tilberedning lever/kråser {{forumTopicSubject}}
jeg har en del kyllinge lever og kyllinge kråser, og specielt leveren er ny for mig. er det bare at koge det og skære det ud i stykker derefter? Eller er det bedst med en tur i ovnen og tørres?
Kråserne minder mig om hjerter, så tænker det er oplagt, blot at koge dem og skære dem i passende stykker.
feb 2013
Følger: 9 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 89 Svar: 7.722
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 452 Svar: 2.852
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 39 Emner: 193 Svar: 10.578
Jeg hælder bare noget kogende vand over og lader det trække lidt.
jun 2008
Følger: 45 Følgere: 57 Hunde: 8 Emner: 239 Svar: 3.352
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 452 Svar: 2.852
okt 2010
Følger: 18 Følgere: 1329 Hunde: 1 Emner: 204 Svar: 13.578
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 452 Svar: 2.852
Han får råt kød hver dag
maj 2015
Følger: 51 Følgere: 1010 Emner: 210 Svar: 5.469
okt 2010
Følger: 18 Følgere: 1329 Hunde: 1 Emner: 204 Svar: 13.578
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 452 Svar: 2.852
men leveren, kan jeg simpelthen ikke tilberede ligesådan..
må prøve tippet med blot at hælde kogende vand over næste gang
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 39 Emner: 193 Svar: 10.578
feb 2013
Følger: 9 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 89 Svar: 7.722
jul 2009
Følger: 26 Følgere: 38 Hunde: 4 Emner: 84 Svar: 3.784
nov 2010
Følger: 6 Følgere: 2 Hunde: 3 Svar: 2
tilberedning lever/kråser