tilberedning lever/kråser {{forumTopicSubject}}
jeg har en del kyllinge lever og kyllinge kråser, og specielt leveren er ny for mig. er det bare at koge det og skære det ud i stykker derefter? Eller er det bedst med en tur i ovnen og tørres?
Kråserne minder mig om hjerter, så tænker det er oplagt, blot at koge dem og skære dem i passende stykker.
feb 2013
Følger: 9 Følgere: 22 Hunde: 3 Emner: 78 Svar: 7.101
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 451 Svar: 2.874
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 29 Annoncer: 16 Emner: 185 Svar: 9.991
Jeg hælder bare noget kogende vand over og lader det trække lidt.
jun 2008
Følger: 45 Følgere: 58 Hunde: 8 Annoncer: 2 Emner: 239 Svar: 3.389
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 451 Svar: 2.874
okt 2010
Følger: 18 Følgere: 1319 Hunde: 1 Annoncer: 1 Emner: 200 Svar: 13.245
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 451 Svar: 2.874
Han får råt kød hver dag
maj 2015
Følger: 55 Følgere: 1010 Emner: 210 Svar: 5.613
okt 2010
Følger: 18 Følgere: 1319 Hunde: 1 Annoncer: 1 Emner: 200 Svar: 13.245
okt 2007
Følger: 43 Følgere: 108 Hunde: 3 Emner: 451 Svar: 2.874
men leveren, kan jeg simpelthen ikke tilberede ligesådan..
må prøve tippet med blot at hælde kogende vand over næste gang
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 29 Annoncer: 16 Emner: 185 Svar: 9.991
feb 2013
Følger: 9 Følgere: 22 Hunde: 3 Emner: 78 Svar: 7.101
jul 2009
Følger: 22 Følgere: 36 Hunde: 4 Emner: 74 Svar: 3.008
nov 2010
Følger: 6 Følgere: 2 Hunde: 3 Svar: 2
tilberedning lever/kråser