end hilse så hjælper du den også . .

    hvis du har en hund der ikk kan med andre . . ?!

    Såå det er da også for at beskytte den anden hund hvis det var . . den kan drejes og vendes den situation . .

    Forleden løb en schæfer ud på vejen og på vej over til os . . jeg fik med en af de store som ikke kunen med andre .. jeg råbte væk og pegede over mod dens hus . . og den løb over til huset . . såå den ville nok ikke noget men min hund ville . . også ville jeg da have det bedre ved at have skubbet til den hvis min hund ikek kunen med andre . .

    måske nogen forstår . . ;o)))
    svært at forklarer .


  • #30   25. jul 2007 Hvis hunden ville slås, så havde den anden jo fået bidsår, og så vil et spark ikke stoppe hunden. Det er min erfaring.
    Det må være hæsligt at skulle gå med sin hund og være sådan på vagt hele tiden hvis der er så mange løsgående hunde som mange af jer skriver, som kun tænker på at komme op og slås med jeres stakkels vovser. De hunde som jeg oplever kommer farende de kommer for at tage kontakt. Rent socialt. På hunde maner. Det er næsten altid hanhunde, og de bekymre mig slet ikke, tæverne ser jeg faktisk kun gøre det hvis de er ude på ballade. Og ja så må man selvfølgelig tage sine forholdsregler.



  • #31   25. jul 2007 Manne og co... Nej, jeg ville ikke lade min hund overfalde.. Hvorfor fanden skulle jeg gøre det... Elsker min hund overalt på jorden.. Men af de overfald jeg har set og hvor folk har reageret med spark, er den aggresive hund blevet mere aggresiv pga. mod angrebet. Min hund er selv blevet overfaldet og jeg kunne selv skille de to hunde ad, ved at trække min hund til mig i hendes bagben..

  • #32   25. jul 2007 Lykke G
    tja jeg er nu vant til at folk ikke er enige med mig;O) men rart de i det mindste er én på min side hehe.

    Jeg synes ikek denne tråd er kommet ned på et lavt niveau tværtimod, synes det er lavt at sparke en hund som første reation og så har jeg vidst fået sagt det *GG*

    Jeg tror på at de fleste hunde er FREDELIGE, har aldrig mødt en aggresiv hund 7-9-13 der har gjort mine hunde noget. Begge mine hunde har en fantastisk føling for aggresive eller for voldsomme hunde, så går bare ders vej eller rettere sagt løber hihi.



  • #33   25. jul 2007 Jeg havde med 100% sikkerhed også sparket den, hvis jeg kunne se den var til fare for mine. Nu er det faktisk begrænset hvor meget mine Chi'er kan forsvare sig selv mod en stor hund

  • #34   25. jul 2007 •((¯`»Malene«´¯))• ~*TEAM Basserne*~
    Lykke G

    Jeg forstår ikke rigtig hvordan i kan forsvare den situation der bliver beskrevet her? Det virker nærmest som om i er kommet til enighed om at Sandie overdriver situationen?? Og Malene, du skriver endda at du aldrig har oplevet en løs sur hund løbe efter din? Prøv det, og udtal dig igen bagefter...


  • #35   25. jul 2007 Tine N. Der har du fat i noget rigtigt. Hunde som er ordentlig socialiseret de slås ikke til højre og venstre. De omgåes uden kamp. Og heldigvis for det da.

  • #36   25. jul 2007 Sabine S-

    Fuldstændig enig.. Latterligt at underminere trådstarter på den måde !!


  • #37   25. jul 2007 Sabine S.. Læg mærke til at jeg ikke hr skrevet at jeg synes det er ok at folk har deres hunde løse, for det mener je overhovedet ikke... Så det har jeg ikke forståelse for.. Det jeg ikk forstår er at så mange sys det er ok at sparke ud med det samme.. Der er mange andre måder at stoppe det på..

  • #38   25. jul 2007 Lykke G

    Jeg hentyder heller ikke til at du synes det er i orden med ukontrollerbare løse hunde. MEN at du (blandt andre) holder så stærkt på at der var forkert at sparke ud efter den fremmede hund! Jeg kan virkelig ikke se hvilken HELT anderledes måde der ville være korrekt?

    Det kan du måske beskrive?


  • #39   25. jul 2007 Stine P
    du har rigtig set dig ond på mig hva *GG*
    nej jeg har ikke nogen anelse om trådstarter overdrever eller "underdrever"
    Jeg forstår bare ikke at man som første reaktion sparker. thats it. fra min side, nus kal jeg se ugle betty, måske jeg vender FRYGTELIGT tilbage efter;O)


  • #40   25. jul 2007 Har skrevet i en tidligere tråd at jeg stoppede et overfald på min hund ved at trække hende væk i hendes bagben.. Så på den måde måske.. Har da også prøvet at løse hunde komme løbende vildt mod min, hvor høje lyde fra mig har stoppet den, eller at bare det at jeg vender mig om og går den anden vej har virket... Det er overhovedet ikke for at svine trådstarter til at jeg skriver som jeg gør... Bare min holdning til sagen...

  • #41   25. jul 2007 Hvis hunden havde virket aggressiv og var kommet farende mod Bella, så havde jeg sguda helt bestemt også sparket ud efter den, hvor jeg nu kunne ramme (hvis det altså var en større hund).. Bella ville jo ikke have en jordisk chance for at forsvare sig mod en stor hund på 5 gange hendes størrelse..

    Men hvis den nu umiddelbart ikke virkede truende, så ville jeg aldrig sparke den.. Så ville jeg lade dem hilse og se hvordan Bella reagerede på den anden.. Har flere gange oplevet at hunde er kommet farende mod Bella, men der har jeg godt kunnet se at det var i leg..

    Lykke G: Hvis du nu havde en lille papillon som ikke vejer mere end omkring de sølle 5 kg (eller mindre) og en stor hund kom farende mod den og så truende ud, hvad havde du så gjort? Havde du virkelig ventet med at sparke og prøvet at råbe først og lign? Hvis hunden havde det mål at dræbe, så havde din hund jo været død inden du havde nået at råbe færdig..


  • #43   25. jul 2007 synes det er så primitivt når hundeejere sparker andre hunde - der var lige een, der skulle sparke een af mine hunde !

  • #45   25. jul 2007 Dina W.. Hvis min hund var lille havde jeg heller ikke sparket.. Min holdning er bare sådan at det er forkert...

  • #46   25. jul 2007 Hvis man var helt sikker på den anden hunds mål var at angribe ville jeg også sparke.
    Ellers tror jeg nok bare jeg ville råbe den skulle skride.

    Nogle hunde virker meget frembrusende, og personligt synes jeg det kan være svære at tyde hvad deres hensigter er.


  • #47   25. jul 2007 Pernille- vel ik hvis din hund ligefrem havde bidt den anden?

  • #49   25. jul 2007 Pernille- men at tage fat er jo ik det samme som at bide

  • #50   25. jul 2007 Jeg tror også tit reaktionen er anderledes fra folk med små hunde end folk med store.....

  • #52   25. jul 2007 Hvis en hund gik til angreb på en af mine hunde, ville jeg da klart sørge for den fik andet at tænke på.

    kan godt forstå han har reageret som han gjorde, hvis den altså bed hende.


  • #53   25. jul 2007 Lykke G: Okay.. Og du kunne heller ikke finde på at sparke, hvis du kunne se at den var ved at slå din hund ihjel?

    Mine forældre har nogle naboer med en stor hund og over for deres naboer ligger et lille firma, hvor ejerne ofte har deres hunde med.. 2 gange er deres hunde (dem fra firmaet) blevet overfaldet af naboens hund.. Den ene af gangene sparkede ejeren (fra firmaet) naboens hund i hovedet, så den faldt sammen.. Hunden var uskadt, men var lige gået sort i et øjeblik og havde derfor givet slip..

    Så det er absolut ikke altid at et spark blot opildner den angribende hund til at kæmpe mere..


  • #55   25. jul 2007 Dina W... Der er jo ikke skrevet fra Sandie om hun blev bidt, eller om den bare tog fat.. At sparke en anden hund er, efter min mening, absolut sidste udvej.. Ikke den første udvej...

  • #56   25. jul 2007 Pernille K: Så er der vel netop større grund til at forsvare sin hund, hvis man har en lille arrig hund..? Det nytter jo ikke noget at skyde skylden på de små hunde, for som i dette tilfælde har den lille jo været i snor.. Det er jo aldrig acceptabelt at en fremmed løs hund går til angreb.. Lige gyldigt om ens egen hund så kan se arrig ud osv..

  • #57   25. jul 2007 Dina W.. Og så kan jeg komme med det som folk tror ikke sker.. Min hund er blevet angrebet af en lille hund på nok ca. 15 kg... Skulle jeg så bare sparke den i hovedet...

  • #58   25. jul 2007 Pernille- ja selvfølgelig kan de det, det skulle slet ik forståes sådan:o)
    Mente bare at folk med små hunde har mere grund til at frygte løse hunde, da der ik skal så meget til før de kommer alvorligt til skade


  • #59   25. jul 2007 Lykke G: Nej, men spørger jeg også om hvad du havde gjort, hvis en anden hund nu bed din lille hund.. Hvis du kunne se at den virkelig satte sig fast i halsen..?
    Jeg ved ikke om Sandies hund decideret blev bidt, men ville lige stille dig det spørgsmål, når du nu siger at du ikke ville sparke..


  • #61   25. jul 2007 Pernille- ja selvfølgelig kan de det, det skulle slet ik forståes sådan:o)
    Mente bare at folk med små hunde har mere grund til at frygte løse hunde, da der ik skal så meget til før de kommer alvorligt til skade


  • #62   25. jul 2007 Ups:o)

  • #63   25. jul 2007 Pernille- Fordi små hunde gør behøver de ik være aggressive, hvilket en hund der angriber er....
    hvad ville du så gøre?


  • #64   25. jul 2007 Hvis den satte sig fast.. jamen jeg ville tage den i dens ben og hive den væk, eller ligefrem tage fat i dens hoved og rive... Ville selv blive hamrende tosse hvis der var en der sparkede min hund.. Derfor vil jeg ikke selv gøre det..

  • #66   25. jul 2007 Pernille K.. Det er et godt argument.. og holder med dig..

  • #68   25. jul 2007 Nej det er selvfølgelig ik ok at en lille hund angriber/bider....
    Men havde jeg et valg ville jeg foretrække den lille hvis du forstår


  • #69   25. jul 2007 Nu snakker alle om at der ville være så mange andre måder at løse det på.. Hvilke er det så?
    Jeg ville helt bestemt også råbe af hunden først, hvis den kom rendende mod min.. Men hvis den bed sig fast i halsen på min hund (så den gik igennem huden), så havde jeg uden tøven sparket den anden hund..

    Når du har en hund, som har en anden siddende i halsen, så hiver man altså ikke sin egen hund i bagbenene.. Så laver den anden hund jo bare mere skade, idet du er med til at rive halsen på hunden mere op, hvis der sidder et tandsæt i din hunds hals.. Så den løsning kan ikke bruges i netop sådan et tilfælde..
    Og hvad gør man så? Ville meget gerne høre hvad alle disse andre metoder kunne være..?


  • #70   25. jul 2007 Pernille- jeg kan skisme heller ik løfte min hund nogen steder.....ihvertfald ik mere end 1min af gangen

  • #73   25. jul 2007 Dina- jeg er helt enig:o)

  • #74   25. jul 2007 Pernille K: Grunden til at det er forrykt at sparke en lille hund, er at den hurtigere kan dø ved et sådan spark.. Større hunde er jo meget mere robuste og kan sagtens slippe fra det, blot med en forskrækkelse..
    Det er også begrænset hvor meget skade en lille hund kan gøre på en stor og en lille hund kan du ogsp lettere gribe fat i hovedet på og tvinge den til at slippe - det er jo også begrænset hvor stor skade den ville kunne gøre på dig.. Derfor disse forskellige holdninger til stor og lille hund..


  • #75   25. jul 2007 Det at hunden sidder i halsen kan sagtens være en markering uden der sker noget.....men hvem kan lige bedømme det?

  • #76   25. jul 2007 Team lalleglad: Netop.. Og det er altså heller ikke normalt at en hund kommer styrtende hen til en fremmed hund og som det første markerer ved at bide i halsen.. Hunde skal jo ofte lige snuse til hinanden først og kan derefter lege.. Har aldrig oplevet at en hund er kommet løbende hen til Bella og har markeret hende på denne måde med det samme.. Og jeg lufter Bella på friløbsområder med andre hunde stort set hver dag..

  • #78   25. jul 2007 Dina- nej det er rigtigt

  • #79   25. jul 2007 Kan ikke helt følge tråden med at det er oki fordi man har en lille hund så må man sparke som første udvej men os med en større hund skal finde os i at små hunde angriber vores ....
    Jeg ville gerne høre fra perosnen der startede tråden, om hunden var blevet bidt????

    Lykke G er snart bange for at miste min hund


  • #80   25. jul 2007 Bo- hvem skriver det?

  • #82   25. jul 2007 generelt i tråden fremstår det som om dem der har store hunde der er imod at sparke en anden hund er fordi de har store hunde....

  • #83   25. jul 2007 Det er sgu heldigt man har en mellemstor hund:o)

  • #84   25. jul 2007 Pernille: Ok.. Så er du jo af samme holdning som mig.. Jeg ville også kun sparke hvis hunden bed sig fast i Bella.. Eller ligefrem kom løbendemed fråde om munden..
    Jeg ville dog ikke sparke en lille hund som du.. Jeg ville nok nærmere gribe fat om nakken på den og hive den væk (eller vende den på ryggen).. Men når jeg nu tænker lille hund, tænker jeg mere på sådan en lille yorkie, chi eller lign.. hehe..

    Jeg har dog kun oplevet at Bella er blevet overfaldet af en stor hund.. Hun er aldrig blevet overfaldet af små hunde.. Har da mødt nogle halvaggressive små nogle, men de har været i snor..
    Bella er faktisk kun blevet overfaldet af en sort lab.. Har heldigvis aldrig oplevet det mere end den ene gang..

    Og så er min venindes hund (Bellas bedste legekammerat) blevet overfaldet af en stor hund også..

    Men det kommer jo nok an på hvem man er uheldig at møde..


  • #85   25. jul 2007 Dina- en chi eller yorkie kan få et fingerspark:o)



  • #86   25. jul 2007 Bo og Kristina: Synes det er ok at det er det første du gør, ligegyldigt om det er en stor eller lille hund du har.. Men en stor hund har altså større sandsynlighed for at overleve længere ved et overfald, end en lille hund har..

    Har en fremmed hund først bidt sig fast i halsen på ens hund, så kan det sgu næsten være den eneste mulighed.. Som jeg har spurgt de andre om, hvad ville du så ellers gøre?


  • #87   25. jul 2007 Team lalleglad: Ja, lige min tanke.. haha..

  • #89   25. jul 2007 Kristina.. Så kom jeg tilbage.. Ville også gerne høre fra sandie om hunden blev bidt.. For det skriver hun ikke noget om.. og lige pludselig snakker folk om den bed sig fast i halsen.. Folk læser hvad de vil..

  • #90   25. jul 2007 Lykke Jeps.... er ved at være træt af at store hunde er farlige. jeg mener stadig alt efter situationen kan man bruge vold, men fordi en lille hund piver, det kan også være fordi den anden hund er kommet til at træde på den er det så også oki at sparke bare fordi den lille hund har pevet lidt

  • #91   25. jul 2007 Nu har jeg set en lille gravhund blive flænset fuldstændig op nede i gågaden i Hjørring af en anden hund..

    Og dér prøvede ejeren først at skubbe den anden hund væk, men det går sgú hurtigt, og efter to sekunder havde den anden hund godt fast i den skrigende gravhund.

    SÅ langt skal det aldrig gå.. Så hvis jeg havde en mindre hund, ville jeg også reagere hurtigt (Er sikker på, at min egen hund selv kan forsvare sig til en vis grad..) og måske sparke for at få den væk.. Ikke hårdt, men jeg skal ikke nyde noget af at få bidt mit ansigt, hænder og arme op..


    Og at gå imellem to kæmpende hunde, vil jeg ikke turde..
    Det kan gå rigtigt galt, og selvom jeg elsker min hund, sætter jeg ikke livet på spil.


  • #92   25. jul 2007 SÅ med sparke mener jeg nok nærmere.. holde væk med benet.. Det har jeg i hvert fald gjort før..

    Men hjalp det ikke, var jeg klar til at sparke.

    Og nej, selvfølgelig ikke blot fordi en hund kommer løbende, men hvis den udviser aggresive tendenser og virker truende..


  • #93   25. jul 2007 nej nej lad os sparke alle hunde bare der kommer lyd fra en af dem

  • #94   25. jul 2007 Bo og Kristina.. Ja, lad os det.. Skide være med at der måske egentlig ikke rigtig er sket noget andet end at den lille hund pev pga den følte sig truet, hvilket er normalt, løsningen er at sparke til højre og venstre...

  • #95   25. jul 2007 Bo og Kristina: Prøv at se hvad sugar-Daddy har skrevet.. Det er blevet nævnt at hunden har fået fat i hende.. Dvs. at hendes kæreste har set en hund som kommer løbende hen og pludselig har munden omkring halsen.. Så er det sguda klart at man tror at den har bidt..

  • #96   25. jul 2007 hvor kommer det med halsen fra????

    Lykke lige som Beckham


  • #97   25. jul 2007 Nu er der jo også forskel påspark......historien fortæller ik noget om at han har sparker så hårdt at hunden trillede hen af jorden

  • #98   25. jul 2007 Hunden havde fået fat... Ja, men det betyder ikke at den har bidt... Og derfor mener jeg ikk løsningen er at sparke.. Det er faktisk underligt at der er så mange hundejere herinde der er bange for at tage fat i en fremmed hund og hive den væk, eller skille deres egen hund fra en anden.. Det er fandme ens ansvar som hunde ejer.. Ville aldrig tøve med at skille min hund fra en anden, uden at sparke, for det kan nemt lade sig gøre...

  • #99   25. jul 2007 Sugar-Daddy: Snob,Tavlerytter og har ladehunde!! : nej du har ret lad os bruge vold som første udvej...man kan jo ikke brække ribben eller ellers skade hunden... hvis den virker voldsom er den sikket også i en blodrus også skal den sgu dø eller hvad????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • #100   25. jul 2007 sugar daddy: sandie har ikke skrevet noget om halsen

  • #101   25. jul 2007 Vold vold vold..... bliv dog voksen

  • #102   25. jul 2007 sugar daddy kan du ikke kopiere den del af indlægget for jeg kan åbenbart ikke læse


  • #103   25. jul 2007 Sugar Daddy...

    Der står ikke at den gik i halsen, kun at den fik fat.. Hvor henne ved folk ikke...


    CITAT :Min kæreste er ude og gå med vores pappillon tascha.. så får jeg denne sms

    "jeg har lige sparket en hund i hovedet"..

    skriver straks og spørger hvorfor..

    det viser sig så, at der er kommen en løs hund løbende, som flyer lige i flæsket på tascha... den når at få fat i hende så hun giver et skrig.. og så må thomas jo reagere på en eller anden måde, og det bliver et spark..


  • #104   25. jul 2007 Bo og Kristina: Nu er det altså ikke Sugar-daddy der har skrevet det med halsen.. Det var mig! Og det kan da være fuldstændig ligegyldigt om det er i halsen den har siddet, eller om det var i kroppen.. Det kan gøre lige stor skade på så lille en hund..

  • #105   25. jul 2007 Sugar-daddy: Ja, det er skønt.. hehe..
    Det er bare i orden.. Tror også jeg smutter nu.. Tror ikke rigtig det her før nogen steder hen.. Ví bliver nok aldrig enige, alle sammen..


  • #106   25. jul 2007 Hvor har folk travlt med at store hunde gør så stor skade..
    Dina W.. Er det så ok at sparke hunden hvis den bare har rørt halen.. Sys det er komplet latterligt at folk åbenbart finder det fuldstændig acceptabel at sparke.. Man skulle lige prøve at sparke min hund..
    Men ja ja.. Husk nu at i synes det er ok at sparke andres hunde, når jeres hund en dag bliver sparket fordi den fik en lille bitte forsvarsløs hund til at pive, fordi den rørte den..


  • #107   25. jul 2007 woow kører denne tråd stadig???
    lykke du holder fanen højt GODT.. Jeg er ENIG med alt hva lykke siger;O)


  • #109   25. jul 2007 Sugar Daddy... Godt for dig.. Dine hunde er de rene engle.. Dejligt at de findes.. smiley

  • #110   25. jul 2007 Lykke: Nej, det er ikke i orden at sparke den fordi den har rørt halen.. Jeg har hele tiden skrevet at jeg personligt ikke selv ville sparke en hund, medmindre jeg havde mistanke om at min egen hund var i fare..
    Og jeg ville aldrig sparke hårdt medmindre jeg kunne se at den virkelig var gal..

    Nu findes der altså en meget mild form af spark, som hvis du f.eks. sætter foden imellem og giver den et lille skub og så findes hårdere spark.. Så der er jo verden til forskel på om det er den ene eller anden type spark..


  • #111   25. jul 2007 Marlene.. Ja, den kører stadig.. Og folk mener stadig at det er helt fint at sparke først, tænke bagefter...
    Men ja ja, som jeg har sagt, så skal de bare huske deres egen ord når deres egen hund en dag måske får en højre str. 42 i hovedet..


  • #112   25. jul 2007 Dina.. Det har du ret i.. Men Sandie skriver selv at han sparkede den i hovedet.. Det ville jeg kalde voldsomt.. Sætter man foden imellem, skubber man.. Ligesom du skriver.. Men vi snakker om at folk mener det er ok at sparke..

  • #113   25. jul 2007 Sugar Daddy.. Ligesom alle andre hundeejer siger... Men det er godt nok..

  • #114   25. jul 2007 Lykke: Synes du helt seriøst at det er normalt at en fremmed hund kommer farende hen til en anden hund og som det første napper til den, medmindre det er aggressivt ment..? Det har jeg i hvert fald aldrig og jeg ville ikke stå tilbage med en død hund, fordi jeg tænkte at jeg først lige skulle prøve at råbe først, derefter hive den fremmede hund væk, osv osv..

    Man kan ikke sidde præcist og sige hvornår man ville gøre hvad, for du handler bare i stressede situationer.. Og nogle gange anderledes end man umiddelbart regner med.. Og mht. hvad jeg ville gøre, så kommer det som sagt meget an på om den anden hund virkede aggressiv eller ej..!


  • #115   25. jul 2007 Lykke G: Jamen, den er svær eftersom Sandie ikke har været en del af tråden her til sidst..
    Lige gyldigt hvad ville jeg nok, som det første, råbe op (men sådan gør jeg i sådanne situationer) og hvis det virkede voldsomt evt. sparke ud efter den anden hund.. Men det kommer jo som sagt meget an på sitiuationen..
    Hvis jeg mener at min hunds liv er i fare, så tøver jeg altså ikke med at sparke.. Det er den anden hund der er farlig.. Ikke min.. Min hund skal ikke miste sit liv fordi jeg ikke mente at det var moralsk rigtigt at sparke til en hund..


  • #116   25. jul 2007 Sugar-daddy: Ja, det er rigtig nok.. Men jeg tror jeg ville gøre det i ren refleks, ligesom jeg har set andre, hvis hund har været oppe at toppes med andre råbe "HEY" inden de gik hen for at splitte hundene ad..
    Men det skal jeg da huske hvis jeg nu skulle være så uheldig at komme i den situation.. Heldigvis har Bella aldrig været ude for et rigtig slemt overfald (7-9-13)..


  • #117   26. jul 2007 sugar daddy har du set der er to navne ipå det kunne jo være at jeg er Kristina... ligesom lykke kaldte mig.... apropos kun at læse halvdelen

  • #118   26. jul 2007 nej men man behøver jo heller ikke lege fodbold med den fordi den lille piver eller skriger eller hvad i nu kalder det. nu kommer vi tilfældigvist meget i en hundeskov hvor der også er mange små hunde og de piver eller skriger bare det føler at kampen er tabt - altså at de ikke kan tyre den store.
    så hvis hunden nu bare er blevet skræmt og har pevet er det så også oki at lege Beckham ????


  • #119   26. jul 2007 Enig med Tine smiley

  • #120   26. jul 2007 Hold da op... Det blev sgu en lang tråd at vænne tilbage til her til morgen...

    Skal vi ikke bare allesammen blive enige om at være uenige !? smiley


  • #121   26. jul 2007 Sugar-daddy: Okay.. Det ville bestemt være en dyb tone jeg ville råbe i.. Synes også at folk der har haft en hund i slagsmål har været gode til at bruge den dybe tone i stedet for (undskyld mit udtryk) et "kællinge skrig".. smiley

    Tine: Nemlig.. Jeg kan også sagtens se forskel på hvornår en anden hund vil lege og hvornår den har andet til hensigt.. Bella kommer heldigvis næsten aldrig ud i slagsmål.. Og hvis hun har, har det været for sådan noget så åndsvagt som mad der har været imellem, og så har det ikke været en slem kamp.. Bare lige lidt dominering af hinanden - og lidt knurren og boksning med poterne.. Og så blev hun overfaldet den ene gang af en lab uden overhovedet at have hilst på den.. Men den var også gal i hovedet (og blev alligevel slæbt med i en hundeskov)..

    Kristina: Nej, det er selvfølgelig ikke i orden "at lege Beckham", som du skriver, hvis den lille blot bliver forskrækket pga. den store lidt klodsede/voldsomme hund.. Men synes sagtens man kan se forskel på hvornår det er forskrækkelse og hvornår det er decideret angreb.. Det har jeg i hvert fald kunne..


  • #122   26. jul 2007 Lykke G : Jeg fatter simpelthen ikke at at du bliver ved med at underminere trådstarters situation? Du bliver ved med at køre i at hunde kun pev, fordi den blev forskrækket! Hvis det er fordi du ikke kan finde på andet at skrive, så lad da være i stedet.

    Men vi mangler lidt info fra trådstarter Sandie. Fx hvor galt var det med bidet? Og hvor stor var den fremmede hund?


    Sugar-Daddy: Snob,Tavlerytter og har ladehunde!! :
    Du er mange rigtig gode pointer! Er enig i alt hvad du skriver! Selvfølgelig er man den bedste hundeejer, hvid man forhindrer bid eller slåskamp, inden det går i gang, fremfor at vente og se hvad der sker, og SÅ tage affære! Og ja, heller i spark i knolden, end bid eller det der er værre....


  • #123   26. jul 2007 sabine: vi må ikke skrive udfra hvordan vi tolker det men i må gerne???? det er oki at sige at det er oki at sparke den anden hund uden at have de info du snakker om??

  • #124   26. jul 2007 Jeg kan kun tolke det udfra hvad der står i indlægget. Og det bliver også ret uspecificeret. Men vi savner da at høre fra trådstarter, så vi har noget mere konkret at gå ud fra, ikk?

  • #125   26. jul 2007 Kristina: Vi ved jo at grunden til at Sandies hund pev ikke var fordi at den fremmede hund kom til at træde den over poten.. Som hun har skrevet, så havde den fremmede hund fat på hendes..
    Det eneste vi ikke ved er hvor voldsomt det egentlig var (om det var agressivt eller i "leg", hvilket ikke er normalt - at en hund løber hen til en anden fremmed hund og som det første begynder at nappe i den).. Og så selvfølgelig, som Sabine skriver, om hvilken størrelse den fremmede hund havde..


  • #126   26. jul 2007 jo men det gør vi jo åbenbart ikke.... og jeg mener stadig ikke at sparke er den første løsning ligesom lykke taler vi jo udfra personlige erfaringer ligesom jeg går udfra i andre gør

  • #127   26. jul 2007 kunne aldrig finde på at sparke en hund lige meget hvad
    så ville jeg heller råbe om hjælp og få dem skiltad
    hvis der var nogen der sparkede efter mine hunde så fik de med mig at bestille


  • #128   26. jul 2007 betina b: som sidste udvej og jeg mener sidste udvej kunne jeg godt finde på det - men igen det ville være sidste udvej

  • #129   26. jul 2007 Betina B - Seriøst? Aldrig?? Hvad hvis du var alene? Og din hund var krøllet godt sammen med en anden??

  • #130   26. jul 2007 jeg synes det er dybt forkert at sparke en hund!! der må også være en grund til at din kæreste har dårlig samvittighed. man vil altid gerne beskytte sin egen hund, men din kærestes reaktion er i mine øjne ucceptabel.

  • #131   26. jul 2007 pernille p: jeg vil til dels give dig ret.... men hvis min hund blev angrebet af en anden og jeg ikke ville kunne holde dem adskilt ville jeg også bruge vold om det var min eller den anden hund

  • #132   26. jul 2007 pernille p jeg er enig med dig

  • #133   26. jul 2007 Pernille P
    Betina B

    I må da uddybe jeres kommentar lidt? Hvad ville i gøre i stedet?


Kommentér på:
HADER løse hunde

Annonce